- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.041
Bakmasan olmazmıelbet toparlarlar dimi
Ben naptım kalktim hepsi eksi 50 daha da alıp maliyet düsürdüm yolum yol degilHe ya bist falan bunun yanında şu haliyle bile darphane :)) kripto borsası çok acımasız gerçekten, 50 bine iğne atmışlar gece btcde yuh :) benim de tüm stoplar patladı biri hariç (canım ava'cığım), anaparadan biraz zarardayım hatta, boğa sezonu diye risk alıp stopu alta koymuştum. Yine de bu düşüşün sağlıklı olduğunu düşünüyorum (bu kafayla sermayeyi sıfırlamam inşallah).
Doğru olanı yapışmışsın ama bende suan para hiç yok . Tam alım zamanı hepsi yüzde yirmi düştüBen naptım kalktim hepsi eksi 50 daha da alıp maliyet düsürdüm yolum yol degil
Ben morum fake olduguna inanmiyorum nedense ya
Daha da düşer mi benim derdimDoğru olanı yapışmışsın ama bende suan para hiç yok . Tam alım zamanı hepsi yüzde yirmi düştü
şubatta da böyle bir düşüş olmustu toparlamıştı iki haftada .
Valla brklicem dün artı 50 20 10 lardı bunlar simdo 2 katı param oldu bakalım 2 katı kazanırım ins. Tabi benimki marjin 2x çok riskli olmasa da riskDoğru olanı yapışmışsın ama bende suan para hiç yok . Tam alım zamanı hepsi yüzde yirmi düştü
şubatta da böyle bir düşüş olmustu toparlamıştı iki haftada .
Ben satmam gecen gunde boyle oldu artıyla ciktık ki biz 2x giriyoruzDaha da düşer mi benim derdimhafta başını bekleyeceğim ben
Beklemek mantıklı hızlıca düşüyor . Düşündüğün fiyata emir koy . Ben hiç bozdurmadım bekleyeceğim artık artmasını . Suan tek dotta zarardayim diğerlerinde aldığım fiyata yaklaşıyorDaha da düşer mi benim derdimhafta başını bekleyeceğim ben
Ya neler oluyor siteye şimdi girdim şaşkınlık içindeyim. 2 arkadaş özelime yazmış hiç birşey anlamadım burayı okumadığım için. Neler oluyor? Hastayım da aklım karıştıOnu bilememde su mesajinla sen marka oldugunu kanitladin yengec
Ya neler oluyor siteye şimdi girdim şaşkınlık içindeyim. 2 arkadaş özelime yazmış hiç birşey anlamadım burayı okumadığım için. Neler oluyor? Hastayım da aklım karıştı
Sadece onu okudum şaşırdım. Tüm yazılanları bir okuyayımMune ablanin aciklamasinda sonra ortalik yangin yeri
ay keşke yaklaşsın da geri yükselir nasılsaBeklemek mantıklı hızlıca düşüyor . Düşündüğün fiyata emir koy . Ben hiç bozdurmadım bekleyeceğim artık artmasını . Suan tek dotta zarardayim diğerlerinde aldığım fiyata yaklaşıyor
Ben fake ciktim galibaYa neler oluyor siteye şimdi girdim şaşkınlık içindeyim. 2 arkadaş özelime yazmış hiç birşey anlamadım burayı okumadığım için. Neler oluyor? Hastayım da aklım karıştı
İnsallah cnm . Öyle uçan kaçan koinlerim yok az olsun sağlam olsun diyorum .ay keşke yaklaşsın da geri yükselir nasılsa
benimkiler de uçan kaçan değiller ama bu sefer aşağı uçtularİnsallah cnm . Öyle uçan kaçan koinlerim yok az olsun sağlam olsun diyorum .
Yine özelden mi yürüdüler sanaYa neler oluyor siteye şimdi girdim şaşkınlık içindeyim. 2 arkadaş özelime yazmış hiç birşey anlamadım burayı okumadığım için. Neler oluyor? Hastayım da aklım karıştı
Hepsi uçtu hepsi ama bozok un verdigi coinler batmadı hiç simdiye kadarbenimkiler de uçan kaçan değiller ama bu sefer aşağı uçtular
Yok ben sana sadığım merak etmeYine özelden mi yürüdüler sana
Çıkarlar hiç stres yapmayalım . Ben şubatta o hatayı yaptım sattim sonra hemen toparlandı . Balinalar başlarlar alımlarına iyice düşsünbenimkiler de uçan kaçan değiller ama bu sefer aşağı uçtular
Ben de sabah bir uyandım %25 gitmiş. Daha da gidebilir her şey olabilir. Herkes dikkat etsin..panik satisi için de dikkat edin. Ayı denen şeyi gördüğüm için ben, fena yani. Bu arada morun fake olma ihtimalini yeni gördüm. Ben piyasayla ilgili dediği bir şey için yaa şu an sallıyor bence diyip yandan bir şeyler yazmıştım:) bilmiyorum öyle mıdır artık ama olasılığı çok çok düşük bir şey söylemişti.Daha da düşer mi benim derdimhafta başını bekleyeceğim ben
Şu nisan mumu kırmızı kapatma olayı hk ne diyorsun canım? beklemek mi lazım bir süreBen de sabah bir uyandım %25 gitmiş. Daha da gidebilir her şey olabilir. Herkes dikkat etsin..panik satisi için de dikkat edin. Ayı denen şeyi gördüğüm için ben, fena yani. Bu arada morun fake olma ihtimalini yeni gördüm. Ben piyasayla ilgili dediği bir şey için yaa şu an sallıyor bence diyip yandan bir şeyler yazmıştım:) bilmiyorum öyle mıdır artık ama olasılığı çok çok düşük bir şey söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?