Ya niyeyse ben de fake olduğuna inanmak istemiyorum. Doğrusu bu konu benim de bakış açımı değiştirdi. Kk'ya ilk çocuğum doğduğunda üye olmuştum, zaman geçirmek için bdv'yi takip ediyordum, bu konu sayesinde yatırım alanını takip etmeye başladım.
Diğer hesap yazınca şüphelenmiştim aslında yatırım alanında çalışması, eşinin genç bir sevgilisi filan olması acaba morun dikkatini çekme amaçlı mı diye ama böyle bir şey beklemiyordum.
Mor hanımın hesabı aktif olmuş sanırım, hazır olduğu zaman birşeyler yazar belki.
Coin olayına henüz giriş yapamadığım için bugün yazılanları pek anlamasam da takip ediyorum.
Bol kazançlar sizlere

Teşekkürler, aynı ip sıkıntısı yaşanmış. Teknik konulardan çok anlamıyorum. Ama bu GeyikliGece ın fake olduğu ya da fake olan başka bir hesap daha kullandığı anlamına gelmez. Aynı ip kullanılmıştır, tabi bu durum kurallara aykırı olduğu için de ceza almış olabilir. Burda ceza almayan kişi bir elin parmağını geçmez.
Ben tostumu yedim, bekliyorum :))

Aynı ip kullanmak nasıl yasak ben aynı evde 2 kişi kk ya uyeysem nasil olacak ki o

Sxp dir 66.6 hedefi sen hesap et uyiydin bu islerde
Valla bibi sxpnin 5 altında çok ucuz kaldığını biliyorum sadece :)) benim asıl hedeflerim oracle coinler dia ve trb yani, sxp de var ama öbürleri daha fazla. Hatta sabah trbden trade yapıp ufak bi kar aldım kaçtım ay şu süreci de bi geçirseydik hayırlısıyla dil altımı getirinnn

Hepimizin daha güzelleri olur insallah sen coinlere hızlı daldın gayettw iyi gidiyorsun .
Mor un üyeliği aktif bi açıklama yapması lazım . Bu kadar insan ona her konuda destek oldu cozum önerisi sundu .

Aynı ip kullanmak nasıl yasak ben aynı evde 2 kişi kk ya uyeysem nasil olacak ki o

Nerde bu açıklama ya neler oluyor

Alintiladim Canım ilk mesaj

En başından beri aynı ip mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…