paramı saydım ay sonuna dek tam tamına 115 tlm kalmışşş.bozdur bozdur harca.kredi kartını unutttt unuttttt diye telkin veriyorum kendime devamlııııı

Merhaba hanımlar, kazançlarınız bol olsun, karlarınız zararlarınızdan çok olsun, her yeriniz altın, döviz, deste deste banknot dolsun

İzninizle konuya yine yazmam gerekiyor, cevap vermem iyi olur çünkü.

morportakal,
destek istiyorum mesajınızı doğru okuduysam topikte eskisi gibi yazabilmek için manevi bir destek istiyorsunuz gibi anladım, doğru mu anladım bilmiyorum.

Topiğe yazmanızda bir sakınca yok ki, bunun için benim haydi arkadaşlar üyeyi kucaklayın dememe de gerek yok zira mevzu benim açımdan sizin karakteriniz, özel hayatınız değil, evet işlem yaptım çünkü kurallar gereği çift üyelikle aynı anda yazamazsınız, 2. üyeliklere özel site kuralları vardır, bu kurallara uyulmazsa işlem yapılır.

Bana veya adminlere 2. üyelik aldığınızı söylemek zorunda değilsiniz ama 2. üyelik kurallarıyla ilgili bilgi almalıydınız, ki bugün kendinizi açıklamak zorunda kalmayasınız.

Siz haber yollamasaydınız yanıltıcı bilgi vermeseydiniz topiğe açıklama mesajı yazmayacaktım ama yazmak zorunda kaldım çünkü bu sitenin ve site kurucularının temeli güvene dayalı bir itibarı var, üyelerle yönetim arasında arada anlaşmazlıklar olsa da herkes siteyi kuran admine güven duyar, adminler de üyelerin beyanını esas alıp sözlerine güvenir, eskiler az çok tanır bilir ama yeni arkadaşlarımız veya adminleri gıyabında tanıma imkanı bulamamış arkadaşlarımızın siteye, kurucularına, işleyişe acaba'yla bakmalarını istemediğimden yazmam gerekiyordu.

Velhasıl hayatlarınız nasıl olursa olsun, ne yaşarsanız yaşayın, karakterleriniz ne olursa olsun, burada herkes birbiriyle diyaloğunu güven üzerine inşa eder, özellerinizi anlatmak zorunda değilsiniz ama güven kırmamak önemlidir zira her birimiz etiyle, canıyla, kanıyla, duygularıyla gerçek insanlarız ve sanal da olsa, anonim isimlerden de ibaret olsak güven duygusu hala en değer verdiğimiz duygulardan biridir, bunlar benim dememle olacak bir şey değil zamana ve kişiye bağlı, ki zaten müdahale ettiğim kısım karakteriniz hayatınızla ilgili değil, hayatlarınızla ilgili şeyler haddim de değil, site kurallarıyla ilgili olan kısıma bakarım uyulmuyorsa gerekeni yaparım.

Her şeyi yeniden inşa etmek istiyorsanız adım atan taraf siz olmalısınız.

paramı saydım ay sonuna dek tam tamına 115 tlm kalmışşş.bozdur bozdur harca.kredi kartını unutttt unuttttt diye telkin veriyorum kendime devamlııııı
Babam para çok sayılmaz, sürekli sayarsan eksilir derdi
Yarın bir daha saydığınızda 110 liraya düşmesin sakın

Abla özelden yazacagim, lutfen okur musun

Neler.olmus neler son sayfalara göz gezdirdim ama hicbirsey anlamadim
Kendi vatanimda yabancı hissettim
Vay neler.oluyor neler

Babam para çok sayılmaz, sürekli sayarsan eksilir derdi
Yarın bir daha saydığınızda 110 liraya düşmesin sakın
zaten parayı ne yapacağım benzinimde var yarım depo.ekmek pide alsam yeter.ev geçimine aslaa karışmammm prensiplerimi bozmamm.ama süpürge aldım tam 12 taksit ödeyeceğim.taksit taksit yaşamaktannn bıktımmmm.gözün körolsun fakirlik diyorummm

Süpürgeyi kirala eşinin tarafa geçtimi süpürgenin üzerine 10-20tl atsın

Ne aldın ceycey. Benimki de bozuldu sayılır. Yeni bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…