- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.961
Aydem de bioen de oransal...oransallarda bizim gibi 500 lira 1000 lira giren kişiye çok az kaliyor diye okumuştum burada. O yüzden ben girmeyecegimZiraatte çıkanlar
Hepsine katılacaak mıssınız
Ben en son ntgaza 25000 tl ile girsim 310 tl civarı bişey geldi.oransallara bende girmeyi düşünmüyorumAydem de bioen de oransal...oransallarda bizim gibi 500 lira 1000 lira giren kişiye çok az kaliyor diye okumuştum burada. O yüzden ben girmeyecegim
Cidden gruba nazar değdi, ben çok keyif alıyordum buradan. Öyle ki BDVye girmez olmustum. Bu grup açıldı acilali bakış açım değişti. yeni yeni yatırım yolları aramayi öğrendim,nenemden kalma yastık altı olayını bir kenara bıraktım, az - çok bir şekilde cebime para girdi coinlerden,halka arzlardan... Hepimiz birbirimizi cesaretlendirdik bir şeyler için.Kızlar morr geri dönmeyecekmis..
Bounty birlikte oldukları gün şikayet edilmiş aynı wifi kullandiklari için çıkarılmışlar galiba kendisi iptal etmemiş üyeliğini.. Gelmememin daha iyi olacağını düşünüyorum dedi..İyi olduğunu söyledi hepinize selamı var..
SelammmmMelabaa
Ben ibo show bile izledim netflix e şükretNeksflikse bogulmus bir adet ben var
Bende aynı eziyeti çekiyorumBen ibo show bile izledim netflix e şükret
Ben ibo show bile izledim netflix e şükret
Aynen konsere gidemiyoruz yılda bir otelde 2 sanatçı görürdük. 2 yıldır o da yok. O yüzden ibo show candır. O ses türkiye ile dönüşümlü izledimAhahaha kahkaha attim ceycey sen anladin beni
Niye ya konuklar bazen cok iyi oluyor
Aynen konsere gidemiyoruz yılda bir otelde 2 sanatçı görürdük. 2 yıldır o da yok. O yüzden ibo show candır. O ses türkiye ile dönüşümlü izledim
Ordan çıktık netflix de talihsiz serüvenler dizisi adlı diziyi 10. Kez izliyoruz.Bencede yapimci isini biliyor surekli bir kesime hitap eden grup konuk olusturuyor.
Bende bütün gün miskin miskin yatıp netflix marco polo izledimşimdidr devam edicem iyi geceler kızlar
Ordan çıktık netflix de talihsiz serüvenler dizisi adlı diziyi 10. Kez izliyoruz.dur bi şarkı patlatayım bet sesimle size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?