- 20 Ocak 2010
- 49.373
- 192.444
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.161
Eksi 60 lari kacirmışsın demekBende bir tık yok valla hepsi -20 -30
Yani kayınvalide oğlusunu beslesin ben oğlusumu beslerim problem yokİşte bu . Beğenmeyen kendi pişirsin
Ellerine sağlık canım başkasıydı soran ama ben senin hiç bir mesajını atlamam bilirsin bağımız ayrı senleEki Görüntüle 2828489
Alıntıdır
Bu hafta 3.halka arz var
Hangi kurumlardan girebilirsiniz yazıyor
Üzerine tıklayınca netlesiyir
Bol kazançlar:)
arteemis sen sormuştun demi kuzum
Ellerine sağlık canım başkasıydı soran ama ben senin hiç bir mesajını atlamam bilirsin bağımız ayrı senleEki Görüntüle 2828489
Alıntıdır
Bu hafta 3.halka arz var
Hangi kurumlardan girebilirsiniz yazıyor
Üzerine tıklayınca netlesiyir
Bol kazançlar:)
arteemis sen sormuştun demi kuzum
Millet dedesine acıyormuş hesap sende yokmu dede nineBoşta hesabin varmı bacım versenekomsumdan gircektim oda gitmeye karar verdi herkesi uyandırdim kosun alin diye bana bize zorla para kazandıriyordun diyorlar
Ulan zenginimde haberim mi yok ya öf bi bakim zengin miyim boşa börek kemiryiyeyim havyar soylimSayfanın zengini bibi
Ben sormuştum ama aranıza girmek istemedimEllerine sağlık canım başkasıydı soran ama ben senin hiç bir mesajını atlamam bilirsin bağımız ayrı senle
Hesabım olsa kendim gireceğim bibi. Benim bankamın allah cezasını versin. Satmıyor halka arz . Ha gocam bazen alıyor ama karını bana mı veriyor yohhhh. Cebimde olmayan paraya benim demem prensibimdirBoşta hesabin varmı bacım versenekomsumdan gircektim oda gitmeye karar verdi herkesi uyandırdim kosun alin diye bana bize zorla para kazandıriyordun diyorlar
ceycey gerçeklik algını yitirmeye başladın gel seni sanayiye götürem de gerçek hayata dön :))De get sen de fake sen. Yıllardır tanıyorum yahu. Nomu da yengenç de mihail de öyle
Kalmadı maalesefMillet dedesine acıyormuş hesap sende yokmu dede nine
Ben sormuştum ama aranıza girmek istemedim
Artemis sana mı asılıyor?Ben sormuştum ama aranıza girmek istemedim
Gel sarılalım cey cey para yok huzur var bak parasi olan hangi coini alsam diye araştırıyor bize bak bir deYatırım yapacak 5 kuruşum kalmadı demişmiydim?sanırım demiştim
Teras foton gözümün önüne geliyorUlan zenginimde haberim mi yok ya öf bi bakim zengin miyim boşa börek kemiryiyeyim havyar soylim
Ziraat aç anacım en basiti hepsine giriyorHesabım olsa kendim gireceğim bibi. Benim bankamın allah cezasını versin. Satmıyor halka arz . Ha gocam bazen alıyor ama karını bana mı veriyor yohhhh. Cebimde olmayan paraya benim demem prensibimdir
Bankaya gitmeden açılıyor mu?Ziraat aç anacım en basiti hepsine giriyor
Yaa yesa sen beni güldürdun Allah'ım da seni güldürsünHah aynen etiket de yaptım ama sanırım farklı birine yaptım
Huyumdur farklı birine etiket yapmak ya da eklemek falan haahaah
Yine yanlış etiket
Bankaya gitmeden açılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?