- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.781
Bence çok yakın zamanda hemen öğenirsin.Maşallah sana cidden her yönden kendini geliştirmişsin, nazar değmesindün öğrendik ekonomidede yüksek lisans yapıyormuşsun.hani derler ya çok gezenmi okuyanmı bilir diye, sen maşallah ikisini birlikte yapmışsın.
Basladi ceycey sen indirim hesaplarini nasil takip etmezsin
Ayyy kitap ben de almaliyim
Artik bir ev kadiniyim. Her gun okuyorum mutlaka
yarın koşup alayım talan edilmedenBasladi ceycey sen indirim hesaplarini nasil takip etmezsin
gidin tabiki zenginleşmesi lazım ki ben de kazanayımmmO zmn yarin dogru migrosa
Burda ... gariban yemeği yiyor , senin gibi 50 çeşit yapamıyoz maalesef
ayy sen beni 1 hafta beslesen kesin 100 kilo olurum.3 4 çeşitle fil gibiyim zatennnBen de börek yapiyorum bir gece klasigi olarak
Bugun de misafirim var amaaa sadece 36 cesit
Bende dolma yaptım diye öbürlenip duruyorsun hatun ise 36 çeşit yapmışBen de börek yapiyorum bir gece klasigi olarak
Bugun de misafirim var amaaa sadece 36 cesit
ayy sen beni 1 hafta beslesen kesin 100 kilo olurum.3 4 çeşitle fil gibiyim zatennn
Bende dolma yaptım diye öbürlenip duruyorsun hatun ise 36 çeşit yapmış
Olsun ama sonuçta adı varSevgilim bey sahurda taze citir citir börek seviyor, onun icin yapiyorum.
Yoksa ben dün tek kardesimleydim, yulaf lapasi yedik
Hepsi emek gerektiren seyler degil kuzum
Mezeler salatalar derken sisiyor.
şurdan uçağa atlasam 2 saate mor un evindeyim.sen taa isveçten yemek siparişi veriyorsun .azmine şapka çıkardım bakOlsun ama sonuçta adı var. Baştan söyleyim börek sevmem ben , bana bolca meze ve zeytinyağlılarda yaparsın . Çorbaları da çok severim . Şimdiden bil istedim
Şurdan bi atlasam 3 saate morun evindeyim . Ama virüsün gözü kör olsun elimi ayağımı bağlıyorşurdan uçağa atlasam 2 saate mor un evindeyim.sen taa isveçten yemek siparişi veriyorsun .azmine şapka çıkardım bak
çok kötü durumlar.bugün arkadaşla parkta buluştuk tam 1 sene sonra.2 metre arayla konuştuk .kızlarını sevemedim sarılamadım.kızım mesafeyi koruyacağım diye doğru dürüst eğlenemedi bile.yazın antalyada yasemin kokuları arasında kalede bir cafe de bir şeyler içmek sohbet etmek vardı.sonrada dükkanları dolaşmak.heyy gidi günler değerini bilememişizŞurdan bi atlasam 3 saate morun evindeyim . Ama virüsün gözü kör olsun elimi ayağımı bağlıyor
biraz erken gel yarın çalışmıyorsan kaynatırız.ben çıkıyorum.herkese iyi gecelerrrrŞurdan bi atlasam 3 saate morun evindeyim . Ama virüsün gözü kör olsun elimi ayağımı bağlıyor
Şurdan bi atlasam 3 saate morun evindeyim . Ama virüsün gözü kör olsun elimi ayağımı bağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?