- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.101
Bilmiyorum ki, öyle bir durum yaşamadım. Evdeki kadın popülasyonu benden ibaretAynı ip kullanmak nasıl yasak ben aynı evde 2 kişi kk ya uyeysem nasil olacak ki o
ya sen cihat dedeyi takip eden biri olarak nasıl dersin böyle bişeyi kız :)) krediyle gayet de birden fazla konut sahibi olabilirsin, hadi o kadar maddi gücün olmadığı için 20 olmaz da iki olur o bile yeter allah bereket versin. ben kredi kullanmadığım için yapmadım hiç ama gayet de iyi bir yatırım, ben de alternatif olarak temettü hissesi biriktirmeye yöneldim bakalım orasını da altın ve kripto gibi kurutacak mıyım hell yeahhhP planli biz de öyle düşündük, ama 1067. Sayfaya gidersen Mune, bounty ve morportakalin sadece birkaç gün değil, en başından beri aynı ip olduğunu tespit ettiğini söyledi.
Olan bizim istersek,arastirirsak çok uygun fiyata genç yaşta ev sahibi olabileceğimiz hayallerimize oldu
Cihat dedemin de yirmiye yakın evi vardı. İster misin mor portakal cihat dede olsun??ya sen cihat dedeyi takip eden biri olarak nasıl dersin böyle bişeyi kız :)) krediyle gayet de birden fazla konut sahibi olabilirsin, hadi o kadar maddi gücün olmadığı için 20 olmaz da iki olur o bile yeter allah bereket versin. ben kredi kullanmadığım için yapmadım hiç ama gayet de iyi bir yatırım, ben de alternatif olarak temettü hissesi biriktirmeye yöneldim bakalım orasını da altın ve kripto gibi kurutacak mıyım hell yeahhh
Valla ne tesadüf ben de dün annem gelince aynı eziyete maruz kaldım Ramiz geldiğinde bile izlemedim ben İbo show u yaBende aynı eziyeti çekiyorum
Temettü işi benim kafama da yattı. Ben de o yönteme geçiyorum yavaş yavaş.ya sen cihat dedeyi takip eden biri olarak nasıl dersin böyle bişeyi kız :)) krediyle gayet de birden fazla konut sahibi olabilirsin, hadi o kadar maddi gücün olmadığı için 20 olmaz da iki olur o bile yeter allah bereket versin. ben kredi kullanmadığım için yapmadım hiç ama gayet de iyi bir yatırım, ben de alternatif olarak temettü hissesi biriktirmeye yöneldim bakalım orasını da altın ve kripto gibi kurutacak mıyım hell yeahhh
Benim kirada oturduğum evin ev sahibine getirisi %5'ten biraz az. %5 temettü verimliliği olan çok hisse var, evin tadilatı kiracısı boş kalması gibi dertler de yok. tabi ki krediyle alınan (peşin değil) 1+1 veya 1+0 stüdyolar daha karlı temettüden ama olsun bu da yeter bana.Temettü işi benim kafama da yattı. Ben de o yönteme geçiyorum yavaş yavaş.
Valla ben 4.8 den de 5 den de almısim bugun 3.7 den ekledim biraz marjinlerim gene kudurmuş eksideler fena ama 200 e 40 gibi yuzde 30 larda beklicem yapacak birsey yok dün hepsi artıdaydı sonuçta bi günde batmayız diye düsünuyorum insm doğru hamleyi yapıp maliyet düsürmekle iyo etmisimdirTopik pembe dizi tadından çıkıp eski konseptine dönmüş, çok sevindim
Borsaya çok kötü dönemde merak saldık diye mi bilmiyorum al sattan para kazanma ümidimi kaybettim ama temettü emekliliği bana da çok mantıklı geldi. Bu konu üzerine yoğunlaşacağım. Hangi şirketleri araştırdınız kızlar var mı aklınızda belirlediğiniz bir şirket?
Bibibella sen yaz lütfen twitter senin kadar etkili olmuyor, sen yazınca benim dikkatimi daha çok çekiyor ahahahah.SXP 3e düşerse diye alarm kurdum çok mu abarttım bilmem ama düşüş bugün yarın daha devam eder diyorlar şuan 3,5ta bekleyeceğim.
Topik pembe dizi tadından çıkıp eski konseptine dönmüş, çok sevindim
Borsaya çok kötü dönemde merak saldık diye mi bilmiyorum al sattan para kazanma ümidimi kaybettim ama temettü emekliliği bana da çok mantıklı geldi. Bu konu üzerine yoğunlaşacağım. Hangi şirketleri araştırdınız kızlar var mı aklınızda belirlediğiniz bir şirket?
Bibibella sen yaz lütfen twitter senin kadar etkili olmuyor, sen yazınca benim dikkatimi daha çok çekiyor ahahahah.SXP 3e düşerse diye alarm kurdum çok mu abarttım bilmem ama düşüş bugün yarın daha devam eder diyorlar şuan 3,5ta bekleyeceğim.
Bozok un tam adresi neydi?Demedi ama bu tarz şeyleri spot icin özellikle firsat olarak bakıyor bozok bizde alıyoruz maliyet füsüruyoruz sonuçta 3 gün önce 5 di sxp bugun 3.8 den ekledim 5 olunca satıcam baya bi kar ama asıl hedef çok uçukniye takip etmiyorsun almak zorunda degilsin bak bakalım tutuyor mu hedefleri ama bence tutuyor bin dolarim 2 kusur olduguna göre
Bozokcoin atın istek ama kabul etmiyor diye biliyorum istek atın geri cekin gene atın bezdirin adamıB
Bozok un tam adresi neydi?
Beni kabul etmiş farkında değilim bi baktım ana sayfama düşmüşBozokcoin atın istek ama kabul etmiyor diye biliyorum istek atın geri cekin gene atın bezdirin adamı
Valla bende sevmiyorum ama bizim işimiz onunla sürekli sadece okuyorumBeni kabul etmiş farkında değilim bi baktım ana sayfama düşmüş
Şu twitter i hiç sevemedim kullanamıyorum da
Evet temettü verimliliği yüksek, geleceği parlak karlı bir şirket seçip düzenli olarak aynı şirkete yıllarca yatırım yapınca 15 yıl gibi bir sürede şirketten aldığın temettü miktarı aylık neredeyse bir maaşa tekabül ediyormuş. Tuncay Turşucudan duymuştum ben, instagramda da birkaç hesapta denk geldim, ne kadar para yatırırsan 15 sene sonra ne kadar temettü alırsın vs. İnsanlar çocukları için yapıyormuş ama ben kendim için yapacağım, 18 yaşında bebeye finansal özgürlük tanıyacak durumda değilim henüzTemettü emekliliği derken sadece temettü veren hisselerden portföy oluşturmak mi?
Bir ara araştırdım ama işin içinden çok çıkamadım.
Ben bu borsada bir halka arzdan üç kuruş kazandım. Onu da yarin beş kuruş olarak veririm diye bekliyorum
Paradotor diye bir hesap var, dün ben nakite geçiyorum ortalık kan gölüne dönecek diye yazmış, baktım baya güvenen kişi var. Henüz alıma geçin demedi ben de o adamı bekliyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum, bir de bunu deneyeyimValla ben 4.8 den de 5 den de almısim bugun 3.7 den ekledim biraz marjinlerim gene kudurmuş eksideler fena ama 200 e 40 gibi yuzde 30 larda beklicem yapacak birsey yok dün hepsi artıdaydı sonuçta bi günde batmayız diye düsünuyorum insm doğru hamleyi yapıp maliyet düsürmekle iyo etmisimdir
Evet temettü verimliliği yüksek, geleceği parlak karlı bir şirket seçip düzenli olarak aynı şirkete yıllarca yatırım yapınca 15 yıl gibi bir sürede şirketten aldığın temettü miktarı aylık neredeyse bir maaşa tekabül ediyormuş. Tuncay Turşucudan duymuştum ben, instagramda da birkaç hesapta denk geldim, ne kadar para yatırırsan 15 sene sonra ne kadar temettü alırsın vs. İnsanlar çocukları için yapıyormuş ama ben kendim için yapacağım, 18 yaşında bebeye finansal özgürlük tanıyacak durumda değilim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?