Ben naptım kalktim hepsi eksi 50 daha da alıp maliyet düsürdüm yolum yol degil

Ben morum fake olduguna inanmiyorum nedense ya

Ben naptım kalktim hepsi eksi 50 daha da alıp maliyet düsürdüm yolum yol degil

Ben morum fake olduguna inanmiyorum nedense ya
Doğru olanı yapışmışsın ama bende suan para hiç yok . Tam alım zamanı hepsi yüzde yirmi düştü
şubatta da böyle bir düşüş olmustu toparlamıştı iki haftada .

Doğru olanı yapışmışsın ama bende suan para hiç yok . Tam alım zamanı hepsi yüzde yirmi düştü
şubatta da böyle bir düşüş olmustu toparlamıştı iki haftada .
Valla brklicem dün artı 50 20 10 lardı bunlar simdo 2 katı param oldu bakalım 2 katı kazanırım ins. Tabi benimki marjin 2x çok riskli olmasa da risk

Ya neler oluyor siteye şimdi girdim şaşkınlık içindeyim. 2 arkadaş özelime yazmış hiç birşey anlamadım burayı okumadığım için. Neler oluyor? Hastayım da aklım karıştı

Mune ablanin aciklamasinda sonra ortalik yangin yeri

Daha da düşer mi benim derdim hafta başını bekleyeceğim ben
Ben de sabah bir uyandım %25 gitmiş. Daha da gidebilir her şey olabilir. Herkes dikkat etsin..panik satisi için de dikkat edin. Ayı denen şeyi gördüğüm için ben, fena yani. Bu arada morun fake olma ihtimalini yeni gördüm. Ben piyasayla ilgili dediği bir şey için yaa şu an sallıyor bence diyip yandan bir şeyler yazmıştım:) bilmiyorum öyle mıdır artık ama olasılığı çok çok düşük bir şey söylemişti.

Şu nisan mumu kırmızı kapatma olayı hk ne diyorsun canım? beklemek mi lazım bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…