- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.341
Biraz dert yanmaya geldim, ben de çok anlamazdım yatırımdan.
Şimdi param oldukça 3 e böler şekilde biraz altın biraz dolar biraz euro alıyorum. Fakat alıp kenara atmak lazım, durup durup baktıkça insanın sinirleri zıplıyor gerçekten.Gene de en çok elim dolara gidiyor, onu alıyorum ne yalan söyleyeyim. Genelde cuma günlerine denk getiriyorum alımı, o gün daha düşük oluyor kur. Pazartesi de genelde bozum yaparım. Ay başlarında daha düşük oluyor gene kur dediğim gibi, insanlar o zamanlar daha çok paralarını bozdurup ödeme yaptıkları için. Bu gibi ufak şeylere dikkat edince bir birikim yapabiliyorsunuz.
Teşekkürler cümlemizeoh masallah
bol bırıkımlı gunler olsun ınsallah
Teşekkürler cümlemize
Amacım inşallah kardeşimin düğünü için altın işini halledip sonra kendi birikimime yönlenmek istiyorum.
Eskiden çok bonkördüm bu konularda da, artık cimrileştim ne yalan söyleyeyim. Çeyrek takmak hayal oldu, ben kendi adıma kardeşim harici artık kimseye bir şey takamam.bızım de var ya bır suru altın takılması gereken hatta lıste yapmıstım aldıkca sarıya boyayacaktım hala bembeyaz hahhah
Üzgünüm banka seçen hisse mi olurmuşYarinki halka arza hazir miyiz ❤
Eskiden çok bonkördüm bu konularda da, artık cimrileştim ne yalan söyleyeyim. Çeyrek takmak hayal oldu, ben kendi adıma kardeşim harici artık kimseye bir şey takamam.
Böyle yaparak insanları da birbirine bağlıyorlar işte, düğünlerine gitme sebebi oluyor.ya bıze de zamanında getırdıler ne yapalım bız de gerı goturuyoruz oyun gıbı hahhah sen bana ver ben sana verıyım
Yarinki halka arza hazir miyiz ❤
Yaptım başvurunu
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Gördüm gördüm. Yürüyüşe çıktım yağmurda yağıyor az az çok romantik
Tuttuğunu koparan kadınları severim. Bravo esilaSaglam bir kavga ile 10 - 16 calisma saatlerini kopardim
Evet ben.
Personel isleri degil, amir degil mudur degil
Eh elbet bugunu yarini var.
Benim annem 'altin bir günde beş lira düştü,kendime birkaç gram aldım,istersen sen de al' deyince , "üfff,beş lirayı ben sana vereyim sus lütfen" diyen bir insanAyy sahi mi öyle aileden cannes de ucuz market konservesi yiyen minimalist yaşayan sen nasıl oldun?seni örnek almaya çAlıştım da olmadı. Alışveriş bağımlısı olmuşum avm ye gidemesemde market aktüelleri topluyorum özenle
Benim annem 'altin bir günde beş lira düştü,kendime birkaç gram aldım,istersen sen de al' deyince , "üfff,beş lirayı ben sana vereyim sus lütfen" diyen bir insanbir keresinde memlekete bilet arıyorduk, THY'de 250e tek yön bilet bulmuş. 'dur hemen alma,ben de bakayim' dedim. Aynı güne - sadece biraz daha geç saatlerde 110 liraya bilet bulmustum, 'ben Pegasus'la gidemem' deyip THY biletini almıştı oysa benim tek kriterim o uçağın uçması ,low cost biletler kalp ben çok defa daha uygun diye uygunsuz saatlerde bilet alıp tren garında,havaalanında falan uyumusumdur hatta. Ama işte, ailem Pegasus'a binemiyor :))
Bir de annem her uçağa bindiğinde türk kahvesi sipariş eder :)) ben uzun aktarmalarim olursa yanıma sandviç alıp çıkarım yola,uçakta acikmayayim diyesülalenin tek cimrisi benim
Tuttuğunu koparan kadınları severim. Bravo esila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?