- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.261
Yaaaayesa biz bunlari (turex-granit) ne zaman elden çıkaracağız? Nereden duyduysam, biri "ilk on gün yukseliyor sonra bir anda düşüyor, vaktinde satmazsan zarar edersin' demişti. O yüzden gerdi beni vallahi
Senin üstüne gül koklamam ❤
senin de kimi kokladığın belli değil mor.anladık çok güzelsin de herkese de mavi boncuk dağıtılmaz.kızlar olarak birbirimize düşeceğiz yakındaSenin üstüne gül koklamam ❤
senin de kimi kokladığın belli değil mor.anladık çok güzelsin de herkese de mavi boncuk dağıtılmaz.kızlar olarak birbirimize düşeceğiz yakında
nt gaz elde kalmış bazı arkadaşlarda mesela.bu arada dıyen kısı dogru soylemıs olabılır
cunku esıt dagılım halka arz olan sırketler kac gun tavan gıdıyor dıye ortalamasını almıslar 8 ya da 9 cıkmıs
hadı bır kac gun de tavan olmasa da yukselıs devam etse 11 12. gun falan tetıkte olmak lazım gıbı
senin de kimi kokladığın belli değil mor.anladık çok güzelsin de herkese de mavi boncuk dağıtılmaz.kızlar olarak birbirimize düşeceğiz yakında
Kimde kalmış kıznt gaz elde kalmış bazı arkadaşlarda mesela.
Kizlar annemin esi de borsadan anliyor, bu aksam fena kaynattik
Kardesimin esine 2 gunde 400 dolar kazandirdim
Beni sormayin hala kurtluyum
Annem iftara cagirdi, ay iyki gitmisiz
Hos biz rahat durmayiz, icimdeki asi uyandi en kotu haftasonu cikarim
Yoksa kafayi yicem yahu
Havalar gec karariyordu biraz yuruyorduk
O kac tavan gitmisnt gaz elde kalmış bazı arkadaşlarda mesela.
Aramiza girme ceycey mor son sozu soyledi
off esıla 2 gunde 400 dolar sahaneymıs
ne kadarla gırmıstı
hangı coınlerı aldı ytd :)
ben okyonusta karar kıldım.mor senin olsun
Yesa sen bu azimle inanıyorum zengin olacaksın ama bizi de unutma zengin oluncaBır de gunluk altın, gumus, dolar fıyatlarını da yazsak mı demıstık
hadı ben bugunu yazayım :9
13.04.2021
altın: 455 (artmıs)
dolar : 8.12 (dusmus)
euro: 9.71 (dusmus)
gumus 6.61 (dusmus)
Biz seninle çok iyi anlaşacağızben okyonusta karar kıldım.mor senin olsun
neyyy ortada bir de koca mı var?etti 2 koca.onlar beraber yaşasın biz de beraber maldivlere tatile gidelim hesapları bolaştıpBiz seninle çok iyi anlaşacağızKocamın dağlarına bungalov ev yapıp kiralamakla başlayalım ortaklığa
Beni beniii Bihteriniii... ?? Büyük aşklar kavgayla başlarmış, hele bi doğu ekspresine gidelim de, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.ben okyonusta karar kıldım.mor senin olsun
Dur bakalım kafalayıp onu ben dağları üzerime yaparsa ozaman mal mülk bize kalırneyyy ortada bir de koca mı var?etti 2 koca.onlar beraber yaşasın biz de beraber maldivlere tatile gidelim hesapları bolaştıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?