Acaba bountry ile tanıyan birileri mi çıktı ? İyice deşifre olmamak icin dondurmuş olabilirler . İkisinin aynı anda olması şaşırtıcı .
Umarım kötü birsey yoktur kızlar .
Kızlar bugün tv de bir ekonomist seneye bu zamanlar altının gramı 1000 lira üzeri olabilir diyordu

Kızlar morr geri dönmeyecekmis..
Bounty birlikte oldukları gün şikayet edilmiş aynı wifi kullandiklari için çıkarılmışlar galiba kendisi iptal etmemiş üyeliğini.. Gelmememin daha iyi olacağını düşünüyorum dedi..İyi olduğunu söyledi hepinize selamı var..

Cidden gruba nazar değdi, ben çok keyif alıyordum buradan. Öyle ki BDVye girmez olmustum. Bu grup açıldı acilali bakış açım değişti. yeni yeni yatırım yolları aramayi öğrendim,nenemden kalma yastık altı olayını bir kenara bıraktım, az - çok bir şekilde cebime para girdi coinlerden,halka arzlardan... Hepimiz birbirimizi cesaretlendirdik bir şeyler için.
Şimdi GeyikliGece 'in B bounty 'in gidişi beni de çok üzdü. Ama benim düşüncem geri gelecekleri yönünde.
Tabii ki bir şüphe varsa Mune ilgilenir, aynı ip ve bir şüphe varsa üyeliği kapatabilir ama durumunu anlatan bir mesaj yazarsan tekrar açılır. Bunlar çook normal şeyler. Neredeyse benim de başıma geliyordu, ikinci bir üyelik için muneye özel mesaj atmıştım. "Zaten aynı ip'den su isimli bir hesabın var demişti meğer ablamin da evlilik hazırlığı topiklerinde gezdigi bir hesabı varmis. Aynı ev, ayni ip .
Sonra konuştuk ,anlaştık, hatta tam ablamın üyeliğinin düğün vs bahsettigi tarihlerde sosyal medyada paylaştığım bir 'ablamin kına gecesi' fotoğrafım vardı,onu falan paylaştım, ikna ettim muneyi, sorun coZuldu (hala sukrediyroum, ya bir sebepten soru soran anneme 'yengenc diye de bir profil var aynı ip'den deselerdi? Aboo)
Yani GeyikliGece 'cigim, bunlar çooook normal şeyler. Gönül koyacak bir şey yok ki. Eger bir KİB varsa yönetim bununla ilgilenmek zorunda. sonuçta kK'nin demirbaşları,kaç yıllık üyeler fake çıktı zamanında, o yüzden ayni ip varsa şüphelenip kapatmış olabilirler.
yanlış anlaşılma olduğun dair atacagin bir mesajla kendini kanıtlayabilir, tekrar aramıza gelebilirsin
Bırakma bizi

Aynen konsere gidemiyoruz yılda bir otelde 2 sanatçı görürdük. 2 yıldır o da yok. O yüzden ibo show candır. O ses türkiye ile dönüşümlü izledim

Bencede yapimci isini biliyor surekli bir kesime hitap eden grup konuk olusturuyor.

Ordan çıktık netflix de talihsiz serüvenler dizisi adlı diziyi 10. Kez izliyoruz. dur bi şarkı patlatayım bet sesimle size

Bizde 3 dizi izledik simdi film bulduk oyunculari taniyorduk he bu iyi bu gecelik dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…