- 10 Nisan 2014
- 43.932
- 116.677
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.441
Ağa biliyor mu?Var etrafında
9.5 yaşında evde hergün borsa ekranı açık olduğundan trade yapıldığından hisse adlarını nasıl takip edileceğini bile biliyor . Eşim idari izinli 1 yıldır mecbur görüyor çocuk. Yoksa haberi olmazdı bu kadar. Yarınki halka arza girecekti çocuk ama olmadı. Tüh param artmayacak diye söylendi bir sürebilmesinde sorun yok küçükten öğrenen bir öğrenci akrabam çatır çatır para kazanıyor yıllardır borsadan.
Ağa biliyor mu?
Burdayım canım okuyorum sizi ☺
Gizli izleyenler gibi niye sadece okuyorsun?Burdayım canım okuyorum sizi ☺
Nisanın son haftası sınava girecekmiş, yarım bıraktığı yüksek lisansı varmış. Bölümü de ekonomi
Bitirir, yüksek lisanslı ekonomist olur kızımız, sonra ben bilmem kocam bilir der
Ay napiym valla ben bilmem adam bilir.
Bu adamla bu konuda yarismam cok sacma degil mi simdi dürüst olalim lütfen.
Biliyo yapsin iste
Kızma. Ben senin de güçlü olmanı istiyorum. Eğitim alıyorsun, yanında pınar var, versin bir şişe su içeyim bana yeter diyorsun. Buna kızıyorum.
Yazacak bişeyim yok sizi okuyorumGizli izleyenler gibi niye sadece okuyorsun?
Bu konuda haklısın erkeğin ön planda olmasında bir sakınca yok. Ama maddi manevi tüm hayatımızı da yönetmemeliler.Kızma. Ben senin de güçlü olmanı istiyorum. Eğitim alıyorsun, yanında pınar var, versin bir şişe su içeyim bana yeter diyorsun. Buna kızıyorum.
Kadın haklarına geçtik. Az kaldı pankart hazırlayıp yürüyüşe geçeceğiz. En büyük k.k pankartı mune içinYazacak bişeyim yok sizi okuyorum
Bu konuda haklısın erkeğin ön planda olmasında bir sakınca yok. Ama maddi manevi tüm hayatımızı da yönetmemeliler.
Kadın haklarına girecek bir konu yok bence.mor çok akıllı bir kadın, eminim kendisi için en olumlu olanı seçmiştirKadın haklarına geçtik. Az kaldı pankart hazırlayıp yürüyüşe geçeceğiz. En büyük k.k pankartı mune için
Kızdı bana bizim kız
Özür dilerim mor. Sana kıyamadığım için yine karışmamam gereken konuya girdim. Haklısın, koskoca kadınsın vardır bir düşüncen bu tutumunda.
Aslında kimseyi ağır eleştirmemek lazım yanılırız çünkü. Tam olarak karşı tarafın yaptığı hareketlerin düşüncelerin sebebini biz bilemeyiz kişi en iyi kendisi bilir. Bu günümüzdeki davranışlarımızın çocuğu geçmiş tecrübelerle ilintilidir. Empati yapmayı bilmiyoruz herşeyi sanki yaşayan bizmişiz gibi eleştirip yorumluyoruz. Burda da reeel dede kaç kadın haksızlığa uğradı .iş seçiminden eş seçiminden çocuğuna davranışından aile dinamiklerine kadar acımasızca eleştirildiler özellikle bir derdim var kısmında sitenin. Had bilmeyi bilmiyoruz bazen kuzum maalesefKızdı bana bizim kız
Özür dilerim mor. Sana kıyamadığım için yine karışmamam gereken konuya girdim. Haklısın, koskoca kadınsın vardır bir düşüncen bu tutumunda.
Şuan aşıksın ve ayakların yerden kesilmiş durumda . Böyle düşünmen çok normal . Bence üstüne fazla gitmeyin , 2 sene sonra bu konuşmayı tekrar yaparız . Bakalım düşünceler hala şimdiki gibi sabitmiAy napiym valla ben bilmem adam bilir.
Bu adamla bu konuda yarismam cok sacma degil mi simdi dürüst olalim lütfen.
Biliyo yapsin iste
Mor için yazmadım ki ben. Moru destekliyorum kararlarında tam tersi. Genel olarak yazdımKadın haklarına girecek bir konu yok bence.mor çok akıllı bir kadın, eminim kendisi için en olumlu olanı seçmiştirşu an biraz dinlenme moduna geçti, haklıda kendince bir süredir yoğun bir çaba göstermiş, biraz dinlenip kendine gelince tekrar yoluna devam eder bence
Ne demek erkek ön planda olmalı demek ... bence her ikiside olmalı . Ama söyle düşünebilirsin ... erkeğin vazifeleri farklı , kadınınki farklı diye .Bu konuda haklısın erkeğin ön planda olmasında bir sakınca yok. Ama maddi manevi tüm hayatımızı da yönetmemeliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?