- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.121
Ben de çocuklara yapacağım ya ufak ufak atacağımOha ben de istiyorum..
Çalışkan arkadaşlarım.
Kim onlar?
Tabiki @yesa1 veMihail Zoscenko
Sizin araştırmalarınıza güveniyorum canlarım..
Temettü emekliliği için seçebileceğimiz Parlak 3 tane şirket belirlesek birlikte de bu yola da baş koysak hatta ne kadar yatırıma ortalama tahminen ne kadar maaş alırız 15 sene sonra bir hesap yapsak
İnstagramda borsa terzisi diye bir hesap var. 5 post önce falan bu konulardan bahsetti, bir bak baya fikir sahibi olursun, orda örnekler de var.Oha ben de istiyorum..
Çalışkan arkadaşlarım.
Kim onlar?
Tabiki @yesa1 veMihail Zoscenko
Sizin araştırmalarınıza güveniyorum canlarım..
Temettü emekliliği için seçebileceğimiz Parlak 3 tane şirket belirlesek birlikte de bu yola da baş koysak hatta ne kadar yatırıma ortalama tahminen ne kadar maaş alırız 15 sene sonra bir hesap yapsak
Kar eden şirketlerin karını seninle paylaşması demek. Bistte bunu her şirket yapmıyor ama yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. Benim yaklaşımım çok temettü verenden ziyade gelecekte yüksek temettü verebilecek şirketlerin hissesini biriktirmek. Bu hisselere dair en iyi bilgiyi www.temettuhisseleri.com diye bi site var çok güzel hazırlanmış oradan alabilirsin.Mihail Zoscenko temettü nasıl bir şey? O kağıttan bir yıl çıkmadığın sürece sana temettü payı veriyorlar diye hatırlıyorum ama komple sallamış da olabilirim:) nasıl bir getirisi oluyor, hadi biz cahilleri aydinlat^^
Valla bittik mi bitmedik mi bilemiyorum spottaysan zaten bekliyorsun benim marjin oldugundan sıkıntılıParadotor diye bir hesap var, dün ben nakite geçiyorum ortalık kan gölüne dönecek diye yazmış, baktım baya güvenen kişi var. Henüz alıma geçin demedi ben de o adamı bekliyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum, bir de bunu deneyeyim
İnstagramda borsa terzisi diye bir hesap var. 5 post önce falan bu konulardan bahsetti, bir bak baya fikir sahibi olursun, orda örnekler de var.
Çalışkan değilim ama iyi kopya çekerim
De get sen de fake sen. Yıllardır tanıyorum yahu. Nomu da yengenç de mihail de öyleBen fake ciktim galiba
Emek var sonuçtaOlsun bir öğretmen arkadaş derdi ki " Ben kopya çeken öğrenciye kızmam. Kopya çekmek azmetmektir o sırada bir şey öğrenir. Ya hiç çabalamayıp boş kağıt verse daha mi iyi? "
De get sen de fake sen. Yıllardır tanıyorum yahu. Nomu da yengenç de mihail de öyle
Sana kefilim. O dereceBen fakesem hayatta gerçek diye bir şey yok
Ben kendimden suphe etmeye basladım vallaDe get sen de fake sen. Yıllardır tanıyorum yahu. Nomu da yengenç de mihail de öyle
Sende fake hesapsın.Profilindeki süslü köpek fotosundan anlamıştım seniDe get sen de fake sen. Yıllardır tanıyorum yahu. Nomu da yengenç de mihail de öyle
Libidolu değilmisin yoksa hayırrrr olamazzzz hayallerimi yıktınBen kendimden suphe etmeye basladım valla
Hahahah
Cüneyt arkın kim, yanındaki sarışın kadın kim, hadi oylayalım
Ne diye peşimdesin o zaman? 2014 den beri rol yapıyorsam valla bravo banaaaa. Oscar almam lazımSende fake hesapsın.Profilindeki süslü köpek fotosundan anlamıştım seni
Galiba tek fake olmayan şey libidomLibidolu değilmisin yoksa hayırrrr olamazzzz hayallerimi yıktın
Bende bilmiyorum niye peşindeyimNe diye peşimdesin o zaman? 2014 den beri rol yapıyorsam valla bravo banaaaa. Oscar almam lazım
Özelden atarım sertifikalarını ha ha ha. Emek var onlarda emekkkkBende bilmiyorum niye peşindeyimElmasların gerçekmi onu söyle sen
Aman yalan dünya zaten libido gerçek olsun yeterGaliba tek fake olmayan şey libidom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?