Espri de yapasım yok artık ciddi ciddi takılayım buralarda

Nekslifxten dizi mi izlesek
Cok gulesim var

Sen hic atesbocegi gordunmu filmi cok guzelmis. Sinemaya gitmis gibi izledik sinema modu karanlik. Tamam no drama

Benim satışlar bıçak gibi kesildi. Portfoyüm de dolu dolu oysaölücülere satmıyorum artık ondan sanırım

Benimde 2 tane birden oldu. En son 3 ay once olmustu. Su an pek urunde yok, islerine gelirse.
Yegenime gelen hediyeleri koymustuk, kardesim aldiklarina say diyor. Minicik miktar ama coin alacagim. 6 ay sonra veririm.
Trendyol butikleri acti, bizlerin satisi durdu. Oysa ev temizleniyordu.
Annemin evi artik daha bos, uzak bir akrabaya ayirip oraya goturdum bir sekilde kullanilsinda ne olursa olsun.

Kızlar, selam. Gümüş ile ilgili analiz yapan, beğendiğiniz ağbeyler, ablalar varsa önerebilir misiniz lütfen takip etmek istiyorum

H Heytttt be bdv daki konu nasıl ama. Kaynanam yakınıma gelecek diye evi arabayı satıcam bir de Ben direkt kocayı veririm valla. Allah ayırmasın sizi diye
O konudayım zaten ben genelde kaynana tarafını tutarım konularda ama bu kaynana da oğlu da çakallık yapıyor. Mal kaçırma var dımdızlak kalma var

Ziraatte çıkanlar

Hepsine katılacaak mıssınız

Eklentiler

• Screenshot_20210417-015628.webp
    19 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar, selam. Gümüş ile ilgili analiz yapan, beğendiğiniz ağbeyler, ablalar varsa önerebilir misiniz lütfen takip etmek istiyorum
Şant manukyan canım, sadece gümüş analiz etmiyor iş yatırımın ekonomistlerinden zaten o yüzden kalabalık gelebilir profili ama ben seviyorum yorumlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…