- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.181
Ah munem sen ne diyorsun, sen başımızın tacısın, sen hep konuş sen bize neler katıyorsun bir bilsen.mesela benim tükenen umudumu yeniden ateşledin az önceÇok konuşup çok yazıyorum, sıkmak istemiyorum sizleri.
Çok konuşup çok yazıyorum, sıkmak istemiyorum sizleri.
Abi
Abi abidir aynenbiz türklerde bir laf vardır, sahipsiz sanmasın diye, ailenin arkanda durduğunu bilsin iyidir.Ah keşke virüs olmasada dediğn gibi olsa, inşallah seneye yaşarız onları.
öbür tarafa derken?ürktüm korktum .Hanimlar toplanin.
Bugun öbür tarafa guzel bi yatirim yaptim. Ama baya sasirabilirsiniz
Hanimlar toplanin.
Bugun öbür tarafa guzel bi yatirim yaptim. Ama baya sasirabilirsiniz
öbür tarafa derken?ürktüm korktum .
Naptin
Tahmin aliym
Seninle az cok muhabbetini yaptigimiz biseydi
Ya ben nedense oradan bir arsa, şuradan bir daire, falanca yerden dükkan deyip emlak biriktirmeyi sevmiyorum, saçma bir mantık ama arsa mı aldım ev yapıp oturacağım, dükkan aldıysam işyeri olarak kullanacağım.evet şu anda da alınabilir 20 yıl unutulmak üzere ama almıyoruz.benim dediğim semt ankara bağlıca.o tarlalar zengin etti köylüleri.eşimin lokalde fakir sanıp sattığı sütü biiz sevmesekte aldığı bir arkadaşı vardı.birgün benim arsaya 18 daire verdiler de vermedim lafını duyunca adam süt almayı bıraktı sütçü bile benden zenginmiş diye
Bize yansiyacagini hic sanmiyorum sadece 10 yas alti cocugu olan asiri cirkef 2 kisi var gelmezse onlar gelmez.
Ramazani rahat geciririm umudum vardi simdi coktum malesef ztn diyabet zorluyor.
ben de aynı ben deYa ben nedense oradan bir arsa, şuradan bir daire, falanca yerden dükkan deyip emlak biriktirmeyi sevmiyorum, saçma bir mantık ama arsa mı aldım ev yapıp oturacağım, dükkan aldıysam işyeri olarak kullanacağım.
Yatırımlık bakamıyorum bir türlüBu yaştan sonra bu kafa değişmez sanırım
4 te çıkcaz o kesin, mecbur çıkartcaklar yani.akşam 7 de sokağa çıkma yasağı olduğundanBize yansiyacagini hic sanmiyorum sadece 10 yas alti cocugu olan asiri cirkef 2 kisi var gelmezse onlar gelmez.
Ramazani rahat geciririm umudum vardi simdi coktum malesef ztn diyabet zorluyor.
Ya ben nedense oradan bir arsa, şuradan bir daire, falanca yerden dükkan deyip emlak biriktirmeyi sevmiyorum, saçma bir mantık ama arsa mı aldım ev yapıp oturacağım, dükkan aldıysam işyeri olarak kullanacağım.
Yatırımlık bakamıyorum bir türlüBu yaştan sonra bu kafa değişmez sanırım
Kesinlikle oyle degil senden çok şey öğreniyorumÇok konuşup çok yazıyorum, sıkmak istemiyorum sizleri.
Ay merak ettimTahmin aliym
Seninle az cok muhabbetini yaptigimiz biseydi
Senin diyabetin tam ne durumda, ne seviyede?
Acaba sana da ekstra bisey olamaz mi ki ya? Ciddi bi hastalik cunku
4 te çıkcaz o kesin, mecbur çıkartcaklar yani.akşam 7 de sokağa çıkma yasağı olduğundan
Senin diyabetin tam ne durumda, ne seviyede?
Acaba sana da ekstra bisey olamaz mi ki ya? Ciddi bi hastalik cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?