Ne demek canım.benim

Aslında seçtiğin yer bittorent i türk lirası olarak almak için kullanılan yer

365 tl var hesabında sen yüzde 50 yazan yer var ya ona baş 365 in yarısıyla alsin
Yaaaa işte bu çok teşekkür ederim . Düz hesap 300 coin aldım. Hala islenmedi hesabıma ama emirlerden girince onaylanmış görünüyor,panik olmaya gerek yok:)
2300 de bittorentim var.
Daha aktif kullandığım bir papara hesabim var, binance hesabımda da henüz değeri düşük olup zamanla değerlenme ihtimali olanlara küçük küçük para yatırıp böyle ayda bir falan sadece bakmayı düşünüyorum. Her ay bir gr altın parasından fazla yatırmayacagim, yastikalti hesabım gibi olacak.
Tabii ki ytd ama önerin varsa paylaşabilir misin? Dediğim gibi, küçük miktarlar aliyroum zaten, sepet hesabı. Biri değilse biri artar elbet birkac seneye

Papara hesabı artık kullanılmayacak diye biliyorum onu bi detaylı araştır canım

Ben hiç bilmiyorum da bi topik var yine ekonomi başlığında orada paylaşıyor kızlar coin ismi

Gel bakayim yamacima coin dedin

Fiyatlari kontrolet canim illa iner ama almamis demekki

Yengeçim coin önerisinde pek kendime güvenmiyorum açıkçası çünkü araştırıp aldıklarım epeydir yerinde sayıyorken doge gibi coinler uçuyor :)) ama dent, doge, btt, chz bunlar epey fiyatlanmış coinler aldıktan sonra biraz altına stop koy derim naçizane. Buradan gider mi gidebilir elbet çünkü bunlarda teknik meknik çalışmıyor ama düşmeleri de o kadar hızlı olabilir tedbirli olmak lazım.

Yaa inan ki ben de öyle acemi bir yatırımciyim ki , tamamen kulaktan dolma tüm işim :) bir ay oldu paribuya gireli. Dileğim; zamanla benim de öğrenmem, şimdi resmen bilmediğim bir dil gibi, çok anlamsız geliyor tüm işlemler. Yine de 2bin lira yatirmisim, 3bin lira olmuş, en azından zarar etmemişim.. böyle devam eder umarım .
Fiyatlari kontrolet canim illa iner ama almamis demekki
Aaa çok haklısın,alamamışım. Eski aldığım bir şeymiş emirlerde duran , 'alindi' olan şey

Ve bu haliyle hiç bir şey alamıyorum, sıfır eth var diyor.
vallahi gerdi beni
Papara hesabı artık kullanılmayacak diye biliyorum onu bi detaylı araştır canım

Ben hiç bilmiyorum da bi topik var yine ekonomi başlığında orada paylaşıyor kızlar coin ismi
Biliyor musun yesa, paribu iiiggrenc bir site. Ben de daha bugün biraz daha durulsun şu artislar falan, pilimı pırtimi satıp herşeyimi binance'a taşımayı düşündüm.
Ne zaman ani artis olsa siteye giremiyorsun,hata veriyor. Ne zaman ani düşüş olsa siteye giremiyorsun...öğlenden beri sadece hesabımda kaç para var onu görebiliyorum. Chiliz 6.50'den satış emri girmiştim (te 4ken) iptal etmek istedim, iptal edildi mi,kesildi mi emin değilim (şu an 6.60) . Satmak istesem imkani yok satamam. Eee, ne anladım bu işten?
Evet,arayüzü çok kolay. Cidden biance falan kabus gibi anlaması. Ama yine de yeni gelenlere tavsiye etmiyorum paribu'yu.
Bugun is yerinde yeni birimimde basladim
Insallah iyi bir baslangic olur. 3.5 aylik tatil bitti
Hayırlı olsun. Tatilin fazlası insanı mahmurlastiriyor ya, belki de iyi olmustur

Esıt dagılım halka arz ısteyen var mııııııııııı

centa 3.90 tl den 21 22 nısan talep toplama

bu centa hangı sırket acaba detaylar gelınce anlarız ınsallan asansor, yuk sıstemı vs vs dıye bır sırket var

bı de gıda uzerıne bır sırket

Uygulama.acilir

Sol ust köşedeki şekle tıklanır (yuvarlak altında cizgi)

Binance lite kapatılır

Tüm.coinler görünür:)
Anam sanki başka dil konuşuluyor. Coin işi bana göre değil. 400 tl me 49 dolar aldım sıfırı tükettim çok şükür

Evet insallah cok iyi olacak
Hem birimde kilit bir birim koklamak istiyorum.
Ztn aa bu benim gerisi degil diyecek bir insan degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…