kızlarrrrr okyonus niyeti bozdu.adım adım değil koşarak bana yürüyor ama bilmiyor ki benim gözüm mor da
Yanlış topiğe mi geldik, biz burayı yatırım topiği sanıyorduk, birkaç parsel yer kapatırız diye geldik, herkesi birbirine yürürken bulduk

Yatırım için gayrimenkul anlamında TOKİ de düşünülebilir. TOKİ'nin olduğu yerler 10 15 sene sonra şehir merkezine dönebiliyor. Toki de kurasız, hemen teslim direk satışlar oluyor. Peşinatlar da alınan gayrimenkule göre %10 civarında ve aylık taksitleri de uygun oluyor.. takip etmek gerek sitesinden

Yanlış topiğe mi geldik, biz burayı yatırım topiği sanıyorduk, birkaç parsel yer kapatırız diye geldik, herkesi birbirine yürürken bulduk

Aman abla +18 e tasima konuyu

Ama bu gordugun kadinlarin %80i bana azicik yanik

Kiz yenGEnC senin de gönlün var mi bende?

Benim P palamut um nerde acep? O koca bulamasam beni ciddi manada alacakti

Abla sürme bizi başka bölümlere arada böyle yürüme mesafesi oluyor da genel de yatırımcıyız❤

Ama bu gordugun kadinlarin %80i bana azicik yanik
Kiz yenGEnC senin de gönlün var mi bende?
Я люблю тебя Дорогойа ama bir Rus bana yetti arttı valla, ahir ömrümde ikinci bir Rus'a gönlümü kaptiramam sanırım gerçi inanılmaz ayran gönüllü bir insanım (yengeç olmak), benden her şey beklenir

Abla bak daha guzeli var.

Biz bu grup olarak bi hisse senedine kafayi taktik.
Sonra ben "yetkili bi abiye benziyorsunuz" diyerek twitterdan birine dm atip bilgi almaya calistim.

Adamin bana donusu; o trend cizgisi yanlis, telegram var mi? Oldu. Gerisini anlatmiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…