- 17 Ağustos 2011
- 25.837
- 164.457
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.001
Onu bilememde su mesajinla sen marka oldugunu kanitladin yengec
Mistralgagnant ile theknack'in (her sene bebeğe hazır değilim ama eşim/sevgilim havalara uçtu,konuları açan popüler üye) aynı kişi olduğunu da @En buyuk kk ile biz bulmuştuk tee en başında :))
Ay ben konuyu değiştireyim.Kardesime tee ne zmn neo aldirmistim, aksam bir anda 1000 tl ekleme yapmis sabah 400 tl almis yegenime pikler kaydiragi almis
Gerçekten çok üzüldüm morportakal olayına.
Aslında Ocak Şubat gibiEn buyuk kk 'ya gerçek olmayabileceğini yazmıştım;Eki Görüntüle 2828287
Ama bu topikle beraber fikrim değişmişti, hatta özelden falan konuşmuştuk, fotolarimizi atmıştık...
Ne anlıyorlar bilmiyorum bu şekilde davranarak.. geçen gün bounty ilişkiye çok kendini kaptırdı diye morportakalin üstüne gitmişti, morportakal kırılmıştı,ters cevap vermişti falanBunca uğraşmak cidden manyak işi. Acaba gerçekte kim ve nasıl biri , tanıdığımizi zannettiğimiz kisi??? Dalga geçmek isterken kendini fazla kaptıran ergen bir kız mı, kendine kendi ayaklari üzerinde durup yirmi ev aldığı,çok güzel oldugi fantezisi kuran durumu kötü bir ev hanımı mi,yoksa bir erkek mi?
Merhaba hanımlar,
normalde gizlilik prosedürümüz gereği bu gibi konularda fake, erkek üyelik vb durumlar dışında, üyelere yapılan işlemlerle alakalı açıklamayı yalnızca işlem yapılan kişiye açıklıyoruz lakin gerek konuyla ilgili gelen topiğinizin şikayet edildiğini bu yüzden huzursuzluk yaşandığını anlatan özel mesajlar, gerek morportakal'ın yanıltıcı açıklaması sebebiyle yazmak zorunda bırakıldım, aslında susacaktım ama madem kendisi yazmış açıklamak da sakınca yoktur diye düşünüyorum.
Topiğinizi herkes okuyabilir, aynı sizlerin herkesin topiğini okuduğunuz gibi, site kurallarına uyulmadığı zaman üyeler, konular ve yorumlar şikayet et butonuna basarak bildirilebilir, ki bu da bir forum kuralıdır ama sizin topiğinizi kimse şikayet etmedi.
Kendisinin beklediği açıklamayı yapayım çünkü bunu beklediğini biliyorum, bounty ve morportakal ta en başından beri bir gün değil her gün aynı yerdeydi.
Emin olmadığım teyit etmediğim bir şeyi yazar mıyım size bırakıyorum.
İyi geceler.
Coinler kan gölü olmuş yaaAçıklama için çok çok teşekkür ederiz Mune hanım
Daha fazla hakkında yazmaya gerek yok artık
Biz konumuza dönelim
Yatırımdan anlayalımnomunomuchua iyi ki varsin canım :)
Açıklama için çok çok teşekkür ederiz Mune hanım
Daha fazla hakkında yazmaya gerek yok artık
Biz konumuza dönelim
Yatırımdan anlayalımnomunomuchua iyi ki varsin canım :)
Elimuze verdiler klip dönüyor beynimdeCoinler kan gölü olmuş yaa
Of ben de ne yaptim yazarken utanıyorum ama
Denizbank hesabim da var oradan yatırım hesabı açtım hahahah eşit dağılım halka arz iş bankası da yokmuş garanti de
Yakında herbankadan açılacak hesapOf ben de ne yaptim yazarken utanıyorum ama
Denizbank hesabim da var oradan yatırım hesabı açtım hahahah eşit dağılım halka arz iş bankası da yokmuş garanti de
Yakında herbankadan açılacak hesapBende yapıkredi var inş oradan vardır
Onada katılalım para yok ama ayarlarız artıkBu arada eşit dağılım halka arz
Çan 2 Termiksantralmiş
borsa kodu: CANTE
Talep toplama, 3,90 TL
Günler: 21-22 Nisan
Onada katılalım para yok ama ayarlarız artıkKaç koy düşer acaba?Daha digeride belli olmadı benim ilk halka arzımın kot sayısı belli olmadı
Onada katılalım para yok ama ayarlarız artıkKaç koy düşer acaba?Daha digeride belli olmadı benim ilk halka arzımın kot sayısı belli olmadı
Çok heyecanlıaynen gwind pazartesı bellı olsun bakalım kac lot dusecek :)
Hangi bankalar var listeyi atabilirmisin40 lot cıvarı demısler canım
3.90 carpı 40 = 156 tl yapar
hadı 50 ısteyelım
3.90 carpı 50 = 195 tl yapar
200 lıra kenarda olsa ıyı gıbı
ben ıkı hesaptan gırecegım 200 + 200 olarak hayırlısı olsun :)
Hangi bankalar var listeyi atabilirmisin
Onların hepsinden bir bir hesap işletim ücreti kessinler de o zaman soracağım ben sanaHesabim bayaaaa bi bankadan varmış zaten hahahhah
Ama.yatirim hesabı bambaşka bir şeymiş
Tadına doyamıyorum hahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?