- 20 Ocak 2010
- 49.373
- 192.412
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.281
Valla düzelmeye basladi tatil hayalleri kurmaya basladim bile bayramda düsünAma kriptoda eksideyim
Ben şimdi analiz ve grafik yapıp onları sentezledim, 3 seçenek buldum. Ya düşecek ya çıkacak ya da böyle gidecek yarına. Rahat olun yani:)Valla düzelmeye basladi tatil hayalleri kurmaya basladim bile bayramda düsün
Persembe hepsini sattım kurtuldum qua biraz yükseldi sonra aman olsunHalka arza katıldım turex tavan bozdu ve satamadım diğer kağıtlar da genelde ekside var mı artıran
Valla düzelmeye basladi tatil hayalleri kurmaya basladim bile bayramda düsün
Bence cikacak bozok bilealiyet düsürdügüne göre cikar gecen bi bts verdi aldım baya bi cıktı sattım 30 dolar artıda ama nasil oluyorsa ben satınca coinler kuduruyor sattıgımın 2 katı yülseldiBen şimdi analiz ve grafik yapıp onları sentezledim, 3 seçenek buldum. Ya düşecek ya çıkacak ya da böyle gidecek yarına. Rahat olun yani:)
Ay unuttum dur ayarlayıp geliyorumAksam msj icin sozlesmistik ama
Umarım:) ben her türlü yarın bakın ben dediydim diyeceğim işte:))Bence cikacak bozok bilealiyet düsürdügüne göre cikar gecen bi bts verdi aldım baya bi cıktı sattım 30 dolar artıda ama nasil oluyorsa ben satınca coinler kuduruyor sattıgımın 2 katı yülseldi
Zaten 3 secenek yok mu hepsini tahmin ettiysenUmarım:) ben her türlü yarın bakın ben dediydim diyeceğim işte:))
İşte gerçek bir hüstadUmarım:) ben her türlü yarın bakın ben dediydim diyeceğim işte:))
İşte gerçek bir hüstadbi de ben zaten maldan çıkmıştım size de dün söylemiştim neden dinlemediniz demen lazım
Mahsun adamım ya büyük hayranıyım :))aklıma bu geldi
Ajansı mı dinliyon ceycey :))habertürkte coinler anlatılıyordu bitmediyse
diğer oda da eşim izliyordu.ben bdv de dert dinliyorummmAjansı mı dinliyon ceycey :))
diğer oda da eşim izliyordu.ben bdv de dert dinliyorummm
yaşam koçu olsam olurum .yıllardır az dert dinlemedim uzmanlaştımBuyuk gelisme
ne olur ne olmaz sen 3 4don üst üste giy bibimValla ben hala çatır çatır yazıyorum iceri falan düsersem don getirinonlardan korkan onlar gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?