- 17 Ağustos 2011
- 25.840
- 164.468
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.881
Coin dedin de ben dent almak istiyorum, biri önerdi (kulaktan dolma yatırımcıyim daha ben). Ama ne paribu'da var, ne Biance'de. Bana öneren arkadaşımın biance'ında olduğu halde bende yokYok çıkmadıda hesap açarken nemalandırma istiyorum demiştim o yüzden
Neyse kimler doge coin almıştı yeni zenginlerimiz selam versin
Coin dedin de ben dent almak istiyorum, biri önerdi (kulaktan dolma yatırımcıyim daha ben). Ama ne paribu'da var, ne Biance'de. Bana öneren arkadaşımın biance'ında olduğu halde bende yokneden olabilir?
Vardır canım öyle şeymi olurCoin dedin de ben dent almak istiyorum, biri önerdi (kulaktan dolma yatırımcıyim daha ben). Ama ne paribu'da var, ne Biance'de. Bana öneren arkadaşımın biance'ında olduğu halde bende yokneden olabilir?
Google gibi hatunsun maşallahUygulama.acilir
Sol ust köşedeki şekle tıklanır (yuvarlak altında cizgi)
Binance lite kapatılır
Tüm.coinler görünür:)
Ay çok merak ettim yaa ne demek acabaYok çıkmadıda hesap açarken nemalandırma istiyorum demiştim o yüzden
Neyse kimler doge coin almıştı yeni zenginlerimiz selam versin
Sen binance ttrkullanıyorsan onda pek coin yok.binance globalde vardırCoin dedin de ben dent almak istiyorum, biri önerdi (kulaktan dolma yatırımcıyim daha ben). Ama ne paribu'da var, ne Biance'de. Bana öneren arkadaşımın biance'ında olduğu halde bende yokneden olabilir?
Turexte açığa satış yapmışlar, diğerlerinede algı operasyonu yaptılar.büyükbaşlar kafayı taktı, garibana para yedirmeyecekler anlaşıldı.Selam kızlar dünkü olaylar kimsede heves bırakmamış normalde şimdi galata kaç tane vermiş diye konuşuyorduk
Minnoş kalbimizi kırdı çakallar
Tam dün borsaya girdim kalbimi kırdılar ürküttüler beniTurexte açığa satış yapmışlar, diğerlerinede algı operasyonu yaptılar.büyükbaşlar kafayı taktı, garibana para yedirmeyecekler anlaşıldı.
Sahi kaç lot düştüğü nezaman belli olacak?Selam kızlar dünkü olaylar kimsede heves bırakmamış normalde şimdi galata kaç tane vermiş diye konuşuyorduk
Sahi kaç lot düştüğü nezaman belli olacak?
Valla bunları gördükçe lanet olsun paraya diyor insanTurexte açığa satış yapmışlar, diğerlerinede algı operasyonu yaptılar.büyükbaşlar kafayı taktı, garibana para yedirmeyecekler anlaşıldı.
Yaaa sen bir kraliçesinUygulama.acilir
Sol ust köşedeki şekle tıklanır (yuvarlak altında cizgi)
Binance lite kapatılır
Tüm.coinler görünür:)
valla global mi tr mi bilemedim, dümdük binance yazıyor siyah fona sarı renkte.Sen binance ttrkullanıyorsan onda pek coin yok.binance globalde vardır
Önce usdt alman lazım,sonrada spotta fiat bölümünden istediğin coini alacaksın.binance global kullanıyorsun bu aradaYaaa sen bir kraliçesin
Bana öneren çocuk da (cidden çoluk çocuk,kuzenimin eski öğrencisi) o kadar biliyorum diye geçiniyor, diyemedi bana binance lite'mi kapatmayı
valla global mi tr mi bilemedim, dümdük binance yazıyor siyah fona sarı renkte.
Zaten hiç bir şey anlayamadım,Eki Görüntüle 2827432
TL olarak alınmıyor sanırım, en az on adet girebilirsiniz diyor, 12 yapıyorum, hala öyle diyor .. hoş, 12 adet kaç btt onu da bilmiyorum ya...şöyle yüz liracık,yuzelli liracık alsam yeter, zaten uzun vadeli düşünüyorum .
Ne zor işmiş acemilik
Yaaa sen bir kraliçesin
Bana öneren çocuk da (cidden çoluk çocuk,kuzenimin eski öğrencisi) o kadar biliyorum diye geçiniyor, diyemedi bana binance lite'mi kapatmayı
valla global mi tr mi bilemedim, dümdük binance yazıyor siyah fona sarı renkte.
Zaten hiç bir şey anlayamadım,Eki Görüntüle 2827432
TL olarak alınmıyor sanırım, en az on adet girebilirsiniz diyor, 12 yapıyorum, hala öyle diyor .. hoş, 12 adet kaç btt onu da bilmiyorum ya...şöyle yüz liracık,yuzelli liracık alsam yeter, zaten uzun vadeli düşünüyorum .
Ne zor işmiş acemilik
Ya açığa satan herife zaten bişey demeye gerek yok ama bu tür işler eğer patrondan habersiz yapılmıyorsa bu kiler ailesi dedikleri kadar varmış. Habersiz yaptıysa açığa satan bilmem. Milletin elindeki 30 lota mı kaldınız ya haramilik artık bu kadarı da.Selam kızlar dünkü olaylar kimsede heves bırakmamış normalde şimdi galata kaç tane vermiş diye konuşuyorduk
Zaten dün aklima geldi sen diyorsun ya patronun karakterli olması gerek diye hepsi çakal olmuş bunların bist 30 dan çıkmam gariYa açığa satan herife zaten bişey demeye gerek yok ama bu tür işler eğer patrondan habersiz yapılmıyorsa bu kiler ailesi dedikleri kadar varmış. Habersiz yaptıysa açığa satan bilmem. Milletin elindeki 30 lota mı kaldınız ya haramilik artık bu kadarı da.
Edit: turex için diyorum
Bendede var, 1 ay bekliycem onları bakalım, 1 ay içinde şirket iflas edip borç takmaz dimiBu arada turex kaldı elimde benimsatış emrini iptal etti sonrasını ben de takip edemedim, azalarak bitmez di mi kızlar bu kağıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?