- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.381
Neyse buna en cok esim sevinecek, yemekleri ben yaparim
Yok ya ne lüksü, ne konforu..ben kanepesörfü anlamına gelen bir uygulamadan tatlış insanların kanepesinde kalıyorumMesela ben pegasusa binerim. Ama mutlaka yemek yer sarap icerim. Istanbul izmir ucusu bile olsa...
Eskiden ucuz otelde falan kalirdim hic sorun yapmazdim ama yasim ilerledikce lüks ve konfor beklentim olustu ya, 2 3 senedir o eski serseriligim yok
Yok ya ne lüksü, ne konforu..ben kanepesörfü anlamına gelen bir uygulamadan tatlış insanların kanepesinde kalıyorumama çok hoş oluyor, sanki arkadaşıma gitmişim gibi, saatlerce sohbet ediyoruz, beraber yemek falan yapıyoruz, sabah hazır kahvaltıya uyanıyorum, yöresel dans öğreten bile olmuştu:)) Türkiye'den çıkarken kendim evden sandviç falan hazırlayıp gidiyorum, Türkiye'ye dönüşte de bu evinde kaldığım tatlış insanlardan 'yolda acikirsin' diye yolluk krep yapanlar falan oluyor hiçbir lükse değişmem şu sefillikten aldığım tadı
Couchsurfingle ben de cok gezdim aslinda.
Balide tuvaleti acik havada olan biyerde kalmistim.
Böyle ortada bir yerde klozet
Oda da sazlarla cevrilmis. Cati dam hic bisey yok. Yagmur yagiyo sırılsıklam falan hahahhaha
Ama son 2 3 senedir ne bileyim ya yaslandim galiba ben
Amin inşIlk halka arzin hayırlı uğurlu olsun şimdiden
En az 30 tavan görsun:)
Amin inşÇok heyecanlıyım tavan taban bende öğrenirim artık Almayı başarırım inş. 400tl ile girecektim 600tl yaptım limiti
Başvururken para limitimi gireceğiz nasıl oluyor?Ben de arttirdim valla 100 lot isteyeceğim yani 506 tl oluyor sanırım
Şair burda diyor ki 2-3 senedir ultra zenginim canım, hiç öpmeyeyim :)
Mor o klozeti nasıl kullandın, ciddi misin? -_-
Başvururken para limitimi gireceğiz nasıl oluyor?
Aynen öyle. Ben de sinemaya mısırı içeceği marketten alıp ya çantama ya da montumun arasına koyup içeri sokuyorum
O zengin olduğun için gelmemiştir canım biz sek fakirlere göreNiye zengin olamadim vol.1725172
Hic aklima gelmezdi boyle bisey
Kullandim valla, ama kimse bakmadi
Ben hiç hisse almadım sayfaya baktım halka arz diyede yer var orayamı düşecek acaba hisse adı?Bende yapı krediden alacağım bakalımAynen iş bankası da akbankta da fiyat yazıp giriyorduk
(Is bankası uygulamadan olmuyor, illa internet bankacılığı ve halka arz kısmından
Akbank uygulamadan oluyor ve hisse alIr gibi)
Yarın ilk defa garanti ve osmanlı yatırım deneyeceğim bakalim
Garanti için de hisse alir gibi demişti arkadaşım
O zengin olduğun için gelmemiştir canım biz sek fakirlere göre
Ahh selamlar bu arada
Ben hiç hisse almadım sayfaya baktım halka arz diyede yer var orayamı düşecek acaba hisse adı?Bende yapı krediden alacağım bakalım
Düşünsenize migrostan coca cola ve aypop popcorn alıyor.
Kürkünün altına sokuyor, aswqdaasawa devamını hayal bile edemedim boşverelim.
Kaçta açılıyor alımlar?Sabah burada olacağım inşIşte akbankta da var halka arz yeri ama oraya düşmüyor
Vakif da öyle olabilir
Hisse al sat diye bir yer var oradan
Kaçta açılıyor alımlar?Sabah burada olacağım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?