Ben de çocuklara yapacağım ya ufak ufak atacağım

İnstagramda borsa terzisi diye bir hesap var. 5 post önce falan bu konulardan bahsetti, bir bak baya fikir sahibi olursun, orda örnekler de var.

Çalışkan değilim ama iyi kopya çekerim

Kar eden şirketlerin karını seninle paylaşması demek. Bistte bunu her şirket yapmıyor ama yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. Benim yaklaşımım çok temettü verenden ziyade gelecekte yüksek temettü verebilecek şirketlerin hissesini biriktirmek. Bu hisselere dair en iyi bilgiyi www.temettuhisseleri.com diye bi site var çok güzel hazırlanmış oradan alabilirsin.

Yalnız borsada hisse alım-satımı ile temettü birikimi çok farklı işler. Birincide trade ederek para kazanırsın, tecrübe edindikçe daha da kazanabilirsin. Temettüde portföyde kosa zamanda büyük yükselişler olmaz ama temettü verenlerin geneli zaten düzgün işletmeler olduğundan pek zarar da etmezsin.

İki farklı görüş var temettü emekliliği ile ilgili, bazıları hisse al biriktir yükselince azar azar boz onlarla geçin daha iyi hem temettü tutarı hisse fiyatından düşmemiş olur diyor, kimi de temettü hisselerini ben biriktiririm onlar bana maaş ödesin, temettü tutarı düşünce de fiyat zaten eski yerine geliyor diyor. Ben ikinci gruptanım.

Valla bittik mi bitmedik mi bilemiyorum spottaysan zaten bekliyorsun benim marjin oldugundan sıkıntılı

İnstagramda borsa terzisi diye bir hesap var. 5 post önce falan bu konulardan bahsetti, bir bak baya fikir sahibi olursun, orda örnekler de var.

Çalışkan değilim ama iyi kopya çekerim

Olsun bir öğretmen arkadaş derdi ki " Ben kopya çeken öğrenciye kızmam. Kopya çekmek azmetmektir o sırada bir şey öğrenir. Ya hiç çabalamayıp boş kağıt verse daha mi iyi? "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…