- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.081
Toplar inşallah MihailimBen de bekleyeceğim bir süre, ana paradan da gitti benim
Duzenli yaziyordum da baktim herkes takip ediyor yazmiyorum artik sen kalmıssın biee bakacam mı yani arkanızdan öyle :)) arada sen tüyo ver bana
Heh çıktı sayfada video:)
Cüneyt arkın kim, yanındaki sarışın kadın kim, hadi oylayalım
Sxp dirbu arada hangisi x30 ay merak ettim :))
Ya niyeyse ben de fake olduğuna inanmak istemiyorum. Doğrusu bu konu benim de bakış açımı değiştirdi. Kk'ya ilk çocuğum doğduğunda üye olmuştum, zaman geçirmek için bdv'yi takip ediyordum, bu konu sayesinde yatırım alanını takip etmeye başladım.GeyikliGece A çok üzüldüm. Sanal da olsa tanışalı 4 yıldan fazla oldu sanırım. Fake olduğunu hiç düşünmüyorum. Zor bir süreçten geçtiği anlaşılıyor. Umarım herşeyi yoluna koyar.
Teşekkürler, aynı ip sıkıntısı yaşanmış. Teknik konulardan çok anlamıyorum. Ama buYa niyeyse ben de fake olduğuna inanmak istemiyorum. Doğrusu bu konu benim de bakış açımı değiştirdi. Kk'ya ilk çocuğum doğduğunda üye olmuştum, zaman geçirmek için bdv'yi takip ediyordum, bu konu sayesinde yatırım alanını takip etmeye başladım.
Diğer hesap yazınca şüphelenmiştim aslında yatırım alanında çalışması, eşinin genç bir sevgilisi filan olması acaba morun dikkatini çekme amaçlı mı diye ama böyle bir şey beklemiyordum.
Mor hanımın hesabı aktif olmuş sanırım, hazır olduğu zaman birşeyler yazar belki.
Coin olayına henüz giriş yapamadığım için bugün yazılanları pek anlamasam da takip ediyorum.
Bol kazançlar sizlere
Ben btc pro açtm minimum 100 yl ile işlem yapılıyormuş çoğu coin de yokSxp dir66.6 hedefi sen hesap et uyiydin bu islerde
Sxp değil ya. Ben sxpyi 2 ayı geçti elimde tutuyorum. Onda da hedefim büyük ama bir şey olmadi dahaSxp dir66.6 hedefi sen hesap et uyiydin bu islerde
Cüneyt arkın kim, yanındaki sarışın kadın kim, hadi oylayalım
Zaten öyle birkac aylık değildir o dursun ne acelen varSxp değil ya. Ben sxpyi 2 ayı geçti elimde tutuyorum. Onda da hedefim büyük ama bir şey olmadi dahainatlastim ben onla elimde tutup duruyorum bakalım hangimiz yılacak
Aynı ip kullanmak nasıl yasak ben aynı evde 2 kişi kk ya uyeysem nasil olacak ki oTeşekkürler, aynı ip sıkıntısı yaşanmış. Teknik konulardan çok anlamıyorum. Ama buGeyikliGece ın fake olduğu ya da fake olan başka bir hesap daha kullandığı anlamına gelmez. Aynı ip kullanılmıştır, tabi bu durum kurallara aykırı olduğu için de ceza almış olabilir. Burda ceza almayan kişi bir elin parmağını geçmez.
Ben tostumu yedim, bekliyorum :))
Valla bibi sxpnin 5 altında çok ucuz kaldığını biliyorum sadece :)) benim asıl hedeflerim oracle coinler dia ve trb yani, sxp de var ama öbürleri daha fazla. Hatta sabah trbden trade yapıp ufak bi kar aldım kaçtımSxp dir66.6 hedefi sen hesap et uyiydin bu islerde
Ben coine girdim diye oldu bunlarGrafikler icacici degil ama zaman gostericek
Nerde bu açıklama ya neler oluyorMune ablanin aciklamasinda sonra ortalik yangin yeri
Hepimizin daha güzelleri olur insallahP planli biz de öyle düşündük, ama 1067. Sayfaya gidersen Mune, bounty ve morportakalin sadece birkaç gün değil, en başından beri aynı ip olduğunu tespit ettiğini söyledi.
Olan bizim istersek,arastirirsak çok uygun fiyata genç yaşta ev sahibi olabileceğimiz hayallerimize oldu
Merhaba hanımlar,
normalde gizlilik prosedürümüz gereği bu gibi konularda fake, erkek üyelik vb durumlar dışında, üyelere yapılan işlemlerle alakalı açıklamayı yalnızca işlem yapılan kişiye açıklıyoruz lakin gerek konuyla ilgili gelen topiğinizin şikayet edildiğini bu yüzden huzursuzluk yaşandığını anlatan özel mesajlar, gerek morportakal'ın yanıltıcı açıklaması sebebiyle yazmak zorunda bırakıldım, aslında susacaktım ama madem kendisi yazmış açıklamak da sakınca yoktur diye düşünüyorum.
Topiğinizi herkes okuyabilir, aynı sizlerin herkesin topiğini okuduğunuz gibi, site kurallarına uyulmadığı zaman üyeler, konular ve yorumlar şikayet et butonuna basarak bildirilebilir, ki bu da bir forum kuralıdır ama sizin topiğinizi kimse şikayet etmedi.
Kendisinin beklediği açıklamayı yapayım çünkü bunu beklediğini biliyorum, bounty ve morportakal ta en başından beri bir gün değil her gün aynı yerdeydi.
Emin olmadığım teyit etmediğim bir şeyi yazar mıyım size bırakıyorum.
İyi geceler.
Teşekkürler, aynı ip sıkıntısı yaşanmış. Teknik konulardan çok anlamıyorum. Ama buGeyikliGece ın fake olduğu ya da fake olan başka bir hesap daha kullandığı anlamına gelmez. Aynı ip kullanılmıştır, tabi bu durum kurallara aykırı olduğu için de ceza almış olabilir. Burda ceza almayan kişi bir elin parmağını geçmez.
Ben tostumu yedim, bekliyorum :))
Aynı ip kullanmak nasıl yasak ben aynı evde 2 kişi kk ya uyeysem nasil olacak ki o
Nerde bu açıklama ya neler oluyor
Gizem değil ya. Mina var 500dolarlik daha ne kadar çıkacağını bilmediğim için. Umarım bu hafta çıkar..Zaten öyle birkac aylık değildir o dursun ne acelen varseninki ne ne bu gizem
En başından beri aynı ip miP planli biz de öyle düşündük, ama 1067. Sayfaya gidersen Mune, bounty ve morportakalin sadece birkaç gün değil, en başından beri aynı ip olduğunu tespit ettiğini söyledi.
Olan bizim istersek,arastirirsak çok uygun fiyata genç yaşta ev sahibi olabileceğimiz hayallerimize oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?