Bugün vakıftan yatırım hesabı alayım dedim mobilde hata verdi mecbur şubeye gittim. Allahım bankacılar delirmek üzere ben hariç 3 bireysel temsilci önünde 70 yaşlarında teyze ve amcalar yatırım hesabı açtırmaya çalışıyor, çocukları yönlendirmiş bankacı diyor ki bu gidişle halka arzlardan 3 5 lot düşecek insanlara

Selamlar kızlar
Esilacim tebrikler canım hakkını alan insanlar hep varolsun.
Senin belediyeyi çok merak ediyorum ya çok tuhaf bir yer

Ay sizide cok bogdum tamam bugun sondu
Ama sabah kapi duvardi ya
Gelen bekliyor gelen bekliyor

Ya ben anlatmadım kocam coin işine girdi 25 dolarla

Bugun 26 doları olmuş ay nasıl mutlu

Ben de gaza getirdim ayyy günde 1 dolar kazansan yılsa 365 dolar eder çok iyi para diye hahahhaha

Bende bugün izlicem 10 yaş altı 2 tane çocugum olunca idari izinlisin dediler önce 1 gün geleceksiniz demişlerdi 2 çocuk olunca acıdılar halime hergün kameradan çocuk sesi duymaktan sıkıldınız mı dedim

Ben de gaza getirdim ayyy günde 1 dolar kazansan yılsa 365 dolar eder çok iyi para diye hahahhaha
Çok iyi yavaş yavaş öğrensin işi grafikleri yorumlayabilirse süper olur benim eşimde 30 dolarla başladı sonra biraz bende dolar vardı biraz kendinde 130 dolarla devam etti şimdi 240 oldu diyor ama 1 ay olacak belki geçmiştir bile

Bereketli olsun.
Ben bu aralar hic bisey kazanmiyorum. Guzel bi his. Kazanmak guzel ama para dusunmemek daha guzel ac kalmam herhalde, yeterli bu kadari, ruh halim buna uygun

Bereketli olsun.
Ben bu aralar hic bisey kazanmiyorum. Guzel bi his. Kazanmak guzel ama para dusunmemek daha guzel ac kalmam herhalde, yeterli bu kadari, ruh halim buna uygun
Ay en iyisi. Benim coinler can çekişiyor baktım sinir oldum kapattım hiç kar yapamadım valla coindenYarın halka arza gireyim birde orada şansımı deneyim

Gördüm gördüm. Yürüyüşe çıktım yağmurda yağıyor az az çok romantik

Bayılırım karda manzara izlemeye, yağmurda yürümeye, güneşte yayılıp yatmaya. Her doğa olayını değerlendiririm ver Allahım boş vakit ver. Sefan olsun.

Saglam bir kavga ile 10 - 16 calisma saatlerini kopardim
Evet ben.
Personel isleri degil, amir degil mudur degil
Eh elbet bugunu yarini var.

Hayırlı olsun, en azından ramazanda rahat olursun.

Acaba sen benim kızım mısın -_-

Bereketli olsun.

Düşünme be kızım, yeter nolur hiçbir şey düşünme, çok kötü davranıyorsun kendine. Senin yerinde olsam dünya yansa düşünmem.

Mesela ben pegasusa binerim. Ama mutlaka yemek yer sarap icerim. Istanbul izmir ucusu bile olsa...
Eskiden ucuz otelde falan kalirdim hic sorun yapmazdim ama yasim ilerledikce lüks ve konfor beklentim olustu ya, 2 3 senedir o eski serseriligim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…