- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.941
Danke dankeŞant manukyan canım, sadece gümüş analiz etmiyor iş yatırımın ekonomistlerinden zaten o yüzden kalabalık gelebilir profili ama ben seviyorum yorumlarını.
Bi de kendisini pek sevmem ama devrim akyıl da gümüş üzerinden tekniğe dayalı tahminler yapar arada bakarım ona daDanke danke
Ben katılmayacağım, bundan sonra iyi bi şirket olmadıkça halka arzlara girmem muhtemelen. Gerçi oransalsa zaten param yok
Ikisi de oransal bunlar
Bayaa iyi para varsa cepte ikisi de iyi firma
Ya şu dönemde en azından 3-4 tavan göreceği garanti diye girilir aslında, bu şekilde bakınca bence şirket iyi mi kötü mü diye araştırmaya gerek yok tavan bozunca çıkılır. Ben şu zincir emri beceremedim turex elimde kaldı, ilgilenecek takip edecek vaktim de olmayabiliyor gün içinde o yüzden dedim. Yoksa hiçbir hissenin artmadığı bu dönemde halka arzlar iyidir yani. Belki gelecek aylarda millet bıkar da bu furya sona erer bilemeyiz ama şimdilik girilirden yana oyumu kullanıyorumBiraz bakındım aydemin çok borrcu var falaan yazmışlar. Gerçi gwind için de aynısı yazılmış ama bilmeden girdim ona. Şimdi güven vermediler ya yazılanları okuyuncaytd
Aydem Bioen oransal olduğu için katilamayacagim okadar param yok..
Aydem Bioen oransal olduğu için katilamayacagim okadar param yok..
Cante de odastan dolayı temkinli yaklasiyorum üç dört tavan yapsa yeter gözüyle bakıyorum ama kararsız kaldım bu sefer..
Nereye gittiler
O ne demek ya oha nedenÜyelik iptali malesef
O ne demek ya oha neden
Keyfimiz kaçtı bibi alışmıştık birbirimize . Espri bile yapmıyorum gittiğinden beriİnşallah morumdur dinimiz aminkız mor ulaş bana biyerlerden bulursun nickimden kesin sen
Ya 8 gün banliydım okumaya calısıyor herseyiune ne diyor onlarmı üyelik iptali yaptı mor kendi mi gitti bouty ye ne oldu anlamadım bu işiKeyfimiz kaçtı bibi alışmıştık birbirimize . Espri bile yapmıyorum gittiğinden beri
Nazar değdi grubumuzaYa 8 gün banliydım okumaya calısıyor herseyiune ne diyor onlarmı üyelik iptali yaptı mor kendi mi gitti bouty ye ne oldu anlamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?