- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.241
Artar birkaç güneOnada şükret bende baktım şimdi hala zarardayım
Hiç öyle deme karda olan da sensin :))Bu kadar salak olmam
Evdeki kırtasiyeler hiç açılmadan duruyor1 yıldır. Çantası yepyeni tüm kıyafetleri giyilmeden küçüldü. Ev giyimi alıyorum en çok gerisi 2 takım yeterliBenim bugün sans eseri gidince haberim.oldu. duyurun şöyle şeyleri:) ben de senelerdir alırım ama okula gitmeyince bu sene hiç hevesim yok kıza kırtasiye almadim şimdilik.
Mihailim ben sattigimda her şey için çok geçti ahdbavsvavsDoktorum diyeydin ya burada da bak dayak yedim ben :))
Doktorcum sen kaçış anını çok iyi hesapliyorsun maşallah vallaMihailim ben sattigimda her şey için çok geçti ahdbavsvavs
Kıza 1 metre uzunluğunda askeri kamyon aldım üstünde helikopteri askerleri var migrostan. Yüzde elli indirimdeydi. Kız pandemi de erkek arkadaşlarıyla konuşa konuşa artık erkek oyuncakları seviyorKüçük adamıma hotwheels alacağım ben de daha 20 aylık ama ben o arabaları pek severim beraber oynarız
Nasil bisey o atsans ozelden fotoKıza 1 metre uzunluğunda askeri kamyon aldım üstünde helikopteri askerleri var migrostan. Yüzde elli indirimdeydi. Kız pandemi de erkek arkadaşlarıyla konuşa konuşa artık erkek oyuncakları seviyorzoom açıp oynuyorlar hep beraber
İşte buAaa
Nasil bisey o atsans ozelden foto
Aynı durumdayim. Kaban, bot vs yepyeni duruyor. Şimdi normal zamanda olsak talan ederdim kırtasiye malzemelerini çok severim renkli renkliEvdeki kırtasiyeler hiç açılmadan duruyor1 yıldır. Çantası yepyeni tüm kıyafetleri giyilmeden küçüldü. Ev giyimi alıyorum en çok gerisi 2 takım yeterli
Ben 5 er 5 er alırdım pandemi öncesi. Etiketli kaldı kıyafetleri falan maalwsefykırtasiyenin çoğunu okula verdim ihtiyaç sahiplerine verilsin diye. Kıyafetleride satıp büyüklerini alıyorum.Aynı durumdayim. Kaban, bot vs yepyeni duruyor. Şimdi normal zamanda olsak talan ederdim kırtasiye malzemelerini çok severim renkli renkli
Güzelmiş yaaİşte bu
Dev gibi kumandalı araçlar vardı 122 tl ye onlarada bakabilirsinGüzelmiş yaa
Oğlan canavar ya paramparça ediyor ondan metal araba aldım bunu da kemirirse vericem ben bu çocuğuDev gibi kumandalı araçlar vardı 122 tl ye onlarada bakabilirsin
Canı sağolsun erkek çocukları öyle oynar zaten.Oğlan canavar ya paramparça ediyor ondan metal araba aldım bunu da kemirirse vericem ben bu çocuğu
Ya hala inanmıyorum olaya, sahurda cüzdana baktım hepsi yerli yerinde ve kardaydı, sabah bi uyandım usdtMihailim ben sattigimda her şey için çok geçti ahdbavsvavs
Ya saat 5 te öylesine el alışkanlığı neo ya baktım 769 tiydi hatta eşime söylendim 360 a sattırdın baba diye 1.5 saat sonra bir bakim 660 a gitmişYa hala inanmıyorum olaya, sahurda cüzdana baktım hepsi yerli yerinde ve kardaydı, sabah bi uyandım usdt
Tatlım piyasa tedirgin olmaya başlayınca ve coinlerde hızlı düşüş görünce satiyorumDoktorcum sen kaçış anını çok iyi hesapliyorsun maşallah valla
Vay arkadaş ya bibi önünde saygıyla eğiliyorum hiçbirini öğrenmeye gerek duymadın ve kardasın, bana da öğret yolu yöntemi nedir bu işin gizli güçlerin mi var kız doğru söyleKiz btc binan türk degil miben mi yanlıs biliyorjm
Öf be sizin dilinize düseceğimeVay arkadaş ya bibi önünde saygıyla eğiliyorum hiçbirini öğrenmeye gerek duymadın ve kardasın, bana da öğret yolu yöntemi nedir bu işin gizli güçlerin mi var kız doğru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?