- 10 Nisan 2014
- 43.932
- 116.677
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.421
Parayı bekleteyim o zaman teşekkür ediyorumAynen aynen alırsın :)
Bende 400tl ile alacaktım 500oldu 600oldu şimdi 1000tl alayım dedim sabah 10000tl basacağım herhaldeAynen öyle
Gelen lota karşılık gelen parayı kullanır gerisi 3 4 güne hesaba döner
Parayı bekleteyim o zaman teşekkür ediyorum
Bende 400tl ile alacaktım 500oldu 600oldu şimdi 1000tl alayım dedim sabah 10000tl basacağım herhalde
Nekadarlık aldığımız nezaman belli oluyor?
Kesinlikle aydeme girmelisin ceycey yakışır sana10 bin geldi dedin demi
Sen aydem elektrik girsene oransal o, yine detaylı bakarız ama iş bankası vardı bence
Tarih de yalan olmasın 20 miydi 21 miydi neydi
10 bini dağıttım bile hisselere . Elimde 1000 tl var yetmezmi o aa oransalmış tabiki yetmez onu da gocamm alır o zaman10 bin geldi dedin demi
Sen aydem elektrik girsene oransal o, yine detaylı bakarız ama iş bankası vardı bence
Tarih de yalan olmasın 20 miydi 21 miydi neydi
Yesaaa, bir tanıdık yarın sabah erkenden, borsa açılmadan Tureksini satacağını söyledi, bana da yazdı - yetkili bir abisi öyle demis. YTD diye de eklemiş:))Valla belki yarın belki yarından da yakın hahahah
Yok yok duruma gore toplu karar vereceğiz grupça
Ama ytd dicez mune hanım kızmayacak:)
10 bini dağıttım bile hisselere . Elimde 1000 tl var yetmezmi o aa oransalmış tabiki yetmez onu da gocamm alır o zaman
Yesaaa, bir tanıdık yarın sabah erkenden, borsa açılmadan Tureksini satacağını söyledi, bana da yazdı - yetkili bir abisi öyle demis. YTD diye de eklemiş:))
Amaaaa ben sizi dinleyeceğim, aman karar falan verirseniz beni de etiketlemeyi unutmayın. Yoğun çalışıyorum, sayfaları okumaya vaktim olmuyor, etiket bildirimi geldikçe bakacam^^
O paraya 1 kilo fıstık bile etmiyorMalesef ya oransal olunca 1000 yatırsan 30.liralık anca gelir o da ikiye katlasa 60, üçe katlasa 90:)
2 ay mı? Coincilerrr yuvanıza dönünn ekmek yediğiniz yere ihanet etmeyin yavrularımmmmCoin vurgun yapacak, kaçan gelirse BIST toplar 1 aya
Coinciler kol kesmem derse 2 aya ancak toplar
YTD
2 ay mı? Coincilerrr yuvanıza dönünn ekmek yediğiniz yere ihanet etmeyin yavrularımmmmçocukta mutsuz kazandıkça hergün kumbarasına 100 100 dolduruyordu. Artık babam vermiyor diyede kızgın ha ha ha.
9.5 yaşında evde hergün borsa ekranı açık olduğundan trade yapıldığından hisse adlarını nasıl takip edileceğini bile biliyor . Eşim idari izinli 1 yıldır mecbur görüyor çocuk. Yoksa haberi olmazdı bu kadar. Yarınki halka arza girecekti çocuk ama olmadı. Tüh param artmayacak diye söylendi bir süreÇocuk kaç yaşında, aman çok içinde kalmasın bu muhabbetlerin. Benim oğlum tam ne iş yaptığımı bile bilmez, kazancımla şımarıp kaybımla üzülmesini istemem hiç farkında değil olan bitenin.
Subhaneke geldi aklima
Etrafimda bilen kimse yok, yoksa kuran ogrenicem. Tek basima da zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?