- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.221
Valla anlamadım anemik şu insana acıyın da söyleyin sunuNe anladin allah askina söyle
Allah kabul etsin canımYalniz nasil bi özel mesaj manyagi oldum belli degil hahahahaha
Adamla nikahlanmadim, tesetture girmedimbunlar anlasilan buyuk merak konusu
Sadece namaz kilmayi ögrendim. Hepsi bu.
Allah kabul etsin bize de dua et❤❤Yalniz nasil bi özel mesaj manyagi oldum belli degil hahahahaha
Allah kabul etsin niyetiniYalniz nasil bi özel mesaj manyagi oldum belli degil hahahahaha
kızlarrrrr okyonus niyeti bozdu.adım adım değil koşarak bana yürüyor ama bilmiyor ki benim gözüm mor da
Aslında bende zenginim burada hiç söylemedim peşime düşersiniz diyekızlarrrrr okyonus niyeti bozdu.adım adım değil koşarak bana yürüyor ama bilmiyor ki benim gözüm mor da
Yanlış topiğe mi geldik, biz burayı yatırım topiği sanıyorduk, birkaç parsel yer kapatırız diye geldik, herkesi birbirine yürürken buldukkızlarrrrr okyonus niyeti bozdu.adım adım değil koşarak bana yürüyor ama bilmiyor ki benim gözüm mor da
Yanlış topiğe mi geldik, biz burayı yatırım topiği sanıyorduk, birkaç parsel yer kapatırız diye geldik, herkesi birbirine yürürken bulduk
Azıcıkmııı?Cok alçak gönüllüsün bebeğim
Aman abla +18 e tasima konuyu
Ama bu gordugun kadinlarin %80i bana azicik yanik
Abla sürme bizi başka bölümlere arada böyle yürüme mesafesi oluyor da genel de yatırımcıyız❤Yanlış topiğe mi geldik, biz burayı yatırım topiği sanıyorduk, birkaç parsel yer kapatırız diye geldik, herkesi birbirine yürürken bulduk
şişmanladım diye çır çır çığırıyorum hala talibim var şaşılası bir durum.Yanlış topiğe mi geldik, biz burayı yatırım topiği sanıyorduk, birkaç parsel yer kapatırız diye geldik, herkesi birbirine yürürken bulduk
aaa 5tl çok pahalı ben kilosu 1tl olmadan asla almamKIZLARRR
Karpuz kescem simdi.
Bizim her mevsim karpuz yememiz sosyetiklikten degila101de kilosu 5 tl oldugundan
Я люблю тебя Дорогойа
Yanlış topiğe mi geldik, biz burayı yatırım topiği sanıyorduk, birkaç parsel yer kapatırız diye geldik, herkesi birbirine yürürken bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?