evet bana da öyle söylediler.daha taksitleri bitmişken bir de yeni batarya mı alayımmm muneciğimmmm.bunu ödeyeyim robot katya alacağım dahaaa

kablosuz yerine alabiliyorsan hem dys...n hem de robot süpürge al.çalışan kadınlara birebir.herkes memnun alanların
Robot süpürgem var kışın aldım. Ama yetmiyor tek başına. Diğeri de çekmiyor artık. Dyson alacağım kesin de modelleri inceliyorum işte. Yorumlarını okuyorum falan.

evet bana da öyle söylediler.daha taksitleri bitmişken bir de yeni batarya mı alayımmm muneciğimmmm.bunu ödeyeyim robot katya alacağım dahaaa
Anlattım mı bilmiyorum, anlattıysam 2. baskı olacak şimdiden özür dilerim, geçen gün ev robotlarına bakıyorum, Ademoğlu yapmış yahu, bulaşık makinesine tabak bile dizen robotlar var
Şunlar güzelmiş dedim eşime, sen ne yapacaksın ev robotunu ev işini sen yapmıyorsun ki biz yapıyoruz dedi, nasıl biriysem artık kendim için değil size yardımı olur diye baktım dedim
Kızım diyor ki anne hiç gerek yok, bize 2 kek bir börek yapınca şarjsız bile çalışıyoruz masraf etme

Acaba kaç yaşlarına geldiğinde alabiliyorlar.
Bilmiyorum ki öyle dedi onun yalancısıyımOna bakılırsa benim eşimde askeri personel bizede lojmanlarda bedava oturuyoruz 1 TL ye kola yemek alıyoruz çok Yüksek maaş alıyoruz gözüyle bakıyorlar çevremde ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…