- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.141
geçenlerde bir kağıt aldım 3. Gün temrttü yattı 1600 tl ye 10 tl@Mihail Zoscenko temettü nasıl bir şey? O kağıttan bir yıl çıkmadığın sürece sana temettü payı veriyorlar diye hatırlıyorum ama komple sallamış da olabilirim:) nasıl bir getirisi oluyor, hadi biz cahilleri aydinlat^^
İnş dogrudur☘
Gece bende gördüm canım altına yorumlar yapılmış bana 100 verdi bana 99 lot verdi diye ama benim hem ziraatte hem Osmanlı'da emirde hesapta yok inşallah yarın tanımlanır..
İnş. Öyledir ben 99 adet başvurmuştum ama bi hesaptan alamadim lanet akbank girmemiş bu halka arza aradim oyle dediler uyuzlar 3 hesapla girebildim
Daha kaç hesapla girmeyi planlamıştın kiİnş. Öyledir ben 99 adet başvurmuştum ama bi hesaptan alamadim lanet akbank girmemiş bu halka arza aradim oyle dediler uyuzlar 3 hesapla girebildim
Oha ben de istiyorum..
Çalışkan arkadaşlarım.
Kim onlar?
Tabikiyesa ve @Mihail Zoscenko
Sizin araştırmalarınıza güveniyorum canlarım..
Temettü emekliliği için seçebileceğimiz Parlak 3 tane şirket belirlesek birlikte de bu yola da baş koysak hatta ne kadar yatırıma ortalama tahminen ne kadar maaş alırız 15 sene sonra bir hesap yapsak
4Daha kaç hesapla girmeyi planlamıştın ki
Beni de evlat alacaktı gireyim diye. Kadın hırslı anacığımmm. Zenginlik yolunda emin adımlarla ilerliyorDaha kaç hesapla girmeyi planlamıştın ki
Bende bir tık yok valla hepsi -20 -30Coinler bir tik çiktı :) ama ciktı derken sevinmeyin eksi 40 dolarlardayım bir coinde 60 65 i görunce
Sayfanın zengini bibiBeni de evlat alacaktı gireyim diye. Kadın hırslı anacığımmm. Zenginlik yolunda emin adımlarla ilerliyor
İşte bu . Beğenmeyen kendi pişirsinCoinler düştü halka arza katılabildim mi belli değil temizlik yaptım yoruldum yeni halka arz için para bulmam lazım hiç keyfim yok ev halkı yemek soruyor akşam menüsünü.Domatesli salçalı makarna dedim işine gelen yer işine gelmeyen aç kalsın
Boşta hesabin varmı bacım verseneBeni de evlat alacaktı gireyim diye. Kadın hırslı anacığımmm. Zenginlik yolunda emin adımlarla ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?