- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.341
Kız 12 TL olmasın o iyi bak sıfırlara
Ben daha beyaz peynir kullanamıyorum börek için ziyan olacak gibi geliyor 250gr lor alıyorum hahaValla bugün a101 in peynirli böregini yaptim beğendim valla
siz de satın anacığımm tek satmadığım don sütyen onun dışında evde ne bulursam sattımmm.en son halı sattım kargolayacağım mesela.kızın çocukluk halısıydı.Yok yok 12 bin
dyson pro animal 2aldım media ....... dan .diğer süpürgem bozuldu tamire 400 tl verdim 1 aya gene bozuldu 4300 e dyson aldım ben aldıktan 2 gün sonra 3999 a indi.o denli şanssızım sen hesaplaNe aldın ceycey. Benimki de bozuldu sayılır. Yeni bakıyorum.
11 tl ver al .tepsisi de kendinden hiçbiryer kirlenmiyor.çıtır çıtır börek valla çayın yanınaBen daha beyaz peynir kullanamıyorum börek için ziyan olacak gibi geliyor 250gr lor alıyorum haha
Bende robot süpürge istimdyson pro animal 2aldım media ....... dan .diğer süpürgem bozuldu tamire 400 tl verdim 1 aya gene bozuldu 4300 e dyson aldım ben aldıktan 2 gün sonra 3999 a indi.o denli şanssızım sen hesapla
12 taksitli süpürgenizi güle güle kullanınzaten parayı ne yapacağım benzinimde var yarım depo.ekmek pide alsam yeter.ev geçimine aslaa karışmammm prensiplerimi bozmamm.ama süpürge aldım tam 12 taksit ödeyeceğim.taksit taksit yaşamaktannn bıktımmmm.gözün körolsun fakirlik diyorummm
hepimiz istiyoruz da fakirlikten erteliyoruzBende robot süpürge istim
Evet biraz şanssızlık olmuş. Biz de televizyonu yaptırdık 350tlye servise değil ama 1 sene süre verdi güya bozulursa bedava yapacakmış. Ben de dyson düşünüyordum ama modele karar veremiyordum. Senin modeli inceleyeceğim. 12 taksit deyince dysondir diye düşünüp sormuştum hemen zaten:))dyson pro animal 2aldım media ....... dan .diğer süpürgem bozuldu tamire 400 tl verdim 1 aya gene bozuldu 4300 e dyson aldım ben aldıktan 2 gün sonra 3999 a indi.o denli şanssızım sen hesapla
Benimki bildiğin fakirlikten.hepimiz istiyoruz da fakirlikten erteliyoruz
Bendede bu var geçen yıl aldım.dyson pro animal 2aldım media ....... dan .diğer süpürgem bozuldu tamire 400 tl verdim 1 aya gene bozuldu 4300 e dyson aldım ben aldıktan 2 gün sonra 3999 a indi.o denli şanssızım sen hesapla
Tamam alayım bende uygunmuş11 tl ver al .tepsisi de kendinden hiçbiryer kirlenmiyor.çıtır çıtır börek valla çayın yanına
şarjlı alacaktım bir akrabamda var çekiş gücü azalıyor 1 sene sonra dedi ben de kablolu aldım.gayet memnunum üründen .Evet biraz şanssızlık olmuş. Biz de televizyonu yaptırdık 350tlye servise değil ama 1 sene süre verdi güya bozulursa bedava yapacakmış. Ben de dyson düşünüyordum ama modele karar veremiyordum. Senin modeli inceleyeceğim. 12 taksit deyince dysondir diye düşünüp sormuştum hemen zaten:))
bendeki de böyle sarı yeride kırmızı sadece.belki bir üst modelidir ama dış görünüşü aynıııBendede bu var geçen yıl aldım.
Ben de kablosuz istiyordum öyle mi oluyormuş. Tembellere göre geliyor kablosuz bana. Tam bana göre gibi. Bakıcaz artık.şarjlı alacaktım bir akrabamda var çekiş gücü azalıyor 1 sene sonra dedi ben de kablolu aldım.gayet memnunum üründen .
Abla ben değilim ya )))Bu topiğin etiketlerine zenginler kulübü de mi eklense, herkesler zengin
Kablosu çok uzun bu süpürgelerin baya bir uzağa sürükleniyor.Ben de kablosuz istiyordum öyle mi oluyormuş. Tembellere göre geliyor kablosuz bana. Tam bana göre gibi. Bakıcaz artık.
Şarjlıların şarj kısmı da ölüyor bir süre sonra ve yenilemek astarı yüzünden pahalıya çıkıyor, kardeşim de vardı başka bir markanın, iyi de bir para ödeyip almıştı ama şarj kısmı 2 yıl sonunda yenilenmek istedi bir süpürge parası istediler resmen.şarjlı alacaktım bir akrabamda var çekiş gücü azalıyor 1 sene sonra dedi ben de kablolu aldım.gayet memnunum üründen .
Bu topiğin etiketlerine zenginler kulübü de mi eklense, herkesler zengin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?