Yok ya ne lüksü, ne konforu..ben kanepesörfü anlamına gelen bir uygulamadan tatlış insanların kanepesinde kalıyorum ama çok hoş oluyor, sanki arkadaşıma gitmişim gibi, saatlerce sohbet ediyoruz, beraber yemek falan yapıyoruz, sabah hazır kahvaltıya uyanıyorum, yöresel dans öğreten bile olmuştu:)) Türkiye'den çıkarken kendim evden sandviç falan hazırlayıp gidiyorum, Türkiye'ye dönüşte de bu evinde kaldığım tatlış insanlardan 'yolda acikirsin' diye yolluk krep yapanlar falan oluyor hiçbir lükse değişmem şu sefillikten aldığım tadı

Couchsurfingle ben de cok gezdim aslinda.
Balide tuvaleti acik havada olan biyerde kalmistim.
Böyle ortada bir yerde klozet
Oda da sazlarla cevrilmis. Cati dam hic bisey yok. Yagmur yagiyo sırılsıklam falan hahahhaha

Ama son 2 3 senedir ne bileyim ya yaslandim galiba ben

Şair burda diyor ki 2-3 senedir ultra zenginim canım, hiç öpmeyeyim :)
Mor o klozeti nasıl kullandın, ciddi misin? -_-

Başvururken para limitimi gireceğiz nasıl oluyor?

Aynen iş bankası da akbankta da fiyat yazıp giriyorduk

(Is bankası uygulamadan olmuyor, illa internet bankacılığı ve halka arz kısmından

Akbank uygulamadan oluyor ve hisse alIr gibi)

Yarın ilk defa garanti ve osmanlı yatırım deneyeceğim bakalim

Garanti için de hisse alir gibi demişti arkadaşım

Ben hiç hisse almadım sayfaya baktım halka arz diyede yer var orayamı düşecek acaba hisse adı?Bende yapı krediden alacağım bakalım

O zengin olduğun için gelmemiştir canım biz sek fakirlere göre
Ahh selamlar bu arada

Düşünsenize migrostan coca cola ve aypop popcorn alıyor.
Kürkünün altına sokuyor, aswqdaasawa devamını hayal bile edemedim boşverelim.

Düşünsenize migrostan coca cola ve aypop popcorn alıyor.
Kürkünün altına sokuyor, aswqdaasawa devamını hayal bile edemedim boşverelim.

Sürekli kürkle geziyorum ya tabi zaten hahahaha

Uzerimde suan 49.90a alinmis lcw pijama takimi var ama siz beni gerçek bir çariçe hayal ettiyseniz hic bozmiym

Ben hiç hisse almadım sayfaya baktım halka arz diyede yer var orayamı düşecek acaba hisse adı?Bende yapı krediden alacağım bakalım

Hisse alis satistan yapacaksin
Zor bir sey degil kuzum stres yapma girersin yarin halledersin.
Gwind.he mi kodu B bounty

Benim basvurum yapilmis bugun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…