Hoş buldum
iki halka arz da enerji sektörü ve bizim meslek de elektrik/enerji üzerine. Biraz da o yüzden istiyorum her biri bir çocuk için bir başlangıç olsun niyetindeyim.
Bende 500 +500olarak ikisine de yaptırayım diyorum. Zaten bugün bunlarla da 1 Gr altın alabiliyoruz. 3 sene sonra altın en fazla hayal kursak 3 katı olsa, bu da daha az olmaz diye düşünüyorum

selam hoşgeldin.okullar kapandı diye bu akşam keyfim yerinde.biraz ben arkadaşları güldürdüm biraz onlar beni güldürdü.güzel bir akşam oldu

75 lot ?
Valla borsadan o kadar uzağım ki
Biz ancak her altın, çeyrek altın, tam altın, ata, bilezik... Bize bunlarla gelin

halka arzları bir kaç tavan yaptıktan sonra satmanız lazım .uzun vadede elde tutulacak kağıtlar değiller

selam hoşgeldin.okullar kapandı diye bu akşam keyfim yerinde.biraz ben arkadaşları güldürdüm biraz onlar beni güldürdü.güzel bir akşam oldu
Hoşbuldum, sevindim keyfinizin yerinde olmasına. Ben de çok sevindim izin belgesi alabilirsem uzaktan eğitim sürecini Ankara'da ailemin yanında geçircem. Bir yandan da bu tünelin ucunda ışık yok gibi geliyor, kara bulutlar sardı içimi bu gece. Sizi okuyup gülüyorum. Keyfiniz bol olsun.

valla gerçek ruh durumumuz burda yazdıklarımızın tam tersi.virüsten bunaldık depresyondayız.önümüzü göremiyoruz.gelirlerimiz azaldıkça azaldı .paranın değeri yok.dışarda bir kahve içmek kızılayda gezmek bile lüks oldu.virüs korkusundan yalnızlaştık iyice.çocuklarımız eğitimde gerilediler.var da var sorunlar.burda gülüp eğlenmeyelim de ne yapalım?düşünsek hasta olacağız

Dusunceniz güzel ama son birkac sayfayı okursaniz,biz de onu konuşuyorduk.
Bu halka arzlar ilk on gün tavan yapıyor, o vakit satılsa daha hayırlı olurmuş.
Yani kısa süreli seyler diyebiliriz.

ankaranın ilçesinde miydiniz siz?memurların şehir dışına çıkma yasağı vardı o mu sorun ?biz çıkıyoruz valla arada.

Bize de kazandiracagin günleri bekliyoruz

Dusunceniz güzel ama son birkac sayfayı okursaniz,biz de onu konuşuyorduk.
Bu halka arzlar ilk on gün tavan yapıyor, o vakit satılsa daha hayırlı olurmuş.
Yani kısa süreli seyler diyebiliriz.
vaktiyle kaç kişiye ne paralar kazandırdık günlük al sat ile.şimdilerde ayın sonunu getiremez olduk.şu borsa bir kendine gelse de yüzümüz gülse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…