- 10 Nisan 2014
- 43.791
- 116.446
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.381
11 yıl olacak evleneli 2 tane ucuzundan aldım bir hayırlarını göremedim.tamire vereceğim parayla dyson alaydım daha karlıydım.toz torbaları filtresi al al bitmedi.bunda öyle şeyler yohhhhh.uzun vadede parasını çıkarıyor.ytdDyson almıs diyorki fakirlikten robot süpürke alamiyom püü sana
Ceycey apla bi kahve makinesi beğendim alsana bana 8 senelik evliyim alamiyom11 yıl olacak evleneli 2 tane ucuzundan aldım bir hayırlarını göremedim.tamire vereceğim parayla dyson alaydım daha karlıydım.toz torbaları filtresi al al bitmedi.bunda öyle şeyler yohhhhh.uzun vadede parasını çıkarıyor.ytd
Iste herkes kendinden fazla maaş alana öyle bakıyor:)) Benim eşim işçi diyorum ohh kafa rahat borç isteyen olmaz.:)Bilmiyorum ki öyle dedi onun yalancısıyımOna bakılırsa benim eşimde askeri personel bizede lojmanlarda bedava oturuyoruz 1 TL ye kola yemek alıyoruz çok Yüksek maaş alıyoruz gözüyle bakıyorlar çevremde ah ah
Ben de değildim üstüne bugünkü şafak operasyonundan beri giderek fakirleşiyorumAbla ben değilim ya )))
Bende 10yıllık evliyim bende evlenirken ablam aura robot aldı aman işkence suyu temizle et bıktım dyson aldım rahatladım11 yıl olacak evleneli 2 tane ucuzundan aldım bir hayırlarını göremedim.tamire vereceğim parayla dyson alaydım daha karlıydım.toz torbaları filtresi al al bitmedi.bunda öyle şeyler yohhhhh.uzun vadede parasını çıkarıyor.ytd
ahhh ahhh evde öyle 2 kişim olsa keşkeee.eşim sabah 9.30 da sandalyeye oturuyor borsa için kapanışa kadar kıpırdamıyor adam.gelsin çaylarrr gitsin yemeklerrr.devlet idari izin verdi 1 yıldır başıma sardı .imdatttttttttAnlattım mı bilmiyorum, anlattıysam 2. baskı olacak şimdiden özür dilerim, geçen gün ev robotlarına bakıyorum, Ademoğlu yapmış yahu, bulaşık makinesine tabak bile dizen robotlar var
Şunlar güzelmiş dedim eşime, sen ne yapacaksın ev robotunu ev işini sen yapmıyorsun ki biz yapıyoruz dedi, nasıl biriysem artık kendim için değil size yardımı olur diye baktım dedim
Kızım diyor ki anne hiç gerek yok, bize 2 kek bir börek yapınca şarjsız bile çalışıyoruz masraf etme
Evimizi basmadilar buna da şükür ya evimizden aldirsalardi biziBen de değildim üstüne bugünkü şafak operasyonundan beri giderek fakirleşiyorum
Neeee yoksa doktor değil mialırsın tabi ki sen de de doktor yazıyor baksana nikinde
detttt.paraları doldurdun dolar milyoneri sayılırsın artık.ama izmire gelirsem ev hediyesi alırımmmm .alış fiyatından alacağımdan uyguna gelecekCeycey apla bo lahve makinesi beğendim alsana bana 8 senelik evliyim alamiyom
Benim avantajım kızımla eşim bana rağmenahhh ahhh evde öyle 2 kişim olsa keşkeee.eşim sabah 9.30 da sandalyeye oturuyor borsa için kapanışa kadar kıpırdamıyor adam.gelsin çaylarrr gitsin yemeklerrr.devlet idari izin verdi 1 yıldır başıma sardı .imdattttttttt
Başa dönüyoruz:)) fake değilim ya ben burdan birileri ile görüştüm hatta 6-7 kişi. Ama hiçbiri kalmadı buralarda:)Neeee yoksa doktor değil miallahım bu feyk atanlardan çektiğimiz ne
Aman yok yok, sulu robotlar süpürgeleri ben de tavsiye etmem, bizde de vardı hangi akla hizmet beğendiysem artık, o suyu temizlemek işkenceydi resmen, toz torbalıları da sürekli torba al torba değiştir sorun oluyor.Bende 10yıllık evliyim bende evlenirken ablam aura robot aldı aman işkence suyu temizle et bıktım dyson aldım rahatladım
ne kadar şanslısınız.benimki yeminle pembe gibi çekirdek yer herşeyi döker saçar.bahanesi de: eve kim geliyor ki rahat ollllBenim avantajım kızımla eşim bana rağmentitiz, adam evi süpürüp çalışma masasının PC'nin tozunu almadan oturamaz.
Koskoca doktorda alamıyorsa artıkBenimki bildiğin fakirlikten.
Çalıştığım halde hala almadım ya.
Ben bilmem birinin nikinde doktor varsa o kişi doktor olmalıdır, aksi durumda kandırılan minik kalbim acıyorBaşa dönüyoruz:)) fake değilim ya ben burdan birileri ile görüştüm hatta 6-7 kişi. Ama hiçbiri kalmadı buralarda:)
Ceycey de söyledi az önce abla, kanımca bizi kötü yoldan kurtaracak ana akım medyaAltaylı burayı mı okuyor?
Kriptoları konu alan programı var şu an
bizi her hafta iş bul oğluma kızıma diye arıyorlar ankaradayız diye.sanki bakan eşiyim ha ha ha.bulsam kendime bulurdum ayolIste herkes kendinden fazla maaş alana öyle bakıyor:)) Benim eşim işçi diyorum ohh kafa rahat borç isteyen olmaz.:)
Doktorun dr si değil o:) dryad aslında ama öyle yazınca kabul edilmesi var diye. Ben de alt çizgi koydum. O an aklıma gelse ya burdan doktor sanılır mı diye yapar miydim hiç:)) sürekli doktor saniliyorum ama kimse de doktorcum şuram ağrıyor sence ne istir diye sormuyor:)Ben bilmem birinin nikinde doktor varsa o kişi doktor olmalıdır, aksi durumda kandırılan minik kalbim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?