Bilmesi çok güzel, küçüklükten para idaresi öğrenmesi çok güzel. Benim oğlum finansal okuryazar, yaşı 11. Bloomberg açarız, izleriz, yorumlarız. Tahta yapsa yapar. Grafiklere tekniğe o kadar hakim. Ama benim çok içinde olduğumu bilmemesi daha sağlıklı, pedagogumuz da bu şekilde yönlendirdi.

Nisanın son haftası sınava girecekmiş, yarım bıraktığı yüksek lisansı varmış. Bölümü de ekonomi
Bitirir, yüksek lisanslı ekonomist olur kızımız, sonra ben bilmem kocam bilir der

Ay napiym valla ben bilmem adam bilir.
Bu adamla bu konuda yarismam cok sacma degil mi simdi dürüst olalim lütfen.
Biliyo yapsin iste

Biliyo yapsin iste

Kızma. Ben senin de güçlü olmanı istiyorum. Eğitim alıyorsun, yanında pınar var, versin bir şişe su içeyim bana yeter diyorsun. Buna kızıyorum.

Kızma. Ben senin de güçlü olmanı istiyorum. Eğitim alıyorsun, yanında pınar var, versin bir şişe su içeyim bana yeter diyorsun. Buna kızıyorum.
Bu konuda haklısın erkeğin ön planda olmasında bir sakınca yok. Ama maddi manevi tüm hayatımızı da yönetmemeliler.

Bu konuda haklısın erkeğin ön planda olmasında bir sakınca yok. Ama maddi manevi tüm hayatımızı da yönetmemeliler.

Kızdı bana bizim kız

Özür dilerim mor. Sana kıyamadığım için yine karışmamam gereken konuya girdim. Haklısın, koskoca kadınsın vardır bir düşüncen bu tutumunda.

Kadın haklarına geçtik. Az kaldı pankart hazırlayıp yürüyüşe geçeceğiz. En büyük k.k pankartı mune için
Kadın haklarına girecek bir konu yok bence.mor çok akıllı bir kadın, eminim kendisi için en olumlu olanı seçmiştir şu an biraz dinlenme moduna geçti, haklıda kendince bir süredir yoğun bir çaba göstermiş, biraz dinlenip kendine gelince tekrar yoluna devam eder bence

Kızdı bana bizim kız

Özür dilerim mor. Sana kıyamadığım için yine karışmamam gereken konuya girdim. Haklısın, koskoca kadınsın vardır bir düşüncen bu tutumunda.

Kızmadım. Sadece kırıldım. Tanımıyor gibi konusmana bozuldum.

Ben bisey sorsam neye ihtiyacin var diyip para yolluyor, gururumu kiriyor. Sormam, ögrenmem herhangi bir sey. Bilgisi de parasi da kendine kalsin. Beni sevsin yeter bana.

Kızdı bana bizim kız

Aslında kimseyi ağır eleştirmemek lazım yanılırız çünkü. Tam olarak karşı tarafın yaptığı hareketlerin düşüncelerin sebebini biz bilemeyiz kişi en iyi kendisi bilir. Bu günümüzdeki davranışlarımızın çocuğu geçmiş tecrübelerle ilintilidir. Empati yapmayı bilmiyoruz herşeyi sanki yaşayan bizmişiz gibi eleştirip yorumluyoruz. Burda da reeel dede kaç kadın haksızlığa uğradı .iş seçiminden eş seçiminden çocuğuna davranışından aile dinamiklerine kadar acımasızca eleştirildiler özellikle bir derdim var kısmında sitenin. Had bilmeyi bilmiyoruz bazen kuzum maalesef

Biliyo yapsin iste
Şuan aşıksın ve ayakların yerden kesilmiş durumda . Böyle düşünmen çok normal . Bence üstüne fazla gitmeyin , 2 sene sonra bu konuşmayı tekrar yaparız . Bakalım düşünceler hala şimdiki gibi sabitmi

Mor için yazmadım ki ben. Moru destekliyorum kararlarında tam tersi. Genel olarak yazdım

Ne demek erkek ön planda olmalı demek ... bence her ikiside olmalı . Ama söyle düşünebilirsin ... erkeğin vazifeleri farklı , kadınınki farklı diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…