Dyson almıs diyorki fakirlikten robot süpürke alamiyom püü sana
11 yıl olacak evleneli 2 tane ucuzundan aldım bir hayırlarını göremedim.tamire vereceğim parayla dyson alaydım daha karlıydım.toz torbaları filtresi al al bitmedi.bunda öyle şeyler yohhhhh.uzun vadede parasını çıkarıyor.ytd

Ceycey apla bi kahve makinesi beğendim alsana bana 8 senelik evliyim alamiyom

Iste herkes kendinden fazla maaş alana öyle bakıyor:)) Benim eşim işçi diyorum ohh kafa rahat borç isteyen olmaz.:)

Bende 10yıllık evliyim bende evlenirken ablam aura robot aldı aman işkence suyu temizle et bıktım dyson aldım rahatladım

ahhh ahhh evde öyle 2 kişim olsa keşkeee.eşim sabah 9.30 da sandalyeye oturuyor borsa için kapanışa kadar kıpırdamıyor adam.gelsin çaylarrr gitsin yemeklerrr.devlet idari izin verdi 1 yıldır başıma sardı .imdattttttttt

Benim avantajım kızımla eşim bana rağmen titiz, adam evi süpürüp çalışma masasının PC'nin tozunu almadan oturamaz.

Bende 10yıllık evliyim bende evlenirken ablam aura robot aldı aman işkence suyu temizle et bıktım dyson aldım rahatladım
Aman yok yok, sulu robotlar süpürgeleri ben de tavsiye etmem, bizde de vardı hangi akla hizmet beğendiysem artık, o suyu temizlemek işkenceydi resmen, toz torbalıları da sürekli torba al torba değiştir sorun oluyor.

Benim avantajım kızımla eşim bana rağmen titiz, adam evi süpürüp çalışma masasının PC'nin tozunu almadan oturamaz.
ne kadar şanslısınız.benimki yeminle pembe gibi çekirdek yer herşeyi döker saçar.bahanesi de: eve kim geliyor ki rahat ollll

Iste herkes kendinden fazla maaş alana öyle bakıyor:)) Benim eşim işçi diyorum ohh kafa rahat borç isteyen olmaz.:)
bizi her hafta iş bul oğluma kızıma diye arıyorlar ankaradayız diye.sanki bakan eşiyim ha ha ha.bulsam kendime bulurdum ayol

Ben bilmem birinin nikinde doktor varsa o kişi doktor olmalıdır, aksi durumda kandırılan minik kalbim acıyor
Doktorun dr si değil o:) dryad aslında ama öyle yazınca kabul edilmesi var diye. Ben de alt çizgi koydum. O an aklıma gelse ya burdan doktor sanılır mı diye yapar miydim hiç:)) sürekli doktor saniliyorum ama kimse de doktorcum şuram ağrıyor sence ne istir diye sormuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…