- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.361
Selamlar kızlarGunaydin kizlar 10 dk Belediye acilsin diye bekledik Allahim her gun sasirmicam diyorum her gun sasiriyorum
Aynen öyle. Ben de sinemaya mısırı içeceği marketten alıp ya çantama ya da montumun arasına koyup içeri sokuyorumbu cimrilik değil ki akıllılık:)
Onu yapmayan bizden değildirAynen öyle. Ben de sinemaya mısırı içeceği marketten alıp ya çantama ya da montumun arasına koyup içeri sokuyorum
Aynen öyle. Ben de sinemaya mısırı içeceği marketten alıp ya çantama ya da montumun arasına koyup içeri sokuyorum
Pandemi öncesi tüm çocuk filmlerine gitmişliğim vardır.Aaaa biz
Ama en son ne zaman sinemaya gittik hatırlayamadım valla
Selamlar kızlar
Esilacim tebrikler canım hakkını alan insanlar hep varolsun.
Senin belediyeyi çok merak ediyorum ya çok tuhaf bir yer
Yok sen yaz ordan olayları aslında içinde olmasan eğlenceli bir yerAy sizide cok bogdum tamam bugun sondu
Ama sabah kapi duvardi ya
Gelen bekliyor gelen bekliyor
Yok sen yaz ordan olayları aslında içinde olmasan eğlenceli bir yer
Bugun misafirsiz olunca yemek kisa surdu.
Sen hic atesbocegi gördün mü adli filmi izledim netflixten. Izlemeyenlere tavsiye ederim ❤
28. Dakikada gecen dut muhabbetini hepinize armagan ediyorum ama en cok da artik dash muhabbeti yapmayanyesa reise
Bende bugün izlicem 10 yaş altı 2 tane çocugum olunca idari izinlisin dediler önce 1 gün geleceksiniz demişlerdi 2 çocuk olunca acıdılar halime hergün kameradan çocuk sesi duymaktan sıkıldınız mı dedimBugun misafirsiz olunca yemek kisa surdu.
Sen hic atesbocegi gördün mü adli filmi izledim netflixten. Izlemeyenlere tavsiye ederim ❤
28. Dakikada gecen dut muhabbetini hepinize armagan ediyorum ama en cok da artik dash muhabbeti yapmayanyesa reise
Çok iyi yavaş yavaş öğrensin işi grafikleri yorumlayabilirse süper olur benim eşimde 30 dolarla başladı sonra biraz bende dolar vardı biraz kendinde 130 dolarla devam etti şimdi 240 oldu diyor ama 1 ay olacak belki geçmiştir bileYa ben anlatmadım kocam coin işine girdi 25 dolarla
Bugun 26 doları olmuş ay nasıl mutlu
Ben de gaza getirdim ayyy günde 1 dolar kazansan yılsa 365 dolar eder çok iyi para diye hahahhaha
Ya ben anlatmadım kocam coin işine girdi 25 dolarla
Bugun 26 doları olmuş ay nasıl mutlu
Ben de gaza getirdim ayyy günde 1 dolar kazansan yılsa 365 dolar eder çok iyi para diye hahahhaha
Ay en iyisi. Benim coinler can çekişiyor baktım sinir oldum kapattım hiç kar yapamadım valla coindenBereketli olsun.
Ben bu aralar hic bisey kazanmiyorum. Guzel bi his. Kazanmak guzel ama para dusunmemek daha guzelac kalmam herhalde, yeterli bu kadari, ruh halim buna uygun
Ay en iyisi. Benim coinler can çekişiyor baktım sinir oldum kapattım hiç kar yapamadım valla coindenYarın halka arza gireyim birde orada şansımı deneyim
Ay en iyisi. Benim coinler can çekişiyor baktım sinir oldum kapattım hiç kar yapamadım valla coindenYarın halka arza gireyim birde orada şansımı deneyim
Gördüm gördüm. Yürüyüşe çıktım yağmurda yağıyor az az çok romantik
Saglam bir kavga ile 10 - 16 calisma saatlerini kopardim
Evet ben.
Personel isleri degil, amir degil mudur degil
Eh elbet bugunu yarini var.
Benim annem 'altin bir günde beş lira düştü,kendime birkaç gram aldım,istersen sen de al' deyince , "üfff,beş lirayı ben sana vereyim sus lütfen" diyen bir insanbir keresinde memlekete bilet arıyorduk, THY'de 250e tek yön bilet bulmuş. 'dur hemen alma,ben de bakayim' dedim. Aynı güne - sadece biraz daha geç saatlerde 110 liraya bilet bulmustum, 'ben Pegasus'la gidemem' deyip THY biletini almıştı oysa benim tek kriterim o uçağın uçması ,low cost biletler kalp ben çok defa daha uygun diye uygunsuz saatlerde bilet alıp tren garında,havaalanında falan uyumusumdur hatta. Ama işte, ailem Pegasus'a binemiyor :))
Bir de annem her uçağa bindiğinde türk kahvesi sipariş eder :)) ben uzun aktarmalarim olursa yanıma sandviç alıp çıkarım yola,uçakta acikmayayim diyesülalenin tek cimrisi benim
Bereketli olsun.
Ben bu aralar hic bisey kazanmiyorum. Guzel bi his. Kazanmak guzel ama para dusunmemek daha guzelac kalmam herhalde, yeterli bu kadari, ruh halim buna uygun
Benim annem 'altin bir günde beş lira düştü,kendime birkaç gram aldım,istersen sen de al' deyince , "üfff,beş lirayı ben sana vereyim sus lütfen" diyen bir insanbir keresinde memlekete bilet arıyorduk, THY'de 250e tek yön bilet bulmuş. 'dur hemen alma,ben de bakayim' dedim. Aynı güne - sadece biraz daha geç saatlerde 110 liraya bilet bulmustum, 'ben Pegasus'la gidemem' deyip THY biletini almıştı oysa benim tek kriterim o uçağın uçması ,low cost biletler kalp ben çok defa daha uygun diye uygunsuz saatlerde bilet alıp tren garında,havaalanında falan uyumusumdur hatta. Ama işte, ailem Pegasus'a binemiyor :))
Bir de annem her uçağa bindiğinde türk kahvesi sipariş eder :)) ben uzun aktarmalarim olursa yanıma sandviç alıp çıkarım yola,uçakta acikmayayim diyesülalenin tek cimrisi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?