- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.201
1. Sınıfsa kesin bak ama kalın ilk yazı kalemlerinden alma ben kızıma almıştım hiç kullanamadı 1 sınıfta öğretmeni eli yoruyor bunlar mümkünse yuvarlak normal kalemler kullansın dediKırtasıye bakabilirim ama Eylülde 1.sınıf olacak
Bibi sen karataş tarafındasın sanırım dimiİşte bu benim bi kücük bütün izmir denizini gören terasımbu demirleri duvarlari beyaza boyayacagım
Çok güzel kalem kutuları vardı bir de onlara bakın. Araba filmindeki kırmızı arabanın kalem kutuları çok hoştu.1. Sınıfsa kesin bak ama kalın ilk yazı kalemlerinden alma ben kızıma almıştım hiç kullanamadı 1 sınıfta öğretmeni eli yoruyor bunlar mümkünse yuvarlak normal kalemler kullansın dedi
Küçük adamıma hotwheels alacağım ben de daha 20 aylık ama ben o arabaları pek severim beraber oynarızÇok güzel kalem kutuları vardı bir de onlara bakın. Araba filmindeki kırmızı arabanın kalem kutuları çok hoştu.
Tabiki müsterisi olman eskilerden bile yeterli uygulama indir yaparsın yavriko bankamatik var mı yoksa ara hallet internet bankacılıgı icin2009 yılında açılan öğrenim kredisi amaçlu ziraat hesabı şuan kullanılır mı zyatırım için kızlar ?
Evet canım 3yol ile karataş asarındayım asansörün üst sokagı ustünde :)Bibi sen karataş tarafındasın sanırım dimi
Onların indirimi azdı sanırım ama iyiydi yine. Ben bir de emojili peçeteler, tabaklar, bardaklar, masa örtüleri vardı onlardan aldım. Konsept d.günü yaparım etraf düzelirse seneye diye:) yeğenlerime de aldım hatta. Onlar %70ten fazla indirimde idi.Küçük adamıma hotwheels alacağım ben de daha 20 aylık ama ben o arabaları pek severim beraber oynarız
Valla kart kayıp hesap no mu da bilmiyorum dolapları daha detaylı bi arayayım ben bakalım :)Tabiki müsterisi olman eskilerden bile yeterli uygulama indir yaparsın yavriko bankamatik var mı yoksa ara hallet internet bankacılıgı icin
Çok güzel kalem kutuları vardı bir de onlara bakın. Araba filmindeki kırmızı arabanın kalem kutuları çok hoştu.
Sizin uygulamanın adı ne bi bakim ona dayüzde 30 srm maliyet 6.15 (6.08)
yüzde 30 tomo maliyet 2.80 (2.81)
yüzde 25 sand maliyet 0.59 (0.57)
yüzde 15 stmx maliyet 0.70 (0.059)
ayrıca kumbara sxp ve fet...
Parantez icinde olanlar benim maliyetlerbozok bak isine karsim
Kız btc işte ama sen gidip türkünü indirmişsinSizin uygulamanın adı ne bi bakim ona da
Kız btc işte ama sen gidip türkünü indirmişsinbiz amerigalı olduğumuzdan global kullaniyoruz
Play a btc yazıom hep turk çıkıo ben göremedim heralde dur bida bakimKız btc işte ama sen gidip türkünü indirmişsinbiz amerigalı olduğumuzdan global kullaniyoruz
Nooo bulamıorumKız btc işte ama sen gidip türkünü indirmişsinbiz amerigalı olduğumuzdan global kullaniyoruz
Play a btc yazıom hep turk çıkıo ben göremedim heralde dur bida bakim
Nooo bulamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?