Çıkarlar hiç stres yapmayalım . Ben şubatta o hatayı yaptım sattim sonra hemen toparlandı . Balinalar başlarlar alımlarına iyice düşsün
Ben usdt bekliyorum zaten, gece stoplarım patladı %20 zarar sabah ufak bir iki alım yaptım %10 stop koydum, onlar da patlarsa şimdilik alım yapmıyorum

Mihail Zoscenko kız nr şasırıyorsun takip etmiyor musun adamı gecen herkes arabasinı paylasıyordu
Heryere yazayım bari SXP alın aldırın spottan bekleyin
valla etmiyorum takip onu :)) sxp bende de duruyor patlamaz inşallah o da
peki sana alım yap diye söyleyen biri oldu mu bibi? belki düşüş devam eder diye korkuyorum ben

valla etmiyorum takip onu :)) sxp bende de duruyor patlamaz inşallah o da
peki sana alım yap diye söyleyen biri oldu mu bibi? belki düşüş devam eder diye korkuyorum ben
Demedi ama bu tarz şeyleri spot icin özellikle firsat olarak bakıyor bozok bizde alıyoruz maliyet füsüruyoruz sonuçta 3 gün önce 5 di sxp bugun 3.8 den ekledim 5 olunca satıcam baya bi kar ama asıl hedef çok uçuk niye takip etmiyorsun almak zorunda degilsin bak bakalım tutuyor mu hedefleri ama bence tutuyor bin dolarim 2 kusur olduguna göre

ya geçen dediler ya profili kapalı herkesi kabul etmiyor zaten coin işini de bıraktı diye, ondan takip etmemiştim dur istek atayım

Öncelikle düşüşlerden korkmamak lazım ya, hep düşüyor ,hep de geri çıkıyor. Alım fırsatı olarak düşünebilirsiniz. Sonuçta hemen yarın satmayı düşünmüyor ki kimse, Hele biraz sabredelim, elbet tekrar çıkacaktır
Bana gelince, tamammen yanlışlık eseri hayatımın ilk kârını yaptım coinlerden. Daha önce 0,05'e aldığım holo 0,14 olunca 3 katı kâr eğitimi sanıp satmistim, zamanla 0,24 olmuştu da aldığım paraya sevinememistim .
Bu sefer de şöyle oldu, bir arkadaşım(in kocası) bana emir nasıl verilir vs onu gösteriyordu. O zaman sırf örnek olsun diye 'mesela, 6.5 olunca hepsi (o zamanlar 165) satilsin' diye emir girmişti. Ben de silmemisim,durmuş.
Cuma Coin deli gibi arttı ,arttı , 6,6'da durup düşmeye başladı
İste o vakitte benim 165 coinim de tepe noktasından satılmış oldu iyice inmeye başlayınca birazını daha sattım, az daha insin,parça parça alırım dedim (ki öyle bir inmiş ki 4,3)
230 coini -1474 liradan satmisim
230 coini - 1008 liradan almışım
Yani toplam kârım 466 TL.

Bu inis ortamında da takipte kalacağım, indikçe indikce minik minik alıp coin sayımı yükselteceğim.
Elbette ki artacaktir.. her ay altın aldığım zamanlar altin çok cikinca sinir oluyordum 'bu nasıl ülke ya, gram olmuş 450 lira' diye... Sonra bir amca takip etmeye başladım YouTube'dan , bakış açımi değiştirecek bir şey söyledi; tabii ki çıkacak ve inecek. Zaten eğer durduğu yerde sabit olsa bu size kâr getirmezdi.
Şimdi de öyle düşünüyorum.tabii ki inecek de çıkacak da...
Herkese bol kazanclar^^

Şu nisan mumu kırmızı kapatma olayı hk ne diyorsun canım? beklemek mi lazım bir süre
Tek başına bir anlamı yok bunun ama 58,700un altına düşerse 6 aydır ilk defa düşmüş olacak. Ama dediğim gibi tek başına bir şey ifade etmez. Bekleyip göreceğiz. Düşmesin istiyorum Ben de bu aralar. Yeni bir şey almıştım şansıma x30,x40 bekliyordum. Etkileyecek beni de:)

valla x30 falan hiiç gözümde yok en başından beri, ben 2X'e tavım şu an onu bile yapamadım

Eşim geçenlerde halka arz edilen hisseler var dedi bana da aldırdı banka hesabından. Dediğine göre 1000 tl yatırdık 600 lira kar etmişiz .Yani para 1600 lira olmuş bir haftada. Bende hiç anlamam eşim bayağı kafa yoruyor bu işlere birikim paramız var ordan alıyor oraya ordan alıyor oraya yatırıyor vakıfbank katılımda sanırım en son .

İşte stoplarım patladı, %20 altındaydı hepsinin. sahur vakti daha tam yangın yeri olmamıştı demek ki hepsi duruyordu, sabah bi uyandım cüzdan usdt dolu :)
Sağlık olsun kuzum, benimkiler de patladı ama ana param yerinde..geçen chz den kazanmıştım, o gitti.

yanlız btc nin 42 bine inme ihtimaline karşılık ben coin almıyorum.

bu arada hangisi x30 ay merak ettim :))

valla x30 falan hiiç gözümde yok en başından beri, ben 2X'e tavım şu an onu bile yapamadım
Niye canım x100 de olabilir. Fırsatları şans varsa değerlendirmek lazim:) sxp de kaç gündür 4,50 ve 5 arasında gidip geliyor hep aynı senaryo. Piyasalar iyileşirse burdan alan kazanır tabii ama bizi etkilemez aynı duruma gelmiş oluruz:) ytd

Ooo chz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…