- 12 Temmuz 2006
- 59.216
- 226.047
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.741
Hisse ismi vermeyeyim zaten artık tahtası da yok, yıllar evvel bir hisse ki şirketi iflasını açıkladı duymayan da kalmadı ama hisse 1 yıl tavan tavan gitti biz ağzımız açık seyrettikZaten bu oyuncular olmasa şirketler gerçek değerlerini hisselerine yansıtacak, bakıyoruz temel analizde muhteşem olan hisse fiyatı bitik, temel analizde batık şirketin hissesi hoop 10 kat gidiyor.türk borsasında yatırımcı yok deniyor sonra, nasıl güvensinde insanlar yatırsın parasını.yabancılar cirit atıyor.açığa satış nedir ya, adamın elinde o hisse yok, cebinde parası var, açığa satış verip hoop aylar önce alan adamın karını yiyor.Yani bu kadar oyunun içinde yatırım yapmaya çalışmak cidden zor.
sen esilayla cilveleş dur ben okyonus deyince de kıskan.anammmm mor sen tehlikeli kadınsın.düello bile yapar taliplerin senin için ya da rus ruleti ha ha ha.sağ kalan mor u alır
Durun savaşmayin.
Beni alan almis bosuna birbirinizi kırmayinduelloyu kazansaniz da beni size yar etmezler iyisi mi gelin teletabi gibi sarilalim ❤
Anlat kuzum bizde aydınlanalımValla kukla olarak bile görmüyorlar diyim.
Nelere sahit oldum bilseniz
kız bence bulaşalım da ikimizi de miami ye sürsün .ülkeye girişimizi de yasaklasın toptan kurtulalımOy senin yerin apayri
Ztn mora bulasamayiz valla
kız bence bulaşalım da ikimizi de miami ye sürsün .ülkeye girişimizi de yasaklasın toptan kurtulalım
Miami konusunda eminsen tamamdir
Afrikayla ugrasamam
Cildim burusur.
amerika iyidir iyi.birimiz benzin istasyonunda pompacı oluruz diğerimizde cafe de garson.bahşişlerde var gül gibi geçinir gideriz.hele bir adımımızı atalım başkanlığa kadar yolumuz varMiami konusunda eminsen tamamdir
Afrikayla ugrasamam
Cildim burusur.
Miami de köpek balıklarıyla havuzlardan bile çıkan timsahlar var, burada borsadaki ağır abilere yem olmayan hatunlar Miami de 2 timsaha yemek niyetine mazallahMiami konusunda eminsen tamamdir
Afrikayla ugrasamam
Cildim burusur.
amerika iyidir iyi.birimiz benzin istasyonunda pompacı oluruz diğerimizde cafe de garson.bahşişlerde var gül gibi geçinir gideriz.hele bir adımımızı atalım başkanlığa kadar yolumuz var
Miami de köpek balıklarıyla havuzlardan bile çıkan timsahlar var, burada borsadaki ağır abilere yem olmayan hatunlar Miami de 2 timsaha yemek niyetine mazallah
ağzımdan kaçmış sorry .almanyaya gidelim merkel i deviririz de almanca bilmiyorum .aman neyse alamancı türk kardeşlerimiz varrrBaskanlik deme tuylerim diken diken oluyor
ağzımdan kaçmış sorry .almanyaya gidelim merkel i deviririz de almanca bilmiyorum .aman neyse alamancı türk kardeşlerimiz varrr
afrikadan devamlı burda olan bir arkadaşım vardı ama o da antep e yerleşti geçen ay.Olur ordan kkya giriliyormuMune abla
KK her yerde, gelecek nesil Mars'tan bile girebilirOlur ordan kkya giriliyormuMune abla
ağzımdan kaçmış sorry .almanyaya gidelim merkel i deviririz de almanca bilmiyorum .aman neyse alamancı türk kardeşlerimiz varrr
afrikadan devamlı burda olan bir arkadaşım vardı ama o da antep e yerleşti geçen ay.
KK her yerde, gelecek nesil Mars'tan bile girebilir
Sayenizde sitemizin reklamını da araya sıkıştırmış olduk :)))
Mor bilmediğin birşey varmıBen ögretiym size ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?