Kızlar napıyosunuz?bu coinlerin olayı nedir bilen biri aydınlatsın. E Esila09 ne yapıcaz?yavaş yavaş bozup çekmekmi lazım parayı

Hayir hayir bu ornegin cig koftecilerde satisi engellemek icin cikarildi teror finansmani yapiliyordu, sart olan birseydi. Tek problem papara ama ztn komisyondan dolayi tercih edilmiyordu.
Aslinda olumlu bir adim. Vergide gelicek ama hepsi olumlu adimlar

İçim rahatladı.dünden bugüne düşünce coinler dedim herhalde herkes elden çıkarıp kaçıyor teşekkürler canım

En azından devlet tanımış oldu kripto parayı

Y Yuppiyayye @yesa Mihail Zoscenko
Yok, yatacak olan para 1.181 TL, o da pazartesi yatacak diye duruyor hala 'gelecek hesap hareketleri'nde...bunda nema transfer birşeyler dedi
Neyse, pazartesi olsun da, hesabım beklediğimden eksik olursa müşteri hizmetlerini ararim.
Tek korkum hisse hesabı acarken onay onay onay diye her şeyi onayladığım için 'nemayi kabul ettiniz,o yüzden sizden cektik' falan demeleri...
Bu arada halka arz icin babamın yapikredi hesabından dün ve bugün defalarca denedim ama 'tekrar deneyin 10002' diye bir şey dedi. En son 'napiim artık, kısmet' dedim, bıraktım.
Günün tek güzel haberi 1000 liralık chilizim vardı, 1350 olmuş:)

Ben anlamadım canım o ne demek ya.bende şaşırdım.müşteri hizmetlerini arayıp bir sorsaydın.ben kafama takılan bişey olunca hep aradım sordum,yatırım hesabı temsilcileri çok ilgili oluyor.tek tek ekstremi bile anlattılar bağlanmasıda kolay normal bankacılık bölümü gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…