Çok konuşup çok yazıyorum, sıkmak istemiyorum sizleri.
Ah munem sen ne diyorsun, sen başımızın tacısın, sen hep konuş sen bize neler katıyorsun bir bilsen.mesela benim tükenen umudumu yeniden ateşledin az önce 1 haftadır olmayacak galiba diyordum, bugün yazdıkların yeniden güç verdi.Lütfen hep yaz

E Esila09 burda misin

Is durumlarin nasil
Sizi ilgilendiren bisey var mi cok dinleyemedim ama esnek calisma falan dendi galiba.

Bize yansiyacagini hic sanmiyorum sadece 10 yas alti cocugu olan asiri cirkef 2 kisi var gelmezse onlar gelmez.
Ramazani rahat geciririm umudum vardi simdi coktum malesef ztn diyabet zorluyor.

Ya ben nedense oradan bir arsa, şuradan bir daire, falanca yerden dükkan deyip emlak biriktirmeyi sevmiyorum, saçma bir mantık ama arsa mı aldım ev yapıp oturacağım, dükkan aldıysam işyeri olarak kullanacağım.
Yatırımlık bakamıyorum bir türlü
Bu yaştan sonra bu kafa değişmez sanırım

Bize yansiyacagini hic sanmiyorum sadece 10 yas alti cocugu olan asiri cirkef 2 kisi var gelmezse onlar gelmez.
Ramazani rahat geciririm umudum vardi simdi coktum malesef ztn diyabet zorluyor.

Senin diyabetin tam ne durumda, ne seviyede?
Acaba sana da ekstra bisey olamaz mi ki ya? Ciddi bi hastalik cunku

ben de aynı ben de

Abla su anda degil ama 2011 de yeni gelisen bir yerde cok firsatlar kacirdim hepsi ya merkezinde daire yada imarli arsaydi
Nasipten otesi yokki

Senin diyabetin tam ne durumda, ne seviyede?
Acaba sana da ekstra bisey olamaz mi ki ya? Ciddi bi hastalik cunku

Valla en son ekimde gittim 110 130 arasiydi gecen gun evde ölctum 147 cikti.
Yarin cihaz alayim 2 3 gun takip edeyim
Ptesi doktora cikabilirim.
3 yildir bu sekilde, gecen yil evde tuttum. Bundan sonra kismet olmaz herhaldw

4 te çıkcaz o kesin, mecbur çıkartcaklar yani.akşam 7 de sokağa çıkma yasağı olduğundan

Bize yapmazlar canikom herkes evine 5 dk. Ben 6da ciksam amenna
Biz 3 kisiyiz ama sanmiyorum 5 bucuk ve sonrasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…