- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.281
Hoş buldumHoşgeldinnn, evet, halka arz belli günlerde alınıyor.
Önümüzde (siteden takip ettiğim kadarıyla) 2 halka arz var,en yakın
Galata Wind enerji 15-16 nisan
Aydem yenilenebilir enerji 19-20-21-22 Nisan tarihleri. Sen 600luk alırsın ama onlr ne kadar verir birkaç gün sonra belli olur. Ben 500/500 yatirmistim, birinde tüm parayı kabul etti birinde 150 liramı geri verdi.
Şimdiden iyi kazançlar
selam hoşgeldin.okullar kapandı diye bu akşam keyfim yerinde.biraz ben arkadaşları güldürdüm biraz onlar beni güldürdü.güzel bir akşam olduBeni beniii Bihteriniii... ?? Büyük aşklar kavgayla başlarmış, hele bi doğu ekspresine gidelim de, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Herkese merhaba, coin moinleriniz bol kazançlı olsun. Goygoylarınızı daha bi keyifle okuyorum.
75 lot ?Galata wind (esıt dagılım) için 77-78 gelir demısler ben 75 lot ıcın basvuracagım yanı 380 tl
aydem ıse oransal oldugu ıcın 3000 lıra yatırsan 105 tl lık lot gelmez bıle demısler
cikolatasoslukek de etıketleyım :)
halka arzları bir kaç tavan yaptıktan sonra satmanız lazım .uzun vadede elde tutulacak kağıtlar değillerHoş buldum
iki halka arz da enerji sektörü ve bizim meslek de elektrik/enerji üzerine. Biraz da o yüzden istiyorum her biri bir çocuk için bir başlangıç olsun niyetindeyim.
Bende 500 +500olarak ikisine de yaptırayım diyorum. Zaten bugün bunlarla da 1 Gr altın alabiliyoruz. 3 sene sonra altın en fazla hayal kursak 3 katı olsa, bu da daha az olmaz diye düşünüyorum
Onlarda bir başka güzel ama ya sarı sarı75 lot ?
Valla borsadan o kadar uzağım ki
Biz ancak her altın, çeyrek altın, tam altın, ata, bilezik... Bize bunlarla gelin
Hoşbuldum, sevindim keyfinizin yerinde olmasına. Ben de çok sevindim izin belgesi alabilirsem uzaktan eğitim sürecini Ankara'da ailemin yanında geçircem. Bir yandan da bu tünelin ucunda ışık yok gibi geliyor, kara bulutlar sardı içimi bu gece. Sizi okuyup gülüyorum. Keyfiniz bol olsun.selam hoşgeldin.okullar kapandı diye bu akşam keyfim yerinde.biraz ben arkadaşları güldürdüm biraz onlar beni güldürdü.güzel bir akşam oldu
aynen takmasını sevmem ama varlıkları iyi geliyor insanaOnlarda bir başka güzel ama ya sarı sarı
Ben takmasınıda severimaynen takmasını sevmem ama varlıkları iyi geliyor insana
valla gerçek ruh durumumuz burda yazdıklarımızın tam tersi.virüsten bunaldık depresyondayız.önümüzü göremiyoruz.gelirlerimiz azaldıkça azaldı .paranın değeri yok.dışarda bir kahve içmek kızılayda gezmek bile lüks oldu.virüs korkusundan yalnızlaştık iyice.çocuklarımız eğitimde gerilediler.var da var sorunlar.burda gülüp eğlenmeyelim de ne yapalım?düşünsek hasta olacağızHoşbuldum, sevindim keyfinizin yerinde olmasına. Ben de çok sevindim izin belgesi alabilirsem uzaktan eğitim sürecini Ankara'da ailemin yanında geçircem. Bir yandan da bu tünelin ucunda ışık yok gibi geliyor, kara bulutlar sardı içimi bu gece. Sizi okuyup gülüyorum. Keyfiniz bol olsun.
ben beyaz altın takıyorum.hem hırsızlar hem de komşular gümüş sandığından rahatça her yerde kullanıyorum .Ben takmasınıda severim
Dusunceniz güzel ama son birkac sayfayı okursaniz,biz de onu konuşuyorduk.Hoş buldum
iki halka arz da enerji sektörü ve bizim meslek de elektrik/enerji üzerine. Biraz da o yüzden istiyorum her biri bir çocuk için bir başlangıç olsun niyetindeyim.
Bende 500 +500olarak ikisine de yaptırayım diyorum. Zaten bugün bunlarla da 1 Gr altın alabiliyoruz. 3 sene sonra altın en fazla hayal kursak 3 katı olsa, bu da daha az olmaz diye düşünüyorum
iyi gecelerrrr.rüyanda mutlaka beni görİyi geceler kızlar ben yatıyorum yarın görev var.Kamudaki 10yas altı çocuğu olan analar idari izinli sayılacakmış benim oğlanda 6yasında bende sorunsuz evde dururum inş idare ile problem yaşamam
ankaranın ilçesinde miydiniz siz?memurların şehir dışına çıkma yasağı vardı o mu sorun ?biz çıkıyoruz valla arada.Hoşbuldum, sevindim keyfinizin yerinde olmasına. Ben de çok sevindim izin belgesi alabilirsem uzaktan eğitim sürecini Ankara'da ailemin yanında geçircem. Bir yandan da bu tünelin ucunda ışık yok gibi geliyor, kara bulutlar sardı içimi bu gece. Sizi okuyup gülüyorum. Keyfiniz bol olsun.
Bize de kazandiracagin günleri bekliyoruzKizlar annemin esi de borsadan anliyor, bu aksam fena kaynattik
Kardesimin esine 2 gunde 400 dolar kazandirdim
Beni sormayin hala kurtluyum
Annem iftara cagirdi, ay iyki gitmisiz
Hos biz rahat durmayiz, icimdeki asi uyandi en kotu haftasonu cikarim
Yoksa kafayi yicem yahu
Havalar gec karariyordu biraz yuruyorduk
neyyy ortada bir de koca mı var?etti 2 koca.onlar beraber yaşasın biz de beraber maldivlere tatile gidelim hesapları bolaştıp
Bu akşamki şehirlerarası seyahat kısıtlamasından dolayı.. Çankırı'dayım ben. İnşallah allah söyletmiştir Ankara'ya bi ilçesinden girebilirim.ankaranın ilçesinde miydiniz siz?memurların şehir dışına çıkma yasağı vardı o mu sorun ?biz çıkıyoruz valla arada.
vaktiyle kaç kişiye ne paralar kazandırdık günlük al sat ile.şimdilerde ayın sonunu getiremez olduk.şu borsa bir kendine gelse de yüzümüz gülse artık.Dusunceniz güzel ama son birkac sayfayı okursaniz,biz de onu konuşuyorduk.
Bu halka arzlar ilk on gün tavan yapıyor, o vakit satılsa daha hayırlı olurmuş.
Yani kısa süreli seyler diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?