- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.221
Teşekkür ederim :))Canım.bibi binance kullanıyor:)
Kafası gitti aslinda fake değil iyi kadın ama hahhaha
Doktorum diyeydin ya burada da bak dayak yedim ben :))Dün nakite geçmiştim ben gece yarisi
Sabah bir uyandım vay madirini.
Şuan alttan maliyetleniyorum
Tamam btc si türk olanı binancr türk indirmişBtc değil ya binance seninki :)
Playden indirdim ben du bakim binance yazdin mı direkPlay a btc yazıom hep turk çıkıo ben göremedim heralde dur bida bakim
Btcturk pro benimkiTamam btc si türk olanı binancr türk indirmiş
Offf bibi ya nası gülüyorum şu anCanım.bibi binance kullanıyor:)
Kafası gitti aslinda fake değil iyi kadın ama hahhaha
Binance indirdim de videolar izledim paparadan atıplarmış para ama 30 nisanda yasaklanacakmş die vazgeçtimdiPlayden indirdim ben du bakim binance yazdin mı direk
Btc değil binance globalPlay a btc yazıom hep turk çıkıo ben göremedim heralde dur bida bakim
Birbirinden bağimsız cüzdanlar ama aynılar biri tûrk biri global ben para atmak icin kullanıyorum btc yiBu binance ve binance tr birbirinden bağımsız mı? Hangisini indirmek gerek. Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz, para çekerken sorun yaşayan oldu mu? Ben de bir adım atıciğim ama yol yordam bilmiyorum. Yesa, bibi bi el atıverseniz
Teşekkür ederim :))
Video çekerim yazan sen miydin bana bi video mu atsan :)Öf ya btc diyonuz kafamı karıstıriyoniz ikiside aynı firma ama btc turkiyede kullanılan biz globali kullanıyotuz para atmak icin btc kullaniyorum çünkü bedava
Onada şükret bende baktım şimdi hala zarardayımKızlar coinler yavaş yavaş yukseliyor . Yanı en azından zararda değilim karin hepsi gitti o ayrı
Kiz btc binan türk degil miBi binance tr var bi de binance global var
Banka hesabından binance tr indirip dolara çevirip binance globalale aktarmış insanlar parayı
Ben hiç yapmadım o yüzden hakim degilim
YA DA
btc türk indirmişler
Bankadan btc turke
Oradan da binance e
Öf ya btc diyonuz kafamı karıstıriyoniz ikiside aynı firma ama btc turkiyede kullanılan biz globali kullanıyotuz para atmak icin btc kullaniyorum çünkü bedava
Estafirullah :)Bu kadar salak olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?