oh masallah

bol bırıkımlı gunler olsun ınsallah

bızım de var ya bır suru altın takılması gereken hatta lıste yapmıstım aldıkca sarıya boyayacaktım hala bembeyaz hahhah
Eskiden çok bonkördüm bu konularda da, artık cimrileştim ne yalan söyleyeyim. Çeyrek takmak hayal oldu, ben kendi adıma kardeşim harici artık kimseye bir şey takamam.

Eskiden çok bonkördüm bu konularda da, artık cimrileştim ne yalan söyleyeyim. Çeyrek takmak hayal oldu, ben kendi adıma kardeşim harici artık kimseye bir şey takamam.

ya bıze de zamanında getırdıler ne yapalım bız de gerı goturuyoruz oyun gıbı hahhah sen bana ver ben sana verıyım

ya bıze de zamanında getırdıler ne yapalım bız de gerı goturuyoruz oyun gıbı hahhah sen bana ver ben sana verıyım
Böyle yaparak insanları da birbirine bağlıyorlar işte, düğünlerine gitme sebebi oluyor.
Takacağıma taktım da, bir arkadaşım kaldı sadece ona da hediyesini verdim mi, ben dükkanı kapatırım. Eşimin tarafındakiler zaten cimrinin cimrisi. Onları da kayınvalidemler düşünsün bundan sonraki düğünlere takılacakları taksınlar.

Benim annem 'altin bir günde beş lira düştü,kendime birkaç gram aldım,istersen sen de al' deyince , "üfff,beş lirayı ben sana vereyim sus lütfen" diyen bir insan bir keresinde memlekete bilet arıyorduk, THY'de 250e tek yön bilet bulmuş. 'dur hemen alma,ben de bakayim' dedim. Aynı güne - sadece biraz daha geç saatlerde 110 liraya bilet bulmustum, 'ben Pegasus'la gidemem' deyip THY biletini almıştı oysa benim tek kriterim o uçağın uçması ,low cost biletler kalp ben çok defa daha uygun diye uygunsuz saatlerde bilet alıp tren garında,havaalanında falan uyumusumdur hatta. Ama işte, ailem Pegasus'a binemiyor :))
Bir de annem her uçağa bindiğinde türk kahvesi sipariş eder :)) ben uzun aktarmalarim olursa yanıma sandviç alıp çıkarım yola,uçakta acikmayayim diye sülalenin tek cimrisi benim

bu cimrilik değil ki akıllılık:)

Tuttuğunu koparan kadınları severim. Bravo esila

Ay su cumle tum yorgunlugumu aldi
Sabahtan beri miymiymiy
Aldim resmi gazetenin ciktisini, tiklattim kapiyi gayet kibarca önune koydum
Aksam cikista ekmek nasil alacagimi sordum, 2 dilim tatliyi cok gorduklerini soyledim. Ztn kizarmaya basladi.
Yahu insan gibi yasamak istiyorum 18de her yer kapaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…