- 12 Temmuz 2006
- 59.216
- 226.042
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.761
E yani aranmayacak yer mi?Entep
Afrikaya da gitsek ile entep
Kebapçı açarız orda. İçli köfte lahmacun künefe yok satarız vallaEntep
Afrikaya da gitsek ile entep
afrikadan devamlı burda olan bir arkadaşım vardı ama o da antep e yerleşti geçen ay.
Mor bilmediğin birşey varmı
Miami de köpek balıklarıyla havuzlardan bile çıkan timsahlar var, burada borsadaki ağır abilere yem olmayan hatunlar Miami de 2 timsaha yemek niyetine mazallah
çok severim o kadını ben .müziğini bile dinlemiştim
E yani aranmayacak yer mi?
Valla bizim mutfağımız muhteşem, hele Doğu'nun acılı mmmmmmm sonra fıstıklı mmmmmmm yazmıyorum herkesin canı çekecek
Bize acılı yağları sapır sapır akan yemekler olacak, tatlılar börekler
çok severim o kadını ben .müziğini bile dinlemiştim
çakallardan usandık.kendini olduğu gibi ifade eden onun gibi kadın az bulunur.komplekssiz doğal dediğin gibiBen de cok severim ❤ dogalligina hastayim
Bence çok yakın zamanda hemen öğenirsin.Maşallah sana cidden her yönden kendini geliştirmişsin, nazar değmesinVar canim.
Kuran ögrenmeye calisiyorum ama zor. Neyse buldum ögretecek kisiyi
Rusca da bilmem ayrica
Kim ki o?çakallardan usandık.kendini olduğu gibi ifade eden onun gibi kadın az bulunur.komplekssiz doğal dediğin gibi
Bence çok yakın zamanda hemen öğenirsin.Maşallah sana cidden her yönden kendini geliştirmişsin, nazar değmesindün öğrendik ekonomidede yüksek lisans yapıyormuşsun.hani derler ya çok gezenmi okuyanmı bilir diye, sen maşallah ikisini birlikte yapmışsın.
Tanımıyorum kendisini gelirse tanışırızEn buyuk kk işte bu.candır .kadının hasıdır.
Tanımıyorum kendisini gelirse tanışırız
migros un 23 nisan indirimi ne zaman başlar acaba?kitap ve barbie bebek alacağım.barbie koleksiyonumla 10 sene sonra zenginimmm.tavan tavan gidiyor şimdiden zatenn bazı parçalar
Basladi ceycey sen indirim hesaplarini nasil takip etmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?