Mihail Zoscenko canım oglum ıcın su 3 hısse ıle baslaycagım (coook uzun vade artı temettü ) nomunomuchua

1. EREGL
2. HEKTS
3. SISE

ytd

onun dısında sunlar da ılgımı cekıyor ama ılk etapta dedıgım gıbı bu ucu

ISDMR
PETKM
DEVA
VESBE
TAVHL
FROTO

sen uc tane sececek olsan ne yaparsın dıye soracaktm :) yTD

Yesam hepsi güzel hisseler twitterdan da araştırmak lazım biraz daha, froto ve hektaş benim de radarımda ama şu anki fiyatları pahalı geliyor bana, froto yerine toaso mu alsam diyorum ama henüz karar vermedim. deva, ereğli, vesbe bende de var. bi de yazılım sektörünü araştır onlardan da ekle bir iki tane derim. ben ardyz aldım ama henüz daha çok yeni, indes de radarımda.

Cok tesekkurler canım not alayım hepsını

ılk etapta uc ıyı gıbıme gelıyor

zamanla artar ınsallah

Cok tesekkurler canım not alayım hepsını

ılk etapta uc ıyı gıbıme gelıyor

zamanla artar ınsallah
Daha önce de yazmıştım buraya ama yine tavsiye edeyim, youtubeda en başarılı borsa kanalı diye bi kanal var. kanalın adından profil resmine adamın tavrından konuşma şekline her şey başta şaka gibi geliyor ama bilgili ve tecrübeli bir adam. ara ara izleyin videolarını. sonra "hayat ve yatırım", "borsada borsa", "reis borsa", "gerçekçi ve samimi borsa kanalı" (niye böyle isimler koyuyolar ben de bilmiyorum), "halil buhur" (bu adamı hem youtube hem kendi web sitesi hem de twitterdan takip ediyorum), tuncay turşucu faydalı youtube kanalları. ben hepsini takip ediyorum.

Hey maşallah yakında işi bırakıp tam mesai bu işleri yaparsın sen. Valla bravo mihail

bır kac tanesı benım de takıp ettıklerımden, dıgerlerıne de bakayım canım cok sagolasın

tuncay tursucu benım de favorım ya keske benım amcam olsa kendısı hahhahah

Tavan bozulduğunu nasıl anlıyoruz tavan bozuldumu bir daha tavan olmuyormuBende kesin kaçırırım bileyim şimdiden ne ile karşılaşacağımı

Tavan demek yüzde 10 artmak demek (bazen kusurattan 9.94 9.97 falan da olabilir )

Tavan bozmak demek artık yüzde 10 artmıyor demek

Tabii ki tekrar olabilir

Bakınız qua granit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…