Yok çıkmadıda hesap açarken nemalandırma istiyorum demiştim o yüzden

Neyse kimler doge coin almıştı yeni zenginlerimiz selam versin
Coin dedin de ben dent almak istiyorum, biri önerdi (kulaktan dolma yatırımcıyim daha ben). Ama ne paribu'da var, ne Biance'de. Bana öneren arkadaşımın biance'ında olduğu halde bende yok neden olabilir?

Coin dedin de ben dent almak istiyorum, biri önerdi (kulaktan dolma yatırımcıyim daha ben). Ama ne paribu'da var, ne Biance'de. Bana öneren arkadaşımın biance'ında olduğu halde bende yok neden olabilir?

Uygulama.acilir

Sol ust köşedeki şekle tıklanır (yuvarlak altında cizgi)

Binance lite kapatılır

Tüm.coinler görünür:)

Selam kızlar dünkü olaylar kimsede heves bırakmamış normalde şimdi galata kaç tane vermiş diye konuşuyorduk
Minnoş kalbimizi kırdı çakallar
Turexte açığa satış yapmışlar, diğerlerinede algı operasyonu yaptılar.büyükbaşlar kafayı taktı, garibana para yedirmeyecekler anlaşıldı.

Turexte açığa satış yapmışlar, diğerlerinede algı operasyonu yaptılar.büyükbaşlar kafayı taktı, garibana para yedirmeyecekler anlaşıldı.
Valla bunları gördükçe lanet olsun paraya diyor insan
Qua 'yi insanlardan ucuza toplamak için yaptılar

Uygulama.acilir

Sol ust köşedeki şekle tıklanır (yuvarlak altında cizgi)

Binance lite kapatılır

Tüm.coinler görünür:)
Yaaa sen bir kraliçesin
Bana öneren çocuk da (cidden çoluk çocuk,kuzenimin eski öğrencisi ) o kadar biliyorum diye geçiniyor, diyemedi bana binance lite'mi kapatmayı
Sen binance ttrkullanıyorsan onda pek coin yok.binance globalde vardır
valla global mi tr mi bilemedim, dümdük binance yazıyor siyah fona sarı renkte.
Zaten hiç bir şey anlayamadım,
TL olarak alınmıyor sanırım, en az on adet girebilirsiniz diyor, 12 yapıyorum, hala öyle diyor .. hoş, 12 adet kaç btt onu da bilmiyorum ya...şöyle yüz liracık,yuzelli liracık alsam yeter, zaten uzun vadeli düşünüyorum .
Ne zor işmiş acemilik

Önce usdt alman lazım,sonrada spotta fiat bölümünden istediğin coini alacaksın.binance global kullanıyorsun bu arada düzeltme yapim tl olarakta alabiliyormuşsun ben hep usdt üzerinden yaptım işlemlerimi

Ne demek canım.benim

Aslında seçtiğin yer bittorent i türk lirası olarak almak için kullanılan yer

365 tl var hesabında sen yüzde 50 yazan yer var ya ona baş 365 in yarısıyla alsin

Selam kızlar dünkü olaylar kimsede heves bırakmamış normalde şimdi galata kaç tane vermiş diye konuşuyorduk
Minnoş kalbimizi kırdı çakallar
Ya açığa satan herife zaten bişey demeye gerek yok ama bu tür işler eğer patrondan habersiz yapılmıyorsa bu kiler ailesi dedikleri kadar varmış. Habersiz yaptıysa açığa satan bilmem. Milletin elindeki 30 lota mı kaldınız ya haramilik artık bu kadarı da.
Edit: turex için diyorum

Zaten dün aklima geldi sen diyorsun ya patronun karakterli olması gerek diye hepsi çakal olmuş bunların bist 30 dan çıkmam gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…