Mesela biz 11 lot aliyoruz seviniyoruz

Ertesi gun parasi bol bi abi araci kuruma gidiyor diyor ki ilk gun sadece bana alim yapacaksin.
Ilk gun aklimiza hayalimize sigmayacak lot aliyor.

Neyse sansurlu konular bosverin kizlar rabbim saglik, bereket evlerimize huzur versin ❤

şu an birileri hisseleri topluyor zaten.borsa durulunca da oyuna sürecek.hep böyledir alıştık

Zaten bu oyuncular olmasa şirketler gerçek değerlerini hisselerine yansıtacak, bakıyoruz temel analizde muhteşem olan hisse fiyatı bitik, temel analizde batık şirketin hissesi hoop 10 kat gidiyor.türk borsasında yatırımcı yok deniyor sonra, nasıl güvensinde insanlar yatırsın parasını.yabancılar cirit atıyor.açığa satış nedir ya, adamın elinde o hisse yok, cebinde parası var, açığa satış verip hoop aylar önce alan adamın karını yiyor.Yani bu kadar oyunun içinde yatırım yapmaya çalışmak cidden zor.

Ben dönen oyunlari gordukten sonra borsadan cok sogudum.
Kesinlikle bize gore bir sey degil. Birileri ne isterse o oluyor. Bunu, dönen oyunlari az cok biliyordum da bu kadarini bilmiyordum. bıraktım bana göre degil.
Borsa hep böyleydi zaten, o yüzden buraya yazmaya başladığım ilk günden beri devamlı sermayenizin hepsini kullanmayın, sizi üzmeyecek miktarıyla alım yapın hatırlatmaları yapıyorum.
Mesele küçük yatırımcı olmak da değil, nice küçük yatırımcı doğru adımlarla borsada oyun kurucu olacak sermayeye de ulaştı, nice batmaz denilen paralı yatırımcı da battı.

Ben küçük yatırımcıyım beni yerler deyip enseyi karartmamak lazım, ben şuna karşıyım ama amca oğlumun kankası borsada elma hissesi yükselecekmiş alın dedi aldım diyerek kulaktan dolma, falanca hesaptan duyma işlem yapılmaz, çekiştirmek gibi olacak ama bugün aracı kurumların portföy yöneticileri yatırım danışmanları bile yanıltıcı yönlendirmeler yapabiliyor, 1 hafta önce falanca sektörden uzak dur dedikleri sektör p.tesi alışlara doyamıyor, uzunca yazdım ama demek istediğim kısaca şu aslında anlamıyorum demeyeceksiniz, sermayeyi doğru yönetim hepsini riske atmadan, kimsenin dediğine göre değil kendi tercihlerinize göre işlem yapacaksınız, piyasada uzun soluklu yatırımcı kalabilmenin tek yolu bu.

sen esilayla cilveleş dur ben okyonus deyince de kıskan.anammmm mor sen tehlikeli kadınsın.düello bile yapar taliplerin senin için ya da rus ruleti ha ha ha.sağ kalan mor u alır

Durun savaşmayin.

Beni alan almis bosuna birbirinizi kırmayin duelloyu kazansaniz da beni size yar etmezler iyisi mi gelin teletabi gibi sarilalim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…