- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.181
Yaa yesa sen beni güldürdun Allah'ım da seni güldürsün
Yine yanlış etiket
Benim yıllardır kullanmadığım ziraat hesabım vardı TLF hallettik internet bankacılığı yatırım hesabı hepsi olmuştu ama sıfırdan hesap açılır mı bilmiyorum Ceycey arayıp bilgi almalısın..Bankaya gitmeden açılıyor mu?
Yok hesabım. Garanti ve iş var sadece. Fırsat bulursam açarım. Zatem param da yok aceleye de gerek yohhhhhhHâli hazırda hesabın yoksa no.
Ama hesabın vara yatırım hesabı açmak kolay online
Girmem araniza asla yok öyle birseyArtemis sana mı asılıyor?çık aramızdan artemissssss
Valla hep derim bimcilik kazanacak seviyoruzTeras foton gözümün önüne geliyorGerçi sende biZim gibi halkın tercih ettiği BİM’den alışveriş yapıyorsun sofranda ürünleri vardı Ama zenginler böylemi zengin oluyor bi de bizede ben yıllardır bim şok A101 e giderim hala aynı
Yatırım hesabı aça aça kurdu oldunHâli hazırda hesabın yoksa no.
Ama hesabın vara yatırım hesabı açmak kolay online
Hiç çağırmadın kiValla hep derim bimcilik kazanacak seviyoruzzenginden olsam bimden alısveris yaparım
Dun bi yıkadik pakladik terasi görmelisin off bide boyuyacagim beyaza demirleri falan keyif yerimiz bu pandemide napalım keşke gelebilseniz dünde çekmiştim bakim telleri soktük sonunda
Tabi ki kuzum en kolayı o hatta ziraatle hic iliskin varmı o önemli bankamatik falan yoksa bankaya gitmen lazim galiba aslinda arayıp öğrenebilirsin bunuBankaya gitmeden açılıyor mu?
Yatırım hesabı aça aça kurdu oldunHangi banka kaç günde onaylıyor onu bir de bakalım Benim yapıkredi var çan halka arz ondan oluyormus ama birde ziraatten açayım ben bulunsun YapıKredi vermezse ziraate koşarım
Valla ben kaç yıldır kıza kırtasiye stoklarım yatırımın alası hemde. kaliteyi indirimden alıyorum bu sene geçen yıl ki stoktan devam silgi falan eklerimKonuyu dağıttım ama bu da bir yatırım sonuçta:)
Senin terasın mı varrrr? Ayy aynı şehirde olaydık bikinimi kapar gelirdim. Ejder meyveli sValla hep derim bimcilik kazanacak seviyoruzzenginden olsam bimden alısveris yaparım
Dun bi yıkadik pakladik terasi görmelisin off bide boyuyacagim beyaza demirleri falan keyif yerimiz bu pandemide napalım keşke gelebilseniz dünde çekmiştim bakim telleri soktük sonunda
Migrostan o işi hallettim cuma günü23 Nisan cocuk indirimi başlamış arkadaşlar.. ben az önce bir peluş aldım.bir de tahta kalemi depoladım o kendim için tabii:)) çocuğu olanlar ve alacağı şeyler olan varsa baksın turuncuya
Çocuk var ama doğum gününde bruder kepçe ve kamyon aldık 750tl bayıldık 1 yıl oyuncak yok ona içime oturdu23 Nisan cocuk indirimi başlamış arkadaşlar.. ben az önce bir peluş aldım.bir de tahta kalemi depoladım o kendim için tabii:)) çocuğu olanlar ve alacağı şeyler olan varsa baksın turuncuya
Barbie aldım 2 tane. Ytd. 100 tl ye aldığım bebeği 4 ay önce 690 a sattım. 4 yılda getirdi hemi deValla ben kaç yıldır kıza kırtasiye stoklarım yatırımın alası hemde. kaliteyi indirimden alıyorum bu sene geçen yıl ki stoktan devam silgi falan eklerim
Benimki oyuncakların anasını ağlatıyor satılmaz bizimkilerBarbie aldım 2 tane. Ytd. 100 tl ye aldığım bebeği 4 ay önce 690 a sattım. 4 yılda getirdi hemi de
Ahh ahh akıllı kadının hali bambaşkaBarbie aldım 2 tane. Ytd. 100 tl ye aldığım bebeği 4 ay önce 690 a sattım. 4 yılda getirdi hemi de
Benim bugün sans eseri gidince haberim.oldu. duyurun şöyle şeyleri:) ben de senelerdir alırım ama okula gitmeyince bu sene hiç hevesim yok kıza kırtasiye almadim şimdilik.Senin terasın mı varrrr? Ayy aynı şehirde olaydık bikinimi kapar gelirdim. Ejder meyveli s
Migrostan o işi hallettim cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?