- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.321
o olayı yanlış anlamış 3 senedir 12 binlik sattım ama en az 18 binlikte geri aldımmmm
O zaten hep zengindiOffff 12bin miArkadaşlar topiğin zengini değişti artık en zengin üye ceycey hanım
onlar memleketteler ama burda sadece bir kaç kuzen var.onlarda benden zengünnnnSüpürgeyi kirala eşinin tarafa geçtimi süpürgenin üzerine 10-20tl atsın
İlk sıraya seni yazmıştım ama sanırım ceyceyi yazmam lazımdıO zaten hep zengindi
zaten dolapta harcadım nasıl aldım sanıyordun o çantalarıEeee o parayı dolap kumbarana atıp oradan harcasaydın haahhahah
Özelden niye yaziyorsun muneyle olan bi durum yok kiAbla özelden yazacagim, lutfen okur musun
Len bimden alışveriş yapan bir kadinım ne zenginliğiİlk sıraya seni yazmıştım ama sanırım ceyceyi yazmam lazımdı
işsizim memur eşiyim nasıl zenginsem artıkımmmm.O zaten hep zengindi
Yok kız eşinin bulunduğu odayı diyorumonlar memleketteler ama burda sadece bir kaç kuzen var.onlarda benden zengünnnn
Ya arada dolar yazıyorsun benim aklım kayıyorLen bimden alışveriş yapan bir kadinım ne zenginliği
Ya bilmesek sus yaişsizim memur eşiyim nasıl zenginsem artıkımmmm.
Ya şoyle birşey oluyor birseyin fiyatına bakiyorum kac dolara geliyor diye hesapliyorum hiç hoş değilYa arada dolar yazıyorsun benim aklım kayıyor
kız yeminle fakirim daha ne yazayım.eskiden orta halli idim pandemi sonrası dümdükkk fakir oldummmYa bilmesek sus yabende ilerinin zengini olurum diyordum ama güvendigim daglara karlar yağdı galiba
zaten dolapta harcadım nasıl aldım sanıyordun o çantaları
İşte senin orta halin iştekız yeminle fakirim daha ne yazayım.eskiden orta halli idim pandemi sonrası dümdükkk fakir oldummm
ben a101 ıspanaklı böreği yiyorum hepppLen bimden alışveriş yapan bir kadinım ne zenginliği
Kız 12 TL olmasın o iyi bak sıfırlaraHarcamissin ama hala 12 bin gösteriyor o nasıl yahu :)
Valla bugün a101 in peynirli böregini yaptim beğendim vallaben a101 ıspanaklı böreği yiyorum heppp
o şimdiye kadar kazandığın parayı gösteriyor.bir şey satayım anında harcarımHarcamissin ama hala 12 bin gösteriyor o nasıl yahu :)
Yok yok 12 binKız 12 TL olmasın o iyi bak sıfırlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?