- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.261
Sırf kaçışı yapamadığımdan coine girmiyorum yoksa tuzluk foreverTatlım piyasa tedirgin olmaya başlayınca ve coinlerde hızlı düşüş görünce satiyorum
Usdt ne demek? Kazandın mı ekside misin? Anlamıyoruz coin dilinden deYa hala inanmıyorum olaya, sahurda cüzdana baktım hepsi yerli yerinde ve kardaydı, sabah bi uyandım usdt
Eksideyim ceyceyUsdt ne demek? Kazandın mı ekside misin? Anlamıyoruz coin dilinden de
Anladım. Düzeltirsin sen geçici bir düşüştürUsdt ne demek? Kazandın mı ekside misin? Anlamıyoruz coin dilinden de
Yesam hepsi güzel hisseler twitterdan da araştırmak lazım biraz daha, froto ve hektaş benim de radarımda ama şu anki fiyatları pahalı geliyor bana, froto yerine toaso mu alsam diyorum ama henüz karar vermedim. deva, ereğli, vesbe bende de var. bi de yazılım sektörünü araştır onlardan da ekle bir iki tane derim. ben ardyz aldım ama henüz daha çok yeni, indes de radarımda.Mihail Zoscenko canım oglum ıcın su 3 hısse ıle baslaycagım (coook uzun vade artı temettü ) nomunomuchua
1. EREGL
2. HEKTS
3. SISE
ytd
onun dısında sunlar da ılgımı cekıyor ama ılk etapta dedıgım gıbı bu ucu
ISDMR
PETKM
DEVA
VESBE
TAVHL
FROTO
Yesam hepsi güzel hisseler twitterdan da araştırmak lazım biraz daha, froto ve hektaş benim de radarımda ama şu anki fiyatları pahalı geliyor bana, froto yerine toaso mu alsam diyorum ama henüz karar vermedim. deva, ereğli, vesbe bende de var. bi de yazılım sektörünü araştır onlardan da ekle bir iki tane derim. ben ardyz aldım ama henüz daha çok yeni, indes de radarımda.
Daha önce de yazmıştım buraya ama yine tavsiye edeyim, youtubeda en başarılı borsa kanalı diye bi kanal var. kanalın adından profil resmine adamın tavrından konuşma şekline her şey başta şaka gibi geliyor ama bilgili ve tecrübeli bir adam. ara ara izleyin videolarını. sonra "hayat ve yatırım", "borsada borsa", "reis borsa", "gerçekçi ve samimi borsa kanalı" (niye böyle isimler koyuyolar ben de bilmiyorum), "halil buhur" (bu adamı hem youtube hem kendi web sitesi hem de twitterdan takip ediyorum), tuncay turşucu faydalı youtube kanalları. ben hepsini takip ediyorum.Cok tesekkurler canım not alayım hepsını
ılk etapta uc ıyı gıbıme gelıyor
zamanla artar ınsallah
Hey maşallah yakında işi bırakıp tam mesai bu işleri yaparsın sen. Valla bravo mihailDaha önce de yazmıştım buraya ama yine tavsiye edeyim, youtubeda en başarılı borsa kanalı diye bi kanal var. kanalın adından profil resmine adamın tavrından konuşma şekline her şey başta şaka gibi geliyor ama bilgili ve tecrübeli bir adam. ara ara izleyin videolarını. sonra "hayat ve yatırım", "borsada borsa", "reis borsa", "gerçekçi ve samimi borsa kanalı" (niye böyle isimler koyuyolar ben de bilmiyorum), "halil buhur" (bu adamı hem youtube hem kendi web sitesi hem de twitterdan takip ediyorum), tuncay turşucu faydalı youtube kanalları. ben hepsini takip ediyorum.
Ama kriptoda eksideyimHey maşallah yakında işi bırakıp tam mesai bu işleri yaparsın sen. Valla bravo mihail
Daha önce de yazmıştım buraya ama yine tavsiye edeyim, youtubeda en başarılı borsa kanalı diye bi kanal var. kanalın adından profil resmine adamın tavrından konuşma şekline her şey başta şaka gibi geliyor ama bilgili ve tecrübeli bir adam. ara ara izleyin videolarını. sonra "hayat ve yatırım", "borsada borsa", "reis borsa", "gerçekçi ve samimi borsa kanalı" (niye böyle isimler koyuyolar ben de bilmiyorum), "halil buhur" (bu adamı hem youtube hem kendi web sitesi hem de twitterdan takip ediyorum), tuncay turşucu faydalı youtube kanalları. ben hepsini takip ediyorum.
Bende coinde eksideyim acaba borsadamı sıçrama yapacağım benAma kriptoda eksideyim
Bende coinde eksideyim acaba borsadamı sıçrama yapacağım benİlk halka arza katıldım bakalım bana lot düşecekmi
Hahaay nıye dusmesın canım benım
en guzel yerden 100 tane ayırmıslar senın ıcın
mal ıyı sana gıder ablam demısler hahahah
Halka arza katıldım turex tavan bozdu ve satamadım diğer kağıtlar da genelde ekside var mı artıranBende coinde eksideyim acaba borsadamı sıçrama yapacağım benİlk halka arza katıldım bakalım bana lot düşecekmi
Tavan bozulduğunu nasıl anlıyoruz tavan bozuldumu bir daha tavan olmuyormuHalka arza katıldım turex tavan bozdu ve satamadım diğer kağıtlar da genelde ekside var mı artıran
İyi iftarlar çok yemeHerkese iyi iftarlarrrrrr
Tavan bozulduğunu nasıl anlıyoruz tavan bozuldumu bir daha tavan olmuyormuBende kesin kaçırırım bileyim şimdiden ne ile karşılaşacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?