- 30 Aralık 2009
- 24.036
- 97.235
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.841
o yasak mı?Mor ile bounty'e üzüldüm yaw..
N'oldu ki ban yediler anlamadım.
Aynı mekan içinde ortak wifi kullandılar diye mi acaba ?
olmaması lazım.o yasak mı?
Morportakal,bounty ,bibella özlemle bekleniyorsunuz...
Arkadaşlar ben bugün 1 gram 20 USD aldım alacak arkadaşlarımın dikkatine heran düşebilir
param olsa dolar alırdım bu fiyattan.ytdMorportakal,bounty ,bibella özlemle bekleniyorsunuz...
Arkadaşlar ben bugün 1 gram 20 USD aldım alacak arkadaşlarımın dikkatine heran düşebilir
Morportakal,bounty ,bibella özlemle bekleniyorsunuz...
Beklediğim mesaj kaptım tuzluğuMorportakal,bounty ,bibella özlemle bekleniyorsunuz...
Canım akbanktan dün gece işlem formu mail gelmiş olması lazım orada yaziyor ne sattigin ne yaptiginYa kızlar kafam karıştı akbank dün hisse sattım hesaba geçmedi pazartesi geçecek göremiyorum iş de ayni şekilde
Bugün gwind kaç lot verir oradan para artar mi
Tam paramı bi bilsem belki ben de dolar alırdım
Ceycey iyi fiyat dedi o bilir dolar ben uzun zamandır almadim
Benimde görünmüyor canım hesaba yatsa Usd miktarıni arttiracagim..Ya kızlar kafam karıştı akbank dün hisse sattım hesaba geçmedi pazartesi geçecek göremiyorum iş de ayni şekilde
Bugün gwind kaç lot verir oradan para artar mi
Tam paramı bi bilsem belki ben de dolar alırdım
Ceycey iyi fiyat dedi o bilir dolar ben uzun zamandır almadim
Evet canım cuma toplama günüBereketli olsun canım
Çok iyi yapmissin cuma hep alımlar için uygun bir gün derler
Canım akbanktan dün gece işlem formu mail gelmiş olması lazım orada yaziyor ne sattigin ne yaptigin
Bereketli olsun canım bende bi emir girdim bakalım o bugün almazsa haftaya birkaç hisseye bölücem parayıHer biri 100-120 tl liralık aselsan, egser, ozkgy, tmsn aldım. Bu haftalık tükkanı kapatmış oldum böylelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?