Evet canım 10-16 oldu ,iyi oldu valla.bizim oraya gelen sabit bir kesim var onlar hep geliyor kalabalığız hep yani.sende almışsın söke söke valla helal olsun

Simdi söyle oldu, bunlar bana yalanci dedi ben odadan en son ben yanlis degilim soyleyecek biseyimde yok demistim, sonra cok arayan oldu, bende hic umursamadim ztn biliyorsun cok rahatti su an bir bana iyi davranma donemi geciriyoruz.
Napiyim herkes miymiymiy kimseyi beklemedim

Yok en doğrusunu yapmışsın, kim çingenlik yaparsa onun dediği oluyor, insan gibi konuşmaktan anlamıyor bazıları

Hangi video canım
Öğretim üyeliğinden vaZgeçip kumar hile dalavera işlerine dönen prof. Bir de şener şen in kaynanası adile naşit vardı rahmetli. Şener şen memurdu. Ona devamlı çal çırp diye baskı yapıyordu yakıza bu filmleri izleteyim bariii feyz alsın

Merhaba hanımlar,
normalde gizlilik prosedürümüz gereği bu gibi konularda fake, erkek üyelik vb durumlar dışında, üyelere yapılan işlemlerle alakalı açıklamayı yalnızca işlem yapılan kişiye yapıyoruz lakin gerek konuyla ilgili topiğinizin şikayet edildiğini bu yüzden huzursuzluk yaşandığını anlatan özel mesajlar, gerek morportakal'ın yanıltıcı açıklaması sebebiyle yazmak zorunda bırakıldım, aslında susacaktım ama madem kendisi yazmış açıklamak da sakınca yoktur diye düşünüyorum.

Topiğinizi herkes okuyabilir, aynı sizlerin herkesin topiğini okuduğunuz gibi, site kurallarına uyulmadığı zaman üyeler, konular ve yorumlar şikayet et butonuna basarak bildirilebilir, ki bu da bir forum kuralıdır ama sizin topiğinizi kimse şikayet etmedi.

Kendisinin beklediği açıklamayı yapayım çünkü bunu beklediğini biliyorum, bounty ve morportakal ta en başından beri bir gün değil her gün aynı yerdeydi.

Emin olmadığım teyit etmediğim bir şeyi yazar mıyım size bırakıyorum.

İyi geceler.

Son düzenleme:

Geceye cok sevdigim sozu ve 1 ayeti birakiyorum.
Men dakka dukka ve Kun fe yekun...

Ayrica tesekkur ederim abla.

Çok teşekkür ederiz açıklama için Mune hanımcığım.

iyi geceler, sevgiler.

Gerçekten çok üzüldüm morportakal olayına.
Aslında Ocak Şubat gibi En buyuk kk 'ya gerçek olmayabileceğini yazmıştım;
Ama bu topikle beraber fikrim değişmişti, hatta özelden falan konuşmuştuk, fotolarimizi atmıştık...
Ne anlıyorlar bilmiyorum bu şekilde davranarak.. geçen gün bounty ilişkiye çok kendini kaptırdı diye morportakalin üstüne gitmişti, morportakal kırılmıştı,ters cevap vermişti falanBunca uğraşmak cidden manyak işi. Acaba gerçekte kim ve nasıl biri , tanıdığımizi zannettiğimiz kisi??? Dalga geçmek isterken kendini fazla kaptıran ergen bir kız mı, kendine kendi ayaklari üzerinde durup yirmi ev aldığı,çok güzel oldugi fantezisi kuran durumu kötü bir ev hanımı mi,yoksa bir erkek mi?

Onu bilememde su mesajinla sen marka oldugunu kanitladin yengec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…