- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.321
BenEşimide halka arza dahil etsemmi ya hesabı yok bugün açtırsam onada hesap siz kaç hesaptan katılım sağlayacaksınız ey dostlar
YARIN 14.04.2020 ITIBARIYLE
ınsallah
mtrks 7. tavanı gorecek
turex 5. tavanını gorecek
qua granıt 4. tavanını gorecek
esıt dagılım genelde 8-9 tavan gıdıyormus (ortalama) ama ınsallah bunlar daha cok gıder6
Günaydıngünaydınlar
bir haftadır falan 1000 tl civarında ada alayım diyordum. ben alana kadar tüm coinler arttışu an almayacağım biraz gerilesin öyle alacağım. illa ki bi geri çekilme olacak.
yüksekken alma hatası yapmayacağım yani artık akıllandım. sinyaller güçlü al şeklinde olsa da bu konuda nötrler de var.
biraz bekleyelim bakalım mutlaka geri çekilme yapacak.
aslında ada'dan ziyade daha böyle hızlı inip düşen bir coin de olabilir. ada'nın yükselmesi zaman alıyor zira.
ada güvenilir geliyor, ben 200 liralık almıştım hiç üzmediGünaydın
Ben ilk coin alma işimi xrp'den yapmıştım aylar evvel. O zaman bile 1 hafta içinde %100e yakın kazanç elde etmiştim. Kaldı ki birim fiyatı şimdikinin 5te biri falandı. Biraz zaman tanıyınca ve sabredince coinler çok güzel kazandırıyor.
Ben olsam ada almazdım bu arada. (ytd) Onlarca başka alt coin var. Yeni oluşanlar, yeni anlaşmalar yapanlar, yükselenler vs.
Ben twitter üzerinde birkaç kişi takip ediyorum. Çeşitli analizler ve dahası şirketlerle ilgili haberleri paylaşıyorlar. Onlar biraz yol gösteriyor hangisini almak konusunda. Gerisi sezgisel :)ada güvenilir geliyor, ben 200 liralık almıştım hiç üzmedi
ama hani daha kısa sürede kazandıracak şeylere de bakmak lazım tabii.
dot almıştım ben aldıktan sonra düştü ve uzun bir süre yükselmedi mesela.
gerçekten coin seçimi neye göre yapılmalı onu bilmiyorum. sabır kısmı okey, geriye sadece doğru zamanda doğru coini almak kaldı.
açıkçası herkes bişey konuşuyor, birilerinin lafıyla değil kendi aklımla hareket edesim var ama onun için de eğitim mi almam lazım, nereden öğrenebilirim onu bilmiyorum. youtube'da var kripto para eğitimleri, aslında tek tek bakıp öğrenmek şart
Mtrks beni korkutuyor 1 2 güne bozacak gibiKızlar
Mtrks tavan
Qua granit tavan
Turex tavan
Ama kapanışa ne olur bilemedim
Galata Wind
Hem oransal hem esit olarak halka arz yapıyor...
900 bin kişi başvuruda bulunsa en sonki arza 850 bin kişi basvuruda bulunup rekor kırılmıştı kişi başı 73 lot düşer..
73*5.06=370 TL..
Ama ek pay satışı var eğer bu ek pay satışını bireysel yatırımcıya yani eşit dağıtımda ki yatırımcıya verirse kişi başı 150 TL daha arti olup 520 liralık hisse alabiliriz..Oyuzden en az 600 lirayla başvuruda bulunalım..
Eğer ek satışı hem bireysel hem kurumsal eşit dagitirlar ise artı 75 lira olur buda 370+75 =445 lira...
En kötü ihtimalle 445 liralık lot alabilecegiz...
7 8 tavan gorecegi en az düşünülüyor... İnşallah daha fazla tavan görür paramız daha da katlanır... Ytd..
Bu şekilde halka arz olan şirketlerden ek satışı genelde bireysele vermişler daha çok başvuru yapıldığı için..Bu yazıyı ben de okudum ama hepsini eşit dağıtımdaki kişilere vermeleri biraz uzak geldi nedense
Bilen aydınlatır tabii
O.zaman kaç lot basvuralim hahahah
Ytd
Galata Wind
Hem oransal hem esit olarak halka arz yapıyor...
900 bin kişi başvuruda bulunsa en sonki arza 850 bin kişi basvuruda bulunup rekor kırılmıştı kişi başı 73 lot düşer..
73*5.06=370 TL..
Ama ek pay satışı var eğer bu ek pay satışını bireysel yatırımcıya yani eşit dağıtımda ki yatırımcıya verirse kişi başı 150 TL daha arti olup 520 liralık hisse alabiliriz..Oyuzden en az 600 lirayla başvuruda bulunalım..
Eğer ek satışı hem bireysel hem kurumsal eşit dagitirlar ise artı 75 lira olur buda 370+75 =445 lira...
En kötü ihtimalle 445 liralık lot alabilecegiz...
7 8 tavan gorecegi en az düşünülüyor... İnşallah daha fazla tavan görür paramız daha da katlanır... Ytd..
Googlerim benimBu yazıyı ben de okudum ama hepsini eşit dağıtımdaki kişilere vermeleri biraz uzak geldi nedense
Bilen aydınlatır tabii
O.zaman kaç lot basvuralim hahahah
Ytd
Googlerim benim
Yesa is bankasından olmuyor mu benim başka hesabım yok
Ben (eğer izin verirlerse) anne ve babamdan da hesap açmayı düşünüyorum bu akşam. Birkaç arkadaşıma söyledim yarınki halka arzi ama benim aile,eş,dost çevre nefret eder birikimden tasarruftan. O yüzden kabul eden cikmadiEşimide halka arza dahil etsemmi ya hesabı yok bugün açtırsam onada hesap siz kaç hesaptan katılım sağlayacaksınız ey dostlar
Ayy sahi mi öyle aileden cannes de ucuz market konservesi yiyen minimalist yaşayan sen nasıl oldun?Ben (eğer izin verirlerse) anne ve babamdan da hesap açmayı düşünüyorum bu akşam. Birkaç arkadaşıma söyledim yarınki halka arzi ama benim aile,eş,dost çevre nefret eder birikimden tasarruftan. O yüzden kabul eden cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?