- 10 Nisan 2014
- 43.915
- 116.652
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.921
Espri de yapasım yok artık ciddi ciddi takılayım buralarda
Mor u özledim bounty i özledim. Keyfim yokNekslifxten dizi mi izlesek
Cok gulesim var
Sen hic atesbocegi gordunmu filmi cok guzelmis. Sinemaya gitmis gibi izledik sinema modu karanlik. Tamam no drama
Mor u özledim bounty i özledim. Keyfim yok
Moor evine don bideneemmEvine dön tülaaay diye haykirasim var
Benim satışlar bıçak gibi kesildi. Portfoyüm de dolu dolu oysaBugun bisey yapacaktim diyorum, dolaptan satisim olmustu gumus alacaktim. Pazartesiye kismet artik
Benim satışlar bıçak gibi kesildi. Portfoyüm de dolu dolu oysaölücülere satmıyorum artık ondan sanırım
Ahahahaha:))) yıkıldım yaaa MihailUzun vadeciler anlıq
O konudayım zaten ben genelde kaynana tarafını tutarım konularda ama bu kaynana da oğlu da çakallık yapıyor. Mal kaçırma var dımdızlak kalma varH Heytttt be bdv daki konu nasıl ama. Kaynanam yakınıma gelecek diye evi arabayı satıcam bir deBen direkt kocayı veririm valla. Allah ayırmasın sizi diye
Şant manukyan canım, sadece gümüş analiz etmiyor iş yatırımın ekonomistlerinden zaten o yüzden kalabalık gelebilir profili ama ben seviyorum yorumlarını.Kızlar, selam. Gümüş ile ilgili analiz yapan, beğendiğiniz ağbeyler, ablalar varsa önerebilir misiniz lütfentakip etmek istiyorum
Ben katılmayacağım, bundan sonra iyi bi şirket olmadıkça halka arzlara girmem muhtemelen. Gerçi oransalsa zaten param yokZiraatte çıkanlar
Hepsine katılacaak mıssınız
Ziraatte çıkanlar
Hepsine katılacaak mıssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?