- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.821
Niye gitmiş o ya bdv denmi, kaç defa dedik gezmeyin oralarda diyeSayfada yaprak dökümü sürüyor morda gitmiş bibiyle elele gelirler yarın inşallah
Kendisi kızıyordu gitmeyin bdv lere diyeNiye gitmiş o ya bdv denmi, kaö defa dedik gezmeyin oralarda diye
Baktımda anormal bir yazısı filanda yok .ismiyle baktım hangi konuda yazmış diye, banlanacak bir mesaj göremedim.Kendisi kızıyordu gitmeyin bdv lere diye
Baktımda anormal bir yazısı filanda yok .ismiyle baktım hangi konuda yazmış diye, banlanacak bir mesaj göremedim.
Allah Allah banlanılan mesajlar artık gizleniyormu yoksaBounty de ayni şekilde ceza yiyecek bir mesajı yok
Yok artık ona da ceza vermezler herhalde neler var ona kadar57 çeşitten olmasın. Millet kıskanıp şikayet ediyormuş kötü örnek oluyor diye
Her nefis banlanmayi tadacakAaa mor neden banlandı? Bugüne kadar hiç banlanmadım demişti
İyi de burda birşey yazmadı ki. Bdv de falan mı yazdı acaba?Her nefis banlanmayi tadacak
Yok biz de kızlarla onu konuşuyoruz son mesajlarına da baktım kız normal sohbet ederken pat kodes olmuş bounty de öyle var bisey de neİyi de burda birşey yazmadı ki. Bdv de falan mı yazdı acaba?
Kim şikayet ediyormuş ayol? Gerçi yıllar önce kıza avakado alıyorum diye beni linçlemişlerdi. Heyyy gidi günler. En son da makarnayı salçalı yapmam içine mutlaka birşeyler eklerim dedim diye de görgüsüz ilan edildim. 57 çeşit yemek yaptım deseydimm sonumu düşünemiyorummm ayyy ürktümmm57 çeşitten olmasın. Millet kıskanıp şikayet ediyormuş kötü örnek oluyor diye
Mor dün erik de almıştı bakKim şikayet ediyormuş ayol? Gerçi yıllar önce kıza avakado alıyorum diye beni linçlemişlerdi. Heyyy gidi günler. En son da makarnayı salçalı yapmam içine mutlaka birşeyler eklerim dedim diye de görgüsüz ilan edildim. 57 çeşit yemek yaptım deseydimm sonumu düşünemiyorummm ayyy ürktümmm
Allahın nimeti meyve. Parası varsa istediği fiyattan alır.Mor dün erik de almıştı bak
Valla bizi izlemesinler bizimki yol değil yatırımdan da anlamıyoruzBizi izleyenlere saygılarrrrrrrrrrr sevgilerrrrrrrrr. Farkındayızzzzzzzz
Valla bizi izlemesinler bizimki yol değil yatırımdan da anlamıyoruz
Cey cey altın alacakmısin bekleyeyim mı düşürür müsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?