- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.021
Onların hepsinden bir bir hesap işletim ücreti kessinler de o zaman soracağım ben sana
Zaten kessinler öyle haberin olurhemen kapatcam boza kardes :) yıne de keserler mı kı hahhahaha
Zaten kessinler öyle haberin olur
Kizlaaaaar koşun bizim bakkal da halka arz edecekmiş dükkanını abdbqgdvagvs
Bakkal amca diyor ki esitsel verecem milletin eline. Agsvabsvgsesıtse varım dıyorrrrrrrrrrrr
hahhahhah hangı kurumlar var onu da bır sorsana sana zahmet hemen yatırım hesabı acayım hahhaha
Benimkilerde çok fena durumda ama geçen Haftasonu da aynı şey olmuştu.haftaiçi tekrar yükselmişti.Gunaydin kızlar
Millet iyice kafayı yemis . En cok eşim oldu dediğinde üzülmüştüm umarım bu yalandır
Neyse bu da bize ders oldu
Coinlerim can çekişiyor kan ağlıyor
İnsallah düzelir umarım ayı sezonuna girmedik yanarım vallahi
Aslında pazar günleri genellikle düşüyor ama bu sefer ki biraz fazla düşmüş . Aslında biraz nakitte kalmak en mantıklısı . Dusukten alırdık güzel olurdu . Neyse sağlık olsun . İnsaalh toparlanirBenimkilerde çok fena durumda ama geçen Haftasonu da aynı şey olmuştu.haftaiçi tekrar yükselmişti.
He ya bist falan bunun yanında şu haliyle bile darphane :)) kripto borsası çok acımasız gerçekten, 50 bine iğne atmışlar gece btcde yuh :) benim de tüm stoplar patladı biri hariç (canım ava'cığım), anaparadan biraz zarardayım hatta, boğa sezonu diye risk alıp stopu alta koymuştum. Yine de bu düşüşün sağlıklı olduğunu düşünüyorum (bu kafayla sermayeyi sıfırlamam inşallahCoinler kan gölü olmuş yaa
Bende şöyle düşündüm 2 haftadır aynı şey olunca haftaiçi yükselince nakite geçip haftasonu alım yapmak nasıl olur?.2 haftadır bunu yapsam bile aynı miktar coin alıp kar edebilirdim.bu hafta bide onu deneyeyimAslında pazar günleri genellikle düşüyor ama bu sefer ki biraz fazla düşmüş . Aslında biraz nakitte kalmak en mantıklısı . Dusukten alırdık güzel olurdu . Neyse sağlık olsun . İnsaalh toparlanir
Ben anlamadım zaten neye el attıysam kan gölüHe ya bist falan bunun yanında şu haliyle bile darphane :)) kripto borsası çok acımasız gerçekten, 50 bine iğne atmışlar gece btcde yuh :) benim de tüm stoplar patladı biri hariç (canım ava'cığım), anaparadan biraz zarardayım hatta, boğa sezonu diye risk alıp stopu alta koymuştum. Yine de bu düşüşün sağlıklı olduğunu düşünüyorum (bu kafayla sermayeyi sıfırlamam inşallah).
Haftaya öyle deneyelim . Bi onu denemedikBende şöyle düşündüm 2 haftadır aynı şey olunca haftaiçi yükselince nakite geçip haftasonu alım yapmak nasıl olur?.2 haftadır bunu yapsam bile aynı miktar coin alıp kar edebilirdim.bu hafta bide onu deneyeyim
Tuzluklar hazır mıHaftaya öyle deneyelim . Bi onu denemedik.
Yuppi iflah olmaz iyimserlik elbisemizi giyip diyoruz ki son bir yılda hem kriptoda hem bistte hem altında terste kaldık, bu zamanları atlatırsak bizi kimse tutamazBen anlamadım zaten neye el attıysam kan gölü
Valla anlamadım mihicim ya,herkesin kazandığı bir ortamda kaybedebilmekte seçilmiş bir insan olmakla alakalı galibaYuppi iflah olmaz iyimserlik elbisemizi giyip diyoruz ki son bir yılda hem kriptoda hem bistte hem altında terste kaldık, bu zamanları atlatırsak bizi kimse tutamaz
Bakmasan olmazmıSadece 2 saat uyudum ondada btc grafigi ile baska seyler arasinda ugrastim durdum her actigimda 1000 tlm gidiyor
Bugun aksam olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?