- 17 Ağustos 2011
- 25.840
- 164.468
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.401
Windy'nin başvuru tarihi 15-16 Nisan. O yüzden şimdi yoktur. Yarın öğlen 'hisse al" yazan yere gel, w'a gel,görür alirsin^^
Şimdi girdimH Heytttt be nerdesin beybi
Şimdi girdim
Ne zaman ayrılacaksın bende bu üç hisseden aldım yuppiTurex tavan
Şua granit tavan
Mtrks tavan
Yuppiii:)
Aa iş bankası oluyor mu?Aynen iş bankası da akbankta da fiyat yazıp giriyorduk
(Is bankası uygulamadan olmuyor, illa internet bankacılığı ve halka arz kısmından
Akbank uygulamadan oluyor ve hisse alIr gibi)
Yarın ilk defa garanti ve osmanlı yatırım deneyeceğim bakalim
Garanti için de hisse alir gibi demişti arkadaşım
1000 TL ile katılacağım kaybedeceğim ne varki zaten geri para aktarılıyor yanlışmi biliyorumBu şekilde halka arz olan şirketlerden ek satışı genelde bireysele vermişler daha çok başvuru yapıldığı için..
Daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar aydınlatın bizi.
Ben her ihtimale karşı 650 700 liradan emir girmeyi düşünüyorum.. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler
Ders derken?Kızlar ben ders calismaya gidiyorum. Iyi geceler ❤
Kaybetmezsin halka arzlarda.1000 TL ile katılacağım kaybedeceğim ne varki zaten geri para aktarılıyor yanlışmi biliyorum
Subhaneke geldi aklimaDers derken?
Ayy bu sene kıza öğrettim hiç bir dua sure bilmiyordu. Din dersinde sınavkonusu olunca öğrendiSubhaneke geldi aklima
Ne zaman ayrılacaksın bende bu üç hisseden aldım yuppi
Bak benim kızın da cumaya fatiha öğrenmesi lazım aklima geldiAyy bu sene kıza öğrettim hiç bir dua sure bilmiyordu. Dün dersinde sınavkonusu olunca öğrendi
Aa iş bankası oluyor mu?
Gocam alacak ben alamıyorum. Kaderrrrr kaderrrrrrrValla belki yarın belki yarından da yakın hahahah
Yok yok duruma gore toplu karar vereceğiz grupça
Ama ytd dicez mune hanım kızmayacak:)
Sadece bu hisse için geçerli değil mi? Yani başka arzları alabilirimYok ya olmuyor ben onu genel bilgilendirme için yazdım
Ama.sen yine de 10.30 da bi bakın Allah büyük:)
Ders derken?
Sadece bu hisse için geçerli değil mi? Yani başka arzları alabilirim
1000 TL ile katılacağım kaybedeceğim ne varki zaten geri para aktarılıyor yanlışmi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?