Öyle ne yazıkki. Ama buda bize ders olsun. Bundan sonra hiçbir şeye şikayet etmemesini öğrenmeli ayrıca sağlığın ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi anlamalıyız . İyi uykular

Ben de cok bunaldim
Ben eskiden her hafta farkli bi ulkeye giderdim ya saka gibi
Her hafta bir ülkeye gidecek kadar lüxüm yoktu ama kendi halimde gezer tozardım . Son iki senedir nerdeyse mecburi kalmadıkça dışarı dahi çıkamıyorum . Öyleki market haricinde nerdeyse insan yüzü görmüyorum tabi ordada mesafeli . Nerdeyse insanların kendisi vırüs müs gibi köşe kapmaca oynuyoruz

Sabah sabah da uc haber paylaşalım

1. Kripto paraların alışverişte kullanılması yasaklanmış resmi gazatede duyurulmuş

2. Parapa gibi bir uygulama kullanıp, bankadan önce oraya para atıp oradan da kripto para almak için kullanılan uygulamaya atıyorduk parayi bu da yasaklanmış. Direk banka üzerinden atılacak (Bunun yorumu da verginin çok çok yakın bir zamanda geleceği)

3. Iki şirket halka arz oluyor ama oransal.

Benim binance global hesabımdaki parayı nasil göndereceğim bankaya peki ?
Mecburen papara ile gönderiyordum

Paraları nasıl çekicez peki binance den

Paraları nasıl çekicez peki binance den

Ben çok hakim değilim.insallah yanlış yazmıyorumdur

2 seçenek var gibi anladım

1. Binance tr indirilip cüzdan birleştirme yapmak, oradan banka hesabına atmak

2. Binanceden btc turke atmak coinleri sonra da oradan banka hesabına atmak

Btc var bende silicektim kalsın bari ordan transfer yaparım, çok sağol tatlım

Kızlar cüzdan birleştirme olayını bilmiyorum ama binance globalden trbinance’a trc20 ağıyla usdt olarak gönderiyorsunuz öncelikle. Sonra o parayı trbinance’da tlye çevirip kendi hesabınıza eft yapıyosunuz. Kolay bi işlem ama yine de videosunu izleyin youtubedan derim, ağ seçme olayları falan önemli çünkü para kayboluyo yoksa.

7/24 para çekip yatırıyorduk btc üzerinden şimdi mesai saatine takılırmıyız acaba para çekerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…