Valla hep derim bimcilik kazanacak seviyoruz zenginden olsam bimden alısveris yaparım
Dun bi yıkadik pakladik terasi görmelisin off bide boyuyacagim beyaza demirleri falan keyif yerimiz bu pandemide napalım keşke gelebilseniz dünde çekmiştim bakim telleri soktük sonunda

Hâli hazırda hesabın yoksa no.

Ama hesabın vara yatırım hesabı açmak kolay online
Yatırım hesabı aça aça kurdu oldunHangi banka kaç günde onaylıyor onu bir de bakalımBenim yapıkredi var çan halka arz ondan oluyormus ama birde ziraatten açayım ben bulunsun YapıKredi vermezse ziraate koşarım

Hiç çağırmadın ki

Sanırım artık bankalar bana güveniyor

Aynı gün onay alıyorum hahhaah

Her girdigim hesap da kredin hazır tıkla diyor

Tabii bunun adı güven mi başka bi şey mi emin değilim. Hahahah

Senin terasın mı varrrr? Ayy aynı şehirde olaydık bikinimi kapar gelirdim. Ejder meyveli s
23 Nisan cocuk indirimi başlamış arkadaşlar.. ben az önce bir peluş aldım.bir de tahta kalemi depoladım o kendim için tabii:)) çocuğu olanlar ve alacağı şeyler olan varsa baksın turuncuya
Migrostan o işi hallettim cuma günü

23 Nisan cocuk indirimi başlamış arkadaşlar.. ben az önce bir peluş aldım.bir de tahta kalemi depoladım o kendim için tabii:)) çocuğu olanlar ve alacağı şeyler olan varsa baksın turuncuya
Çocuk var ama doğum gününde bruder kepçe ve kamyon aldık 750tl bayıldık 1 yıl oyuncak yok ona içime oturdu Onun oyuncak paralarını artık borsada işleyeceğim ben coinden yüzüm gülmedi

Valla ben kaç yıldır kıza kırtasiye stoklarım yatırımın alası hemde. kaliteyi indirimden alıyorum bu sene geçen yıl ki stoktan devam silgi falan eklerim
Barbie aldım 2 tane. Ytd. 100 tl ye aldığım bebeği 4 ay önce 690 a sattım. 4 yılda getirdi hemi de

Senin terasın mı varrrr? Ayy aynı şehirde olaydık bikinimi kapar gelirdim. Ejder meyveli s

Migrostan o işi hallettim cuma günü
Benim bugün sans eseri gidince haberim.oldu. duyurun şöyle şeyleri:) ben de senelerdir alırım ama okula gitmeyince bu sene hiç hevesim yok kıza kırtasiye almadim şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…