Hisse ismi vermeyeyim zaten artık tahtası da yok, yıllar evvel bir hisse ki şirketi iflasını açıkladı duymayan da kalmadı ama hisse 1 yıl tavan tavan gitti biz ağzımız açık seyrettik

sen esilayla cilveleş dur ben okyonus deyince de kıskan.anammmm mor sen tehlikeli kadınsın.düello bile yapar taliplerin senin için ya da rus ruleti ha ha ha.sağ kalan mor u alır

Oy senin yerin apayri
Ztn mora bulasamayiz valla

Miami konusunda eminsen tamamdir
Afrikayla ugrasamam
Cildim burusur.
amerika iyidir iyi.birimiz benzin istasyonunda pompacı oluruz diğerimizde cafe de garson.bahşişlerde var gül gibi geçinir gideriz.hele bir adımımızı atalım başkanlığa kadar yolumuz var

amerika iyidir iyi.birimiz benzin istasyonunda pompacı oluruz diğerimizde cafe de garson.bahşişlerde var gül gibi geçinir gideriz.hele bir adımımızı atalım başkanlığa kadar yolumuz var

Baskanlik deme tuylerim diken diken oluyor

Miami de köpek balıklarıyla havuzlardan bile çıkan timsahlar var, burada borsadaki ağır abilere yem olmayan hatunlar Miami de 2 timsaha yemek niyetine mazallah

Abla benim kopegim var anlasirim timsahlarla
Odul mamasi fln
Olmadi 1 koldan vazgecicez

ağzımdan kaçmış sorry .almanyaya gidelim merkel i deviririz de almanca bilmiyorum .aman neyse alamancı türk kardeşlerimiz varrr

Olur benim almancam vardi salak kafam unuttum.
Su 1 yilda aof sinavlarina girip altin alsaydim oho

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…