Bu akşamki şehirlerarası seyahat kısıtlamasından dolayı.. Çankırı'dayım ben. İnşallah allah söyletmiştir Ankara'ya bi ilçesinden girebilirim.
babannem çankırılıydı benim .ankarayı herkes istiyor nedense.oysa gayet sıkıcı pahalı gidecek fazla yeri olmayan bir şehir.ama ben de seviyorum üniversiteden beri buradayım neredeyse

babannem çankırılıydı benim .ankarayı herkes istiyor nedense.oysa gayet sıkıcı pahalı gidecek fazla yeri olmayan bir şehir.ama ben de seviyorum üniversiteden beri buradayım neredeyse
Aaaa ne tesadüf, ben de artık buralı oldum gibi güzel bi yerindeyim ama Ankara doğduğum büyüdüğüm dahası tüm sevdiklerimin olduğu yer, dönüp dolaşıp yerleşeceğim yer, umarım.

GeyikliGece elinize sağlık dünkü menüyü okuyunca ben şiştim, kalktım bi şişe maden suyu içitim hazmettirsin diye :)

Ben qua bilançosunu beğendim tutarım onu muhtemelen, egserle kardeş kardeş otursunlar. Belli olmak gerçi belki de satarım :)) hektaş da alacam çünkü
ben baba hisseler aldım bugün.banka var market var içlerinde.param bitti.mayısa kadar değerlendirip tekrar alacağım bir şeyler.altından daha heyecanlı hoşuma gitti.eşimin aldıkları benim gibi gelmiyordu.hesabımda olunca bambaşka oluyor

aynen takmasını sevmem ama varlıkları iyi geliyor insana
Bende hem takmasını, hem de yatırımı severim. Gerçi günümüzde kullanamıyoruz korkumuzdan

Ben takmasınıda severim
Olsa da taksak

Dusunceniz güzel ama son birkac sayfayı okursaniz,biz de onu konuşuyorduk.
Bu halka arzlar ilk on gün tavan yapıyor, o vakit satılsa daha hayırlı olurmuş.
Yani kısa süreli seyler diyebiliriz.
Bununla başlayıp biraz fikir edinebilirsem en azından fikir sahibi olurum halka arzlarda. Bundan sonrakileri takip edebilirim.

Biz bamya corbasi ictik, hazmettirdi hemen bi parti daha yedik hahaha

Hangi marketi aldın :)) şoku övüyodu geçen bi uzun vadeci detaylarını unuttum ama :/

Herkese tekrar merhaba
Şöyle bir site buldum, (benim gibi lot'un ne demek olduğunu daha yeni öğrenenler için) 'aptala anlatır gibi' derler ya, o şekilde anlatıyor bu halka arzlari ,basit bir dille . Halka arza daha yeni girenler, girmeye niyeti olanlar için yararlı olabilir, diye paylaşmak istedim

Ayy çok güzel bir paylaşım oldu teşekkürler.. daha detaylı anlatılmış halka arz olaylari

Tehlike kapıda diyeyim.
500 diye başlayıp 3500 e öyle çıktım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…