ya sen cihat dedeyi takip eden biri olarak nasıl dersin böyle bişeyi kız :)) krediyle gayet de birden fazla konut sahibi olabilirsin, hadi o kadar maddi gücün olmadığı için 20 olmaz da iki olur o bile yeter allah bereket versin. ben kredi kullanmadığım için yapmadım hiç ama gayet de iyi bir yatırım, ben de alternatif olarak temettü hissesi biriktirmeye yöneldim bakalım orasını da altın ve kripto gibi kurutacak mıyım hell yeahhh

Cihat dedemin de yirmiye yakın evi vardı. İster misin mor portakal cihat dede olsun??

Temettü işi benim kafama da yattı. Ben de o yönteme geçiyorum yavaş yavaş.

Merhaba arkadaslar

Can güvenligimden bile endiseliyim suan. Rica ediyorum burada benimle ilgili bir sey yazmayin. Aciklamam gereken kadarini aciklamam gereken kisilere yazdim. Takdir kendilerinin, inanirlar inanmazlar kendi bilecekleri is. Ama konu zannedilenden cok buyuk lutfen beni riske atmayin.
Mune hanim son kez bu konuda destek isteyebilir miyim?

Temettü işi benim kafama da yattı. Ben de o yönteme geçiyorum yavaş yavaş.
Benim kirada oturduğum evin ev sahibine getirisi %5'ten biraz az. %5 temettü verimliliği olan çok hisse var, evin tadilatı kiracısı boş kalması gibi dertler de yok. tabi ki krediyle alınan (peşin değil) 1+1 veya 1+0 stüdyolar daha karlı temettüden ama olsun bu da yeter bana.

Topik pembe dizi tadından çıkıp eski konseptine dönmüş, çok sevindim

Borsaya çok kötü dönemde merak saldık diye mi bilmiyorum al sattan para kazanma ümidimi kaybettim ama temettü emekliliği bana da çok mantıklı geldi. Bu konu üzerine yoğunlaşacağım. Hangi şirketleri araştırdınız kızlar var mı aklınızda belirlediğiniz bir şirket?

Bibibella sen yaz lütfen twitter senin kadar etkili olmuyor, sen yazınca benim dikkatimi daha çok çekiyor ahahahah.SXP 3e düşerse diye alarm kurdum çok mu abarttım bilmem ama düşüş bugün yarın daha devam eder diyorlar şuan 3,5ta bekleyeceğim.

Valla ben 4.8 den de 5 den de almısim bugun 3.7 den ekledim biraz marjinlerim gene kudurmuş eksideler fena ama 200 e 40 gibi yuzde 30 larda beklicem yapacak birsey yok dün hepsi artıdaydı sonuçta bi günde batmayız diye düsünuyorum insm doğru hamleyi yapıp maliyet düsürmekle iyo etmisimdir

Temettü emekliliği derken sadece temettü veren hisselerden portföy oluşturmak mi?

Bir ara araştırdım ama işin içinden çok çıkamadım.

Ben bu borsada bir halka arzdan üç kuruş kazandım. Onu da yarin beş kuruş olarak veririm diye bekliyorum

B Bozok un tam adresi neydi?

dominance 54 seviyesine dokunduğu anda btc 53 binden tepki gördü kritik 52500 seviyesine kadar indirmediler bunlar olumlu....

şu anda hangi coinin ne yaptığının önemi yok... coin bazlı bakmayın piyasaya işimiz btc ve dominance ile... gerisi boş....

Evet temettü verimliliği yüksek, geleceği parlak karlı bir şirket seçip düzenli olarak aynı şirkete yıllarca yatırım yapınca 15 yıl gibi bir sürede şirketten aldığın temettü miktarı aylık neredeyse bir maaşa tekabül ediyormuş. Tuncay Turşucudan duymuştum ben, instagramda da birkaç hesapta denk geldim, ne kadar para yatırırsan 15 sene sonra ne kadar temettü alırsın vs. İnsanlar çocukları için yapıyormuş ama ben kendim için yapacağım, 18 yaşında bebeye finansal özgürlük tanıyacak durumda değilim henüz

Paradotor diye bir hesap var, dün ben nakite geçiyorum ortalık kan gölüne dönecek diye yazmış, baktım baya güvenen kişi var. Henüz alıma geçin demedi ben de o adamı bekliyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum, bir de bunu deneyeyim

Oha ben de istiyorum..

Çalışkan arkadaşlarım.
Kim onlar?
Tabiki yesa ve Mihail Zoscenko

Sizin araştırmalarınıza güveniyorum canlarım..

Temettü emekliliği için seçebileceğimiz Parlak 3 tane şirket belirlesek birlikte de bu yola da baş koysak hatta ne kadar yatırıma ortalama tahminen ne kadar maaş alırız 15 sene sonra bir hesap yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…