Gunaydin kızlar
Millet iyice kafayı yemis . En cok eşim oldu dediğinde üzülmüştüm umarım bu yalandır
Neyse bu da bize ders oldu
Coinlerim can çekişiyor kan ağlıyor
İnsallah düzelir umarım ayı sezonuna girmedik yanarım vallahi

Benimkilerde çok fena durumda ama geçen Haftasonu da aynı şey olmuştu.haftaiçi tekrar yükselmişti.

Benimkilerde çok fena durumda ama geçen Haftasonu da aynı şey olmuştu.haftaiçi tekrar yükselmişti.
Aslında pazar günleri genellikle düşüyor ama bu sefer ki biraz fazla düşmüş . Aslında biraz nakitte kalmak en mantıklısı . Dusukten alırdık güzel olurdu . Neyse sağlık olsun . İnsaalh toparlanir

Coinler kan gölü olmuş yaa
He ya bist falan bunun yanında şu haliyle bile darphane :)) kripto borsası çok acımasız gerçekten, 50 bine iğne atmışlar gece btcde yuh :) benim de tüm stoplar patladı biri hariç (canım ava'cığım), anaparadan biraz zarardayım hatta, boğa sezonu diye risk alıp stopu alta koymuştum. Yine de bu düşüşün sağlıklı olduğunu düşünüyorum (bu kafayla sermayeyi sıfırlamam inşallah).

Bende şöyle düşündüm 2 haftadır aynı şey olunca haftaiçi yükselince nakite geçip haftasonu alım yapmak nasıl olur?.2 haftadır bunu yapsam bile aynı miktar coin alıp kar edebilirdim.bu hafta bide onu deneyeyim

Ben anlamadım zaten neye el attıysam kan gölü

Yuppi iflah olmaz iyimserlik elbisemizi giyip diyoruz ki son bir yılda hem kriptoda hem bistte hem altında terste kaldık, bu zamanları atlatırsak bizi kimse tutamaz
Valla anlamadım mihicim ya,herkesin kazandığı bir ortamda kaybedebilmekte seçilmiş bir insan olmakla alakalı galiba kendimi çok özel hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…