- 17 Ağustos 2011
- 25.839
- 164.459
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.901
Yaaaa işte buNe demek canım.benim
Aslında seçtiğin yer bittorent i türk lirası olarak almak için kullanılan yer
365 tl var hesabında sen yüzde 50 yazan yer var ya ona baş 365 in yarısıyla alsin
Yaaaa işte buçok teşekkür ederim . Düz hesap 300 coin aldım. Hala islenmedi hesabıma ama emirlerden girince onaylanmış görünüyor,panik olmaya gerek yok:)
2300 de bittorentim var.
Daha aktif kullandığım bir papara hesabim var, binance hesabımda da henüz değeri düşük olup zamanla değerlenme ihtimali olanlara küçük küçük para yatırıp böyle ayda bir falan sadece bakmayı düşünüyorum. Her ay bir gr altın parasından fazla yatırmayacagim, yastikalti hesabım gibi olacak.
Tabii ki ytd ama önerin varsa paylaşabilir misin? Dediğim gibi, küçük miktarlar aliyroum zaten, sepet hesabı. Biri değilse biri artar elbet birkac seneye
Yaaaa işte buçok teşekkür ederim . Düz hesap 300 coin aldım. Hala islenmedi hesabıma ama emirlerden girince onaylanmış görünüyor,panik olmaya gerek yok:)
2300 de bittorentim var.
Daha aktif kullandığım bir papara hesabim var, binance hesabımda da henüz değeri düşük olup zamanla değerlenme ihtimali olanlara küçük küçük para yatırıp böyle ayda bir falan sadece bakmayı düşünüyorum. Her ay bir gr altın parasından fazla yatırmayacagim, yastikalti hesabım gibi olacak.
Tabii ki ytd ama önerin varsa paylaşabilir misin? Dediğim gibi, küçük miktarlar aliyroum zaten, sepet hesabı. Biri değilse biri artar elbet birkac seneye
Hangi topik o canım ?Papara hesabı artık kullanılmayacak diye biliyorum onu bi detaylı araştır canım
Ben hiç bilmiyorum da bi topik var yine ekonomi başlığında orada paylaşıyor kızlar coin ismi
Bu gidişle onu da yapacaklar gibi :)) qua en azından bedelsiz açıkladı, bunlar bedelli yapıp öyle elimize verirlerBendede var, 1 ay bekliycem onları bakalım, 1 ay içinde şirket iflas edip borç takmaz dimi
2300 de bittorentim var.
Hangi topik o canım ?
Yengeçim coin önerisinde pek kendime güvenmiyorum açıkçası çünkü araştırıp aldıklarım epeydir yerinde sayıyorken doge gibi coinler uçuyor :)) ama dent, doge, btt, chz bunlar epey fiyatlanmış coinler aldıktan sonra biraz altına stop koy derim naçizane. Buradan gider mi gidebilir elbet çünkü bunlarda teknik meknik çalışmıyor ama düşmeleri de o kadar hızlı olabilir tedbirli olmak lazım.Yaaaa işte buçok teşekkür ederim . Düz hesap 300 coin aldım. Hala islenmedi hesabıma ama emirlerden girince onaylanmış görünüyor,panik olmaya gerek yok:)
2300 de bittorentim var.
Yaa inan ki ben de öyle acemi bir yatırımciyim ki , tamamen kulaktan dolma tüm işim :) bir ay oldu paribuya gireli. Dileğim; zamanla benim de öğrenmem, şimdi resmen bilmediğim bir dil gibi, çok anlamsız geliyor tüm işlemler. Yine de 2bin lira yatirmisim, 3bin lira olmuş, en azından zarar etmemişim.. böyle devam eder umarım .Yengeçim coin önerisinde pek kendime güvenmiyorum açıkçası çünkü araştırıp aldıklarım epeydir yerinde sayıyorken doge gibi coinler uçuyor :)) ama dent, doge, btt, chz bunlar epey fiyatlanmış coinler aldıktan sonra biraz altına stop koy derim naçizane. Buradan gider mi gidebilir elbet çünkü bunlarda teknik meknik çalışmıyor ama düşmeleri de o kadar hızlı olabilir tedbirli olmak lazım.
Aaa çok haklısın,alamamışım. Eski aldığım bir şeymiş emirlerde duran , 'alindi' olan şeyFiyatlari kontrolet canim illa iner ama almamis demekki
Biliyor musun yesa, paribu iiiggrenc bir site. Ben de daha bugün biraz daha durulsun şu artislar falan, pilimı pırtimi satıp herşeyimi binance'a taşımayı düşündüm.Papara hesabı artık kullanılmayacak diye biliyorum onu bi detaylı araştır canım
Ben hiç bilmiyorum da bi topik var yine ekonomi başlığında orada paylaşıyor kızlar coin ismi
Hayırlı olsun. Tatilin fazlası insanı mahmurlastiriyor ya, belki de iyi olmusturBugun is yerinde yeni birimimde basladim
Insallah iyi bir baslangic olur. 3.5 aylik tatil bitti
Aaa hadi hayırlısı canımmBugun is yerinde yeni birimimde basladim
Insallah iyi bir baslangic olur. 3.5 aylik tatil bitti
Aaa hadi hayırlısı canımmistediğin bir yermi bari
Esıt dagılım halka arz ısteyen var mııııııııııı
centa 3.90 tl den 21 22 nısan talep toplama
Anam sanki başka dil konuşuluyor. Coin işi bana göre değil. 400 tl me 49 dolar aldım sıfırı tükettim çok şükürUygulama.acilir
Sol ust köşedeki şekle tıklanır (yuvarlak altında cizgi)
Binance lite kapatılır
Tüm.coinler görünür:)
Yaa inan ki ben de öyle acemi bir yatırımciyim ki , tamamen kulaktan dolma tüm işim :) bir ay oldu paribuya gireli. Dileğim; zamanla benim de öğrenmem, şimdi resmen bilmediğim bir dil gibi, çok anlamsız geliyor tüm işlemler. Yine de 2bin lira yatirmisim, 3bin lira olmuş, en azından zarar etmemişim.. böyle devam eder umarım .
Aaa çok haklısın,alamamışım. Eski aldığım bir şeymiş emirlerde duran , 'alindi' olan şey
Eki Görüntüle 2827478
Ve bu haliyle hiç bir şey alamıyorum, sıfır eth var diyor.
vallahi gerdi beni
Biliyor musun yesa, paribu iiiggrenc bir site. Ben de daha bugün biraz daha durulsun şu artislar falan, pilimı pırtimi satıp herşeyimi binance'a taşımayı düşündüm.
Ne zaman ani artis olsa siteye giremiyorsun,hata veriyor. Ne zaman ani düşüş olsa siteye giremiyorsun...öğlenden beri sadece hesabımda kaç para var onu görebiliyorum. Chiliz 6.50'den satış emri girmiştim (te 4ken) iptal etmek istedim, iptal edildi mi,kesildi mi emin değilim (şu an 6.60) . Satmak istesem imkani yok satamam. Eee, ne anladım bu işten?
Evet,arayüzü çok kolay. Cidden biance falan kabus gibi anlaması. Ama yine de yeni gelenlere tavsiye etmiyorum paribu'yu.
Hayırlı olsun. Tatilin fazlası insanı mahmurlastiriyor ya, belki de iyi olmustur
Anam sanki başka dil konuşuluyor. Coin işi bana göre değil. 400 tl me 49 dolar aldım sıfırı tükettim çok şükür
Gidip mutfağımı toplayayım.Allah bereket versin bacim hepsi lazim
Gidip mutfağımı toplayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?