- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.201
Ay yok artık ya, ev yakın uzak ne alakaymışBize yapmazlar canikom herkes evine 5 dk. Ben 6da ciksam amenna
ben anladım sanırımmmmAaaa anladimmmm
Yaa su an tokat carpti yuzume.
Cok sevindim.
Mezar yerimi aldınHanimlar toplanin.
Bugun öbür tarafa guzel bi yatirim yaptim. Ama baya sasirabilirsiniz
Ay merak ettimkız sakın türbana girdim filan deme
Ay yok artık ya, ev yakın uzak ne alakaymış
Ay şifreli konuup merakımı tetiklemeyin neymiş neymişAaaa anladimmmm
Yaa su an tokat carpti yuzume.
Cok sevindim.
Süpersin yesa ben de bugün yolladim evraklariKızlar şimdi iş bankası ve akbank yok dediler ya perşembe günü için
Ben de garantiden yatırım hesabı acayim dedim
Bilmem ne sözleşmem bilmem ne değilmiş şubeye gel dediler
Iyi dedim.mecbur gittim hallettim.yatirim hesabımı açtım. Biraz zaman geçince mesaj da geldi açıldı diye onu hallettim
Sonra eşime dedim sen senin garsntiden de açalım diye o da tamam dedi ondan da açtık
Oğlumun da osmanlı yatırımdan hesabı açıldı bugün 17.00 gibi mesaj/mail geldi inşallah o da tamam
Yanı bir aksilik olmazsa perşembe 3lu giriyoruz biz halka arza ya Allah
YtD tabii ki :)
Ay şifreli konuup merakımı tetiklemeyin neymiş neymiş
8 minareli cami inşaatına başladınNe anladin allah askina söyle
Beni niye alintiliyosun mor yapmis yahu
Böyle gunlukte oluyor, Ramazana özel de.
Dimi kizGeyikliGece
8 minareli cami inşaatına başladın
Evet
Zor oldu ama ya...
Ögrenme kismi yani.
O ne kız
Ya tövbe estağfurullah, ölenin ardından konuşmak ayıptır da bizim bir akraba vardı, rahmetli yemez içmez arsa+ev alırdı, tek bir şehirden de değil, birinden falanca şehirde arsa almak iyi bir yatırım diye duyar gider oradan alır, başka biri şurada ev almak akıllıca der gider oradan ev alır, o kadar yer almıştı ki bazı arsaların yerini kendi dahi hatırlamazdı, evet aldıkları sayesinde hatırı sayılır bir servete sahip oldu, bankadaki hesabı zaten ohoooooo oh çok şükür diyeyimben de aynı ben de
benden başka soranlar da olmuş ha ha haYalniz nasil bi özel mesaj manyagi oldum belli degil hahahahaha
Adamla nikahlanmadim, tesetture girmedimbunlar anlasilan buyuk merak konusu
Sadece namaz kilmayi ögrendim. Hepsi bu.
Kız insanlara özelden niye yürüyorsun ayıpbenden başka soranlar da olmuş ha ha ha
sana yürümüyorum diye kıskandın değil mi?Kız insanlara özelden niye yürüyorsun ayıp
Evet bana hiç özel mesaj atmadınsana yürümüyorum diye kıskandın değil mi?
ilk adımı hep karşı taraftan beklerim ama benn.nazlı ve zor ulaşılır olunmalı en başlarda değil mi?Evet bana hiç özel mesaj atmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?