Yaaaa yesa biz bunlari (turex-granit) ne zaman elden çıkaracağız? Nereden duyduysam, biri "ilk on gün yukseliyor sonra bir anda düşüyor, vaktinde satmazsan zarar edersin' demişti. O yüzden gerdi beni vallahi

bu arada dıyen kısı dogru soylemıs olabılır

cunku esıt dagılım halka arz olan sırketler kac gun tavan gıdıyor dıye ortalamasını almıslar 8 ya da 9 cıkmıs

hadı bır kac gun de tavan olmasa da yukselıs devam etse 11 12. gun falan tetıkte olmak lazım gıbı

Misafirlerime karpuz pasta falan yedircem kizlar
Sahurdan önce uyumazsam gelirim. Belki de uyurum 3 saatlik uykuylayim.

Ev de bakamadim bugun bakmayin goygoyuma, keyfim kacik...

nt gaz elde kalmış bazı arkadaşlarda mesela.

Kizlar annemin esi de borsadan anliyor, bu aksam fena kaynattik
Kardesimin esine 2 gunde 400 dolar kazandirdim
Beni sormayin hala kurtluyum
Annem iftara cagirdi, ay iyki gitmisiz
Hos biz rahat durmayiz, icimdeki asi uyandi en kotu haftasonu cikarim
Yoksa kafayi yicem yahu
Havalar gec karariyordu biraz yuruyorduk

off esıla 2 gunde 400 dolar sahaneymıs

ne kadarla gırmıstı

hangı coınlerı aldı ytd :)

off esıla 2 gunde 400 dolar sahaneymıs

ne kadarla gırmıstı

hangı coınlerı aldı ytd :)

Fan tokenlari takip etti psg sampiyonlar liginde ilerledi gal bir borsada listelendi yine 1 tanesi listelendi ankr %10 alip kactik
Biz 4 takip ediyorduk ada xlm xem grt
Boyle boyle birikti
Marasa dondurma yemeye gidicekmisiz
Niye dondurma bilmiyorum niye maras

Bır de gunluk altın, gumus, dolar fıyatlarını da yazsak mı demıstık

hadı ben bugunu yazayım :9

13.04.2021

altın: 455 (artmıs)

dolar : 8.12 (dusmus)

euro: 9.71 (dusmus)

gumus 6.61 (dusmus)
Yesa sen bu azimle inanıyorum zengin olacaksın ama bizi de unutma zengin olunca

ben okyonusta karar kıldım.mor senin olsun
Beni beniii Bihteriniii... ?? Büyük aşklar kavgayla başlarmış, hele bi doğu ekspresine gidelim de, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Herkese merhaba, coin moinleriniz bol kazançlı olsun. Goygoylarınızı daha bi keyifle okuyorum.

neyyy ortada bir de koca mı var?etti 2 koca.onlar beraber yaşasın biz de beraber maldivlere tatile gidelim hesapları bolaştıp
Dur bakalım kafalayıp onu ben dağları üzerime yaparsa ozaman mal mülk bize kalırSende kap Birseyler ortaya karışık birseyler yaparız baya idare eder bizi.Cocuklarıda alalım onlara bakamazlar ziyan olmasın yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…