Bu arada tesekkur ederim. Malum sahis cok iyi biliyor, yardimci oluyor. Insallah ögrenecegim ailem gayrimuslim oldugu icin pek bi destekcim yoktu allaha sükür artik var

ayy sen beni 1 hafta beslesen kesin 100 kilo olurum.3 4 çeşitle fil gibiyim zatennn

Sevgilim bey sahurda taze citir citir börek seviyor, onun icin yapiyorum.
Yoksa ben dün tek kardesimleydim, yulaf lapasi yedik

Bende dolma yaptım diye öbürlenip duruyorsun hatun ise 36 çeşit yapmış

Hepsi emek gerektiren seyler degil kuzum
Mezeler salatalar derken sisiyor.

Sevgilim bey sahurda taze citir citir börek seviyor, onun icin yapiyorum.
Yoksa ben dün tek kardesimleydim, yulaf lapasi yedik

Hepsi emek gerektiren seyler degil kuzum
Mezeler salatalar derken sisiyor.
Olsun ama sonuçta adı var . Baştan söyleyim börek sevmem ben , bana bolca meze ve zeytinyağlılarda yaparsın . Çorbaları da çok severim . Şimdiden bil istedim

Olsun ama sonuçta adı var . Baştan söyleyim börek sevmem ben , bana bolca meze ve zeytinyağlılarda yaparsın . Çorbaları da çok severim . Şimdiden bil istedim
şurdan uçağa atlasam 2 saate mor un evindeyim.sen taa isveçten yemek siparişi veriyorsun .azmine şapka çıkardım bak

Şurdan bi atlasam 3 saate morun evindeyim . Ama virüsün gözü kör olsun elimi ayağımı bağlıyor
çok kötü durumlar.bugün arkadaşla parkta buluştuk tam 1 sene sonra.2 metre arayla konuştuk .kızlarını sevemedim sarılamadım.kızım mesafeyi koruyacağım diye doğru dürüst eğlenemedi bile.yazın antalyada yasemin kokuları arasında kalede bir cafe de bir şeyler içmek sohbet etmek vardı.sonrada dükkanları dolaşmak.heyy gidi günler değerini bilememişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…