Onada şükret bende baktım şimdi hala zarardayım
Artar birkaç güne
Bu da bize iyi bir ders oldu. Bir kısmı nakitte bırakmalıyız cok iyi alım fırsatları oldu . Ada o kadar arttı bozdurmadım sindi öyle arkasından bakıyorum . Sanki aya çıkacak bozdur dimi

Benim bugün sans eseri gidince haberim.oldu. duyurun şöyle şeyleri:) ben de senelerdir alırım ama okula gitmeyince bu sene hiç hevesim yok kıza kırtasiye almadim şimdilik.
Evdeki kırtasiyeler hiç açılmadan duruyor1 yıldır. Çantası yepyeni tüm kıyafetleri giyilmeden küçüldü. Ev giyimi alıyorum en çok gerisi 2 takım yeterli

Küçük adamıma hotwheels alacağım ben de daha 20 aylık ama ben o arabaları pek severim beraber oynarız
Kıza 1 metre uzunluğunda askeri kamyon aldım üstünde helikopteri askerleri var migrostan. Yüzde elli indirimdeydi. Kız pandemi de erkek arkadaşlarıyla konuşa konuşa artık erkek oyuncakları seviyorzoom açıp oynuyorlar hep beraber

Aaa
Nasil bisey o atsans ozelden foto

Eklentiler

• 7436BC9B-63D2-45D1-A32F-A3A166C4C135.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 39095426-C9F8-4937-9BD7-48C79B02C0C8.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 8F2819EE-7E50-4822-A60E-B4E32FC02D7C.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 0CF4BC98-5B44-4742-AB72-8F004345BBF0.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 72
Evdeki kırtasiyeler hiç açılmadan duruyor1 yıldır. Çantası yepyeni tüm kıyafetleri giyilmeden küçüldü. Ev giyimi alıyorum en çok gerisi 2 takım yeterli
Aynı durumdayim. Kaban, bot vs yepyeni duruyor. Şimdi normal zamanda olsak talan ederdim kırtasiye malzemelerini çok severim renkli renkli

Aynı durumdayim. Kaban, bot vs yepyeni duruyor. Şimdi normal zamanda olsak talan ederdim kırtasiye malzemelerini çok severim renkli renkli
Ben 5 er 5 er alırdım pandemi öncesi. Etiketli kaldı kıyafetleri falan maalwsefykırtasiyenin çoğunu okula verdim ihtiyaç sahiplerine verilsin diye. Kıyafetleride satıp büyüklerini alıyorum.

Ya hala inanmıyorum olaya, sahurda cüzdana baktım hepsi yerli yerinde ve kardaydı, sabah bi uyandım usdt
Ya saat 5 te öylesine el alışkanlığı neo ya baktım 769 tiydi hatta eşime söylendim 360 a sattırdın baba diye 1.5 saat sonra bir bakim 660 a gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…