- 10 Nisan 2014
- 43.795
- 116.447
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.361
kablosuz yerine alabiliyorsan hem dys...n hem de robot süpürge al.çalışan kadınlara birebir.herkes memnun alanlarınBen de kablosuz istiyordum öyle mi oluyormuş. Tembellere göre geliyor kablosuz bana. Tam bana göre gibi. Bakıcaz artık.
Ekliyorum bakEkle Mune abla evren enerji olayından sebep etki eder belki.. :)
evet bana da öyle söylediler.daha taksitleri bitmişken bir de yeni batarya mı alayımmm muneciğimmmm.bunu ödeyeyim robot katya alacağım dahaaaŞarjlıların şarj kısmı da ölüyor bir süre sonra ve yenilemek astarı yüzünden pahalıya çıkıyor, kardeşim de vardı başka bir markanın, iyi de bir para ödeyip almıştı ama şarj kısmı 2 yıl sene sonunda yenilenmek istedi bir süpürge parası istediler resmen.
Yine de kablosuz daha kullanışlı olur:) ama bakarsan da iyi almazmış gibi geliyor. Arada kaldım ben...Kablosu çok uzun bu süpürgelerin baya bir uzağa sürükleniyor.
Ben utanırım kalamam gruptaEkliyorum bak
koskoca doktorum yazmışsınnn.tanıdığım tüm doktorlar zengünnn amaaa.Abla ben değilim ya )))
Robot süpürgem var kışın aldım. Ama yetmiyor tek başına. Diğeri de çekmiyor artık. Dyson alacağım kesin de modelleri inceliyorum işte. Yorumlarını okuyorum falan.kablosuz yerine alabiliyorsan hem dys...n hem de robot süpürge al.çalışan kadınlara birebir.herkes memnun alanların
v11 di galiba en üst modeli.ama bayağı tuzluyduRobot süpürgem var kışın aldım. Ama yetmiyor tek başına. Diğeri de çekmiyor artık. Dyson alacağım kesin de modelleri inceliyorum işte. Yorumlarını okuyorum falan.
Valla bende geçen arkadaştan duydum uzman çocuk doktorları 40bin maaş alıyorlarmış dedikoskoca doktorum yazmışsınnn.tanıdığım tüm doktorlar zengünnn amaaa.
Olsun ben de sizler gibi zenginim alirim:)))v11 di galiba en üst modeli.ama bayağı tuzluydu
kızı boşuna mı dürtüyorum 5 yaşından beri doktor ol diyeeeeValla bende geçen arkadaştan duydum uzman çocuk doktorları 40bin maaş alıyorlarmış dedi
Acaba kaç yaşlarına geldiğinde alabiliyorlar.Valla bende geçen arkadaştan duydum uzman çocuk doktorları 40bin maaş alıyorlarmış dedi
Fake doktorum ahsbavvzakoskoca doktorum yazmışsınnn.tanıdığım tüm doktorlar zengünnn amaaa.
alırsın tabi ki sen de de doktor yazıyor baksana nikindeOlsun ben de sizler gibi zenginim alirim:)))
Ya bu şey değil mi cey cey12 taksitli süpürgenizi güle güle kullanınSağlık olsun da varsın taksitle olsun, rahmetli babam şey de derdi en çok param yok diye ağlayandan korkacaksınız derdi
kuzenim 40 yaşında o alıyor bu civardaAcaba kaç yaşlarına geldiğinde alabiliyorlar.
kızdırmayın uleynnnnn.delik çorabımın resmini atarım şimdi.üstümde de gezer marka pijamam varrrYa bu şey değil mi cey cey
Anlattım mı bilmiyorum, anlattıysam 2. baskı olacak şimdiden özür dilerim, geçen gün ev robotlarına bakıyorum, Ademoğlu yapmış yahu, bulaşık makinesine tabak bile dizen robotlar varevet bana da öyle söylediler.daha taksitleri bitmişken bir de yeni batarya mı alayımmm muneciğimmmm.bunu ödeyeyim robot katya alacağım dahaaa
Bilmiyorum ki öyle dedi onun yalancısıyımAcaba kaç yaşlarına geldiğinde alabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?