- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.721
%12 den mi ne sattim, %58 gördü coinim
Coin demeyin bana
Sana kademe dedim dimi ben cok supheliysem 10 dolar olsa birakiyorum teselli oluyo
Para parayı çeker derler. Onlar bizi kukla gibi oynatıyor
Para parayı çeker derler. Onlar bizi kukla gibi oynatıyor
şu an birileri hisseleri topluyor zaten.borsa durulunca da oyuna sürecek.hep böyledir alıştıkMesela biz 11 lot aliyoruz seviniyoruz
Ertesi gun parasi bol bi abi araci kuruma gidiyor diyor ki ilk gun sadece bana alim yapacaksin.
Ilk gun aklimiza hayalimize sigmayacak lot aliyor.
Neyse sansurlu konular bosverin kizlar rabbim saglik, bereket evlerimize huzur versin ❤
sen esilayla cilveleş dur ben okyonus deyince de kıskan.anammmm mor sen tehlikeli kadınsın.düello bile yapar taliplerin senin için ya da rus ruleti ha ha ha.sağ kalan mor u alır❤
Peki
Zaten bu oyuncular olmasa şirketler gerçek değerlerini hisselerine yansıtacak, bakıyoruz temel analizde muhteşem olan hisse fiyatı bitik, temel analizde batık şirketin hissesi hoop 10 kat gidiyor.türk borsasında yatırımcı yok deniyor sonra, nasıl güvensinde insanlar yatırsın parasını.yabancılar cirit atıyor.açığa satış nedir ya, adamın elinde o hisse yok, cebinde parası var, açığa satış verip hoop aylar önce alan adamın karını yiyor.Yani bu kadar oyunun içinde yatırım yapmaya çalışmak cidden zor.+1
Şükür benim matriksten bilmem nereden gelecek paraya ihtiyacım yok maksat acemiliğimi atmak ama bu büyük oynayanlardaki ky riyakarlığı hiç hoşuma gitmiyor. Vay sen beni çarpmak istiyodun da al ben seni çarptım bilmem ne falan. Yabancısı da aynı yerlisi de. Bu insanların peşinden gidenlere de hayret ediyorum yani zengin olmayacakları kesin milletin peşine takılarak. Küçük yatırımcıya cin olmadan adam çarpıcı muamelesi yapıp bir yandan da o cinin kendileri olmaları çok acı. Üç kuruşu olan insanlar soyguna gitmiyorlar oraya, burada bile kaç kişi varız şimdiye kadar kim gidem de paraları cukkalayam dedi mesela? herkesin ya borç ödeme ya sağlık harcaması gibi kendine göre mütevazi planları var, geçim giderek zorlaşıyor sadece bir alternatif arıyor insanlar. Çakallık peşinde olanı da vardır tabi ama insanların çoğu kendince 300-500 lira kazanıp bi işini görmek derdinde. En azından çevremde gördüğüm bu, geçen sene hiç duymazdım ama artık borsa halka arz muhabbetini çok duyar oldum şahsen.
Sanki çok profesyonel ve dürüst bir yatırım ortamı varmış da küçük yatırımcı gelip bozmuş gibi bir ikiyüzlülük.
Borsa hep böyleydi zaten, o yüzden buraya yazmaya başladığım ilk günden beri devamlı sermayenizin hepsini kullanmayın, sizi üzmeyecek miktarıyla alım yapın hatırlatmaları yapıyorum.Ben dönen oyunlari gordukten sonra borsadan cok sogudum.
Kesinlikle bize gore bir sey degil. Birileri ne isterse o oluyor. Bunu, dönen oyunlari az cok biliyordum da bu kadarini bilmiyordum.bıraktım bana göre degil.
sen esilayla cilveleş dur ben okyonus deyince de kıskan.anammmm mor sen tehlikeli kadınsın.düello bile yapar taliplerin senin için ya da rus ruleti ha ha ha.sağ kalan mor u alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?