- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.861
İçim rahatladı.dünden bugüne düşünce coinler dedim herhalde herkes elden çıkarıp kaçıyorHayir hayir bu ornegin cig koftecilerde satisi engellemek icin cikarildi teror finansmani yapiliyordu, sart olan birseydi. Tek problem papara ama ztn komisyondan dolayi tercih edilmiyordu.
Aslinda olumlu bir adim. Vergide gelicek ama hepsi olumlu adimlar
İçim rahatladı.dünden bugüne düşünce coinler dedim herhalde herkes elden çıkarıp kaçıyorteşekkürler canım
İçim rahatladı.dünden bugüne düşünce coinler dedim herhalde herkes elden çıkarıp kaçıyorteşekkürler canım
Hayir yine doge cilginligi basladi
Bitcoin hacminin 3 kati
Sakin ol yatisacaktir
Hayir yine doge cilginligi basladi
Bitcoin hacminin 3 kati
Sakin ol yatisacaktir
Allah Allah o neden çıldırıyokiDoge çıldırdı yine
En azından devlet tanımış oldu kripto parayıHayir hayir bu ornegin cig koftecilerde satisi engellemek icin cikarildi teror finansmani yapiliyordu, sart olan birseydi. Tek problem papara ama ztn komisyondan dolayi tercih edilmiyordu.
Aslinda olumlu bir adim. Vergide gelicek ama hepsi olumlu adimlar
Yatacak olan paradır o ya :/Eki Görüntüle 2827326
Ben para yatsın diye beklerken -901 lira nema transfer düşmüş hesabımdanneden olabilir ki??
Eki Görüntüle 2827326
Ben para yatsın diye beklerken -901 lira nema transfer düşmüş hesabımdanneden olabilir ki??
O ne demek yaaEki Görüntüle 2827326
Ben anlamadım canım o ne demek ya.bende şaşırdım.müşteri hizmetlerini arayıp bir sorsaydın.ben kafama takılan bişey olunca hep aradım sordum,yatırım hesabı temsilcileri çok ilgili oluyor.tek tek ekstremi bile anlattılarEki Görüntüle 2827344
Y Yuppiyayye @yesaMihail Zoscenko
Yok, yatacak olan para 1.181 TL, o da pazartesi yatacak diye duruyor hala 'gelecek hesap hareketleri'nde...bunda nema transfer birşeyler dedi
Neyse, pazartesi olsun da, hesabım beklediğimden eksik olursa müşteri hizmetlerini ararim.
Tek korkum hisse hesabı acarken onay onay onay diye her şeyi onayladığım için 'nemayi kabul ettiniz,o yüzden sizden cektik' falan demeleri...
Bu arada halka arz icin babamın yapikredi hesabından dün ve bugün defalarca denedim ama 'tekrar deneyin 10002' diye bir şey dedi. En son 'napiim artık, kısmet' dedim, bıraktım.
Günün tek güzel haberi 1000 liralık chilizim vardı, 1350 olmuş:)
Noldu sendedemi çıktı yoksaNemalandırma kötü bişeymi Kızlar
Yok yoook, benim mesajim için diyorsan ben sadece 'ya nemalandirma için kesinti yapiyorlarsa' diye korktum,vesvese yaptim. Yani bir bilgim yok :) endiselenmeNemalandırma kötü bişeymi Kızlar
Yok çıkmadıda hesap açarken nemalandırma istiyorum demiştim o yüzdenNoldu sendedemi çıktı yoksane olduğunu bilmiyorum bende merak ettim
yesa dash resmen gidiyor vay arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?