Ne aldın ceycey. Benimki de bozuldu sayılır. Yeni bakıyorum.
dyson pro animal 2aldım media ....... dan .diğer süpürgem bozuldu tamire 400 tl verdim 1 aya gene bozuldu 4300 e dyson aldım ben aldıktan 2 gün sonra 3999 a indi.o denli şanssızım sen hesapla

12 taksitli süpürgenizi güle güle kullanın Sağlık olsun da varsın taksitle olsun, rahmetli babam şey de derdi en çok param yok diye ağlayandan korkacaksınız derdi

dyson pro animal 2aldım media ....... dan .diğer süpürgem bozuldu tamire 400 tl verdim 1 aya gene bozuldu 4300 e dyson aldım ben aldıktan 2 gün sonra 3999 a indi.o denli şanssızım sen hesapla
Evet biraz şanssızlık olmuş. Biz de televizyonu yaptırdık 350tlye servise değil ama 1 sene süre verdi güya bozulursa bedava yapacakmış. Ben de dyson düşünüyordum ama modele karar veremiyordum. Senin modeli inceleyeceğim. 12 taksit deyince dysondir diye düşünüp sormuştum hemen zaten:))

şarjlı alacaktım bir akrabamda var çekiş gücü azalıyor 1 sene sonra dedi ben de kablolu aldım.gayet memnunum üründen .

şarjlı alacaktım bir akrabamda var çekiş gücü azalıyor 1 sene sonra dedi ben de kablolu aldım.gayet memnunum üründen .
Şarjlıların şarj kısmı da ölüyor bir süre sonra ve yenilemek astarı yüzünden pahalıya çıkıyor, kardeşim de vardı başka bir markanın, iyi de bir para ödeyip almıştı ama şarj kısmı 2 yıl sonunda yenilenmek istedi bir süpürge parası istediler resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…