Hoşgeldinnn, evet, halka arz belli günlerde alınıyor.
Önümüzde (siteden takip ettiğim kadarıyla) 2 halka arz var,en yakın
Galata Wind enerji 15-16 nisan
Aydem yenilenebilir enerji 19-20-21-22 Nisan tarihleri. Sen 600luk alırsın ama onlr ne kadar verir birkaç gün sonra belli olur. Ben 500/500 yatirmistim, birinde tüm parayı kabul etti birinde 150 liramı geri verdi.
Şimdiden iyi kazançlar

Спасибо, мой дорогойa ❤

Galata wind (esıt dagılım) için 77-78 gelir demısler ben 75 lot ıcın basvuracagım yanı 380 tl

aydem ıse oransal oldugu ıcın 3000 lıra yatırsan 105 tl lık lot gelmez bıle demısler

cikolatasoslukek de etıketleyım :)

Suan farkettim ki ben adama yurumemisim ki.
O bana yurumus.

Yaaaa yesa biz bunlari (turex-granit) ne zaman elden çıkaracağız? Nereden duyduysam, biri "ilk on gün yukseliyor sonra bir anda düşüyor, vaktinde satmazsan zarar edersin' demişti. O yüzden gerdi beni vallahi

Hadi aldım diyelim ki almam ama hadi aldım eve geldim karpuz kelek çıktı.Bak sen ozaman bendeki yıkımıTasıdıgınamı yanarsın parayamı yanarsın hep yürek yangını
ver adresini sana 3 karpuz göndereyim.ne karpuzmuş ayol sanki 100000 lotluk hisse.yok kelek mi çıkacak yok çok pahalı tövbe tövbeee.

Yaaaa yesa biz bunlari (turex-granit) ne zaman elden çıkaracağız? Nereden duyduysam, biri "ilk on gün yukseliyor sonra bir anda düşüyor, vaktinde satmazsan zarar edersin' demişti. O yüzden gerdi beni vallahi

canım ıste o buyuk mesele

valla gozlemledıgım kadarıyla uc grup var

1. grup: tavan gıttıgı muddetce elınde tutuyor, tavan bozdugu an satıyor

2. grup: tavan gıttıgı muddetce elınde tutuyor, tavan bozdugu an tetıkte oluyor ama hemen satmıyor 3,5 gun daha bakıyor sonra satıyor

3. grup: tavan gıttıgı muddetce elınde tutuyor, sonra sırkete bakıyor, ooo bu sırket bayaa ıyı dıyorsa elınden cıkarmıyor orta vadeye atıyor, yok sırket cok da ıyı degılse 2. gruptaki arkadaslara katılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…