10 bin geldi dedin demi

Sen aydem elektrik girsene oransal o, yine detaylı bakarız ama iş bankası vardı bence

Tarih de yalan olmasın 20 miydi 21 miydi neydi
10 bini dağıttım bile hisselere . Elimde 1000 tl var yetmezmi o aa oransalmış tabiki yetmez onu da gocamm alır o zaman

Valla belki yarın belki yarından da yakın hahahah

Yok yok duruma gore toplu karar vereceğiz grupça

Ama ytd dicez mune hanım kızmayacak:)
Yesaaa, bir tanıdık yarın sabah erkenden, borsa açılmadan Tureksini satacağını söyledi, bana da yazdı - yetkili bir abisi öyle demis. YTD diye de eklemiş:))
Amaaaa ben sizi dinleyeceğim, aman karar falan verirseniz beni de etiketlemeyi unutmayın. Yoğun çalışıyorum, sayfaları okumaya vaktim olmuyor, etiket bildirimi geldikçe bakacam^^

Sabah 9 9.30 gibi olmustu canım gecenki
Yine denerim olduğu an yazarım.

8 Olur 8.30 olur ne zaman olursa

Etiket yaparız insallah:)

B bounty bu borsa ne zaman düzelecek? Evdeki kibar adamı küfürbaz adam yaptı da. Batmaya başlayınca lafları duymayalım diye kızla kendimizi dışarı atıyoruz

B bounty bu borsa ne zaman düzelecek? Evdeki kibar adamı küfürbaz adam yaptı da. Batmaya başlayınca lafları duymayalım diye kızla kendimizi dışarı atıyoruz

Coin vurgun yapacak, kaçan gelirse BIST toplar 1 aya
Coinciler kol kesmem derse 2 aya ancak toplar
YTD

Coin vurgun yapacak, kaçan gelirse BIST toplar 1 aya
Coinciler kol kesmem derse 2 aya ancak toplar
YTD
2 ay mı? Coincilerrr yuvanıza dönünn ekmek yediğiniz yere ihanet etmeyin yavrularımmmmçocukta mutsuz kazandıkça hergün kumbarasına 100 100 dolduruyordu. Artık babam vermiyor diyede kızgın ha ha ha.

2 ay mı? Coincilerrr yuvanıza dönünn ekmek yediğiniz yere ihanet etmeyin yavrularımmmmçocukta mutsuz kazandıkça hergün kumbarasına 100 100 dolduruyordu. Artık babam vermiyor diyede kızgın ha ha ha.

Çocuk kaç yaşında, aman çok içinde kalmasın bu muhabbetlerin. Benim oğlum tam ne iş yaptığımı bile bilmez, kazancımla şımarıp kaybımla üzülmesini istemem hiç farkında değil olan bitenin.

9.5 yaşında evde hergün borsa ekranı açık olduğundan trade yapıldığından hisse adlarını nasıl takip edileceğini bile biliyor . Eşim idari izinli 1 yıldır mecbur görüyor çocuk. Yoksa haberi olmazdı bu kadar. Yarınki halka arza girecekti çocuk ama olmadı. Tüh param artmayacak diye söylendi bir sürebilmesinde sorun yok küçükten öğrenen bir öğrenci akrabam çatır çatır para kazanıyor yıllardır borsadan.

Gadınlar merhaba
Bu baslık tam da bana göreymis..yatırımdan gercekten hic ANLAMIYORUM.
Kokonalikta harcamakta uzerime yok. Artik bir dur demeliydim kendime ve yazısmalari okudum az biraz..
Hisseymis coinmis hic anlamadigim konular.Biraz arkadasimdan birazda burada sizlerden okuduklarimdan yarin halka arza basvuruyu ve birazda coin almayi istiyorum hayirlisi ile.
Kucuk kar bile günümü kurtarsin.
Video önerir misiniz izleyip bilgi sahibi olabilecegim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…