- 17 Ağustos 2011
- 25.823
- 164.298
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.241
Hoşgeldinnn, evet, halka arz belli günlerde alınıyor.Merhaba hanımlar, bir süredir dışardan takip ediyordum sizleri yazmak istedim.
Ben 2 çocuk için uzun vadede yatırım yapmaya çalışıyorum. 10 sene bir şirkette çalıştım sonra istifa ettim 2 senedir evden bireysel çalışıyorum ve pandemide öyle pek işlerim olmuyor ve sürekli bir gelirim yok. Eşim de evden çalışıyor. Her ay sabit bir maaşınız yok ara işler iyi birikimler yapıyoruz. Ben genelde gayrimenkul tarzında yatırım yapma taraftarıyım. Ayrıca BES var, altın hesabı var bu şekilde birikim yapıyorum. Döviz de yapıyordum onu bozdurup altın aldım. Ufaknufak da bitcoin alıyor eşim.
Şimdi de hisse senedi işlerine bakiyorum. Halka Arz olayında bende ufak bir yatırım olsun birkaç sene sonrası için. Ziraat bankası hesabım var orda direk halka arz dan alınabiliyor galiba.
600 TL kadar bir param var orda onunla alayım diyorum.
Halka arz da sadece belirlenen gün mü alım yapılıyor, yoksa ara ara da aynı hisseyi alabiliyor muyuz
Я люблю тебя Дорогойаama bir Rus bana yetti arttı valla, ahir ömrümde ikinci bir Rus'a gönlümü kaptiramam sanırım gerçi inanılmaz ayran gönüllü bir insanım (yengeç olmak), benden her şey beklenir
aaa 5tl çok pahalı ben kilosu 1tl olmadan asla almam
Hoşgeldinnn, evet, halka arz belli günlerde alınıyor.
Önümüzde (siteden takip ettiğim kadarıyla) 2 halka arz var,en yakın
Galata Wind enerji 15-16 nisan
Aydem yenilenebilir enerji 19-20-21-22 Nisan tarihleri. Sen 600luk alırsın ama onlr ne kadar verir birkaç gün sonra belli olur. Ben 500/500 yatirmistim, birinde tüm parayı kabul etti birinde 150 liramı geri verdi.
Şimdiden iyi kazançlar
Abla bak daha guzeli var.
Biz bu grup olarak bi hisse senedine kafayi taktik.
Sonra ben "yetkili bi abiye benziyorsunuz" diyerek twitterdan birine dm atip bilgi almaya calistim.
Adamin bana donusu; o trend cizgisi yanlis, telegram var mi? Oldu. Gerisini anlatmiym
yoldan çıkarmayı başaramadık onu.hanımefendi çizgisinde kadınVeyesa cizgisini hic bozmadan sadece yatirim konusuyordu...
Hadi aldım diyelim ki almam ama hadi aldım eve geldim karpuz kelek çıktı.Bak sen ozaman bendeki yıkımıEee ben zengün bi kadinim
Olsun o kadar da lüksümüz.
Yalniz anca o kadar
Galata wind (esıt dagılım) için 77-78 gelir demısler ben 75 lot ıcın basvuracagım yanı 380 tl
aydem ıse oransal oldugu ıcın 3000 lıra yatırsan 105 tl lık lot gelmez bıle demısler
cikolatasoslukek de etıketleyım :)
YaaaaYARIN 14.04.2020 ITIBARIYLE
ınsallah
mtrks 7. tavanı gorecek
turex 5. tavanını gorecek
qua granıt 4. tavanını gorecek
esıt dagılım genelde 8-9 tavan gıdıyormus (ortalama) ama ınsallah bunlar daha cok gıder6
O olmasa çoktan geyik bölümünü boylamıştıkyoldan çıkarmayı başaramadık onu.hanımefendi çizgisinde kadın
ver adresini sana 3 karpuz göndereyim.ne karpuzmuş ayol sanki 100000 lotluk hisse.yok kelek mi çıkacak yok çok pahalı tövbe tövbeee.Hadi aldım diyelim ki almam ama hadi aldım eve geldim karpuz kelek çıktı.Bak sen ozaman bendeki yıkımıTasıdıgınamı yanarsın parayamı yanarsın hep yürek yangını
Yaaaayesa biz bunlari (turex-granit) ne zaman elden çıkaracağız? Nereden duyduysam, biri "ilk on gün yukseliyor sonra bir anda düşüyor, vaktinde satmazsan zarar edersin' demişti. O yüzden gerdi beni vallahi
ver adresini sana 3 karpuz göndereyim.ne karpuzmuş ayol sanki 100000 lotluk hisse.yok kelek mi çıkacak yok çok pahalı tövbe tövbeee.
Aşk olsun hersey hissemiver adresini sana 3 karpuz göndereyim.ne karpuzmuş ayol sanki 100000 lotluk hisse.yok kelek mi çıkacak yok çok pahalı tövbe tövbeee.
doğru diyorsun gururlu ve onurlu fakirleriz bizler.önemli olan aşk ve sevgi.gel sarılalım tüm kızlarrrAşk olsun hersey hissemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?