Ben katılmayacağım, bundan sonra iyi bi şirket olmadıkça halka arzlara girmem muhtemelen. Gerçi oransalsa zaten param yok

Ikisi de oransal bunlar

Bayaa iyi para varsa cepte ikisi de iyi firma

Biraz bakındım aydemin çok borrcu var falaan yazmışlar. Gerçi gwind için de aynısı yazılmış ama bilmeden girdim ona. Şimdi güven vermediler ya yazılanları okuyunca ytd

Biraz bakındım aydemin çok borrcu var falaan yazmışlar. Gerçi gwind için de aynısı yazılmış ama bilmeden girdim ona. Şimdi güven vermediler ya yazılanları okuyunca ytd
Ya şu dönemde en azından 3-4 tavan göreceği garanti diye girilir aslında, bu şekilde bakınca bence şirket iyi mi kötü mü diye araştırmaya gerek yok tavan bozunca çıkılır. Ben şu zincir emri beceremedim turex elimde kaldı, ilgilenecek takip edecek vaktim de olmayabiliyor gün içinde o yüzden dedim. Yoksa hiçbir hissenin artmadığı bu dönemde halka arzlar iyidir yani. Belki gelecek aylarda millet bıkar da bu furya sona erer bilemeyiz ama şimdilik girilirden yana oyumu kullanıyorum tavan bozunca kaç emrini yapabilirsem ben de girerim bazılarına, sene içinde bir sürü halka arz varmış.

Aydem Bioen oransal olduğu için katilamayacagim okadar param yok..
Cante de odastan dolayı temkinli yaklasiyorum üç dört tavan yapsa yeter gözüyle bakıyorum ama kararsız kaldım bu sefer..

Aynen canım 3 4 tavana ben de fıtım

Borsa kan ağlamasa tamam da şu an halka arz hariç pek getirisi olan hisse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…