Morportakal bir zaman fake çıkan bir üye için yaa tühh ben de inandım gibisinden yazmıştı. Ben de ben gerçeğim donuma kadar bana inanabilirsin demistim. Bunu derken içimden ben gercegim de sen gerçek değilmişsin bir de diye geçirmiştim. :)

22 evi değil 28 evi var canım.
Olabilir onda olup bende olmayan iki önemli şey var. Yuksek zeka ve harbi güzellik:)

Lakinnnn..
Küçücük bebeyle her haftasonu ülke ülke gezmesi beni düşündürendi zira bebemle tuvalete giderken bile çeşitli engelleri asmam gerekiyor

Haa bir de euro maaşlı enfes şartları olan isini bırakmak için canla başla takla atıp ev hanımı oldum diye göbek atması da ilgincime gitmedi değil..

Olsundu..
Enerjisini sevdiğim bir morportakal geçti buralardan..

Fake de olsa sevinecegim iki şey var.
Yüreği güzel olup da kendini bile isteye ikinci kadın pozisyonuna sokan bir kadın yok.
Bir kadının aldatilmasinda, ağlamasında payı olan kadın yok. Içime sinmiyordu yalan değil. Kendisine de demistim.
Yani ınsallah bunlar da faketir. :)

Açıklama için çok çok teşekkür ederiz Mune hanım

Daha fazla hakkında yazmaya gerek yok artık

Biz konumuza dönelim

Yatırımdan anlayalım nomunomuchua iyi ki varsin canım :)

Açıklama için çok çok teşekkür ederiz Mune hanım

Daha fazla hakkında yazmaya gerek yok artık

Biz konumuza dönelim

Yatırımdan anlayalım nomunomuchua iyi ki varsin canım :)

Sen de iyiki varsın bebek.. :)

Evet konumuza dönelim.
Dün ciddi ciddi ben de mi coine giriş yapsam diye düşündüm. Döndürdüm kendimi yine.. :)

Play store da binance yorumu okurken kapat kapat dedim uyudum

Coinden zengin olanlar olursa eğer ben gibilere iyi gülecekler dimi oyy oyy

Bu arada eşit dağılım halka arz

Çan 2 Termiksantralmiş

borsa kodu: CANTE

Talep toplama, 3,90 TL

Günler: 21-22 Nisan
Onada katılalım para yok ama ayarlarız artıkKaç koy düşer acaba?Daha digeride belli olmadı benim ilk halka arzımın kot sayısı belli olmadı

Onada katılalım para yok ama ayarlarız artıkKaç koy düşer acaba?Daha digeride belli olmadı benim ilk halka arzımın kot sayısı belli olmadı

40 lot cıvarı demısler canım

3.90 carpı 40 = 156 tl yapar

hadı 50 ısteyelım

3.90 carpı 50 = 195 tl yapar

200 lıra kenarda olsa ıyı gıbı

ben ıkı hesaptan gırecegım 200 + 200 olarak hayırlısı olsun :)

Hangi bankalar var listeyi atabilirmisin

Hangi bankalar var listeyi atabilirmisin

canım bır gorsel vardı elımde bulunca onu atayım

ıs yok
garantı yok

aracı kurumların neredeyse hepsı var (ben oglum ıcın osmanlı yatırımdan gırecegım)

bır de denız bank gorunce oradakı hesabımdan yatırım hesabı actım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…