- 12 Temmuz 2006
- 59.044
- 225.491
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.401
Ankara plaka görünce saygı duruşunda bekleyen insanlarız lütfenbizi her hafta iş bul oğluma kızıma diye arıyorlar ankaradayız diye.sanki bakan eşiyim ha ha ha.bulsam kendime bulurdum ayol
Bende baktım 99lot gorunuyordu
evet hele de araba siyahsa ve camları film kaplıysaAnkara plaka görünce saygı duruşunda bekleyen insanlarız lütfen
Kalbim acıyor doktor bu ne iştirDoktorun dr si değil o:) dryad aslında ama öyle yazınca kabul edilmesi var diye. Ben de alt çizgi koydum. O an aklıma gelse ya burdan doktor sanılır mı diye yapar miydim hiç:)) sürekli doktor saniliyorum ama kimse de doktorcum şuram ağrıyor sence ne istir diye sormuyor:)
İçinden kim çıkacak bilmiyoruz, saygı duyuyoruz mecbuuuurrrevet hele de araba siyahsa ve camları film kaplıysa
Bütün borsacılar, coinciler, ekonomi uzmanları, stretejistler burayı okuyor.yakında mb da bizi takip edecek,ona göre karar alacak inanıyorumAltaylı burayı mı okuyor?
Kriptoları konu alan programı var şu an
bdv de seni karıştırdılar ya gerçek doktor arkadaşla.onun nikinde dr yok ama en öz en gerçek doktordur.Doktorun dr si değil o:) dryad aslında ama öyle yazınca kabul edilmesi var diye. Ben de alt çizgi koydum. O an aklıma gelse ya burdan doktor sanılır mı diye yapar miydim hiç:)) sürekli doktor saniliyorum ama kimse de doktorcum şuram ağrıyor sence ne istir diye sormuyor:)
Piyasa hastalığı diye bir şey var Şu aralar, onun etkilerinden biri kalp acısı sanırım ona yakalanmissin. Korkma zengin hastalığı ama:)) 3 güne geçer. Geçmezse bakarız.Kalbim acıyor doktor bu ne iştir
Artık tüm profiller şüpheli gözüyle bakılacak güvenlik testine tabi olacakBen bilmem birinin nikinde doktor varsa o kişi doktor olmalıdır, aksi durumda kandırılan minik kalbim acıyor
Ayy inşallah zengin hastalığıdır bari hastalık tarafından yakalayalımPiyasa hastalığı diye bir şey var Şu aralar, onun etkilerinden biri kalp acısı sanırım ona yakalanmissin. Korkma zengin hastalığı ama:)) 3 güne geçer. Geçmezse bakarız.
Evet o gün de açıkladım. Artık doktorum yazıcam yoksa fakesin diyecekler. Sağlıkla ilgili soruları beklerimbdv de seni karıştırdılar ya gerçek doktor arkadaşla.onun nikinde dr yok ama en öz en gerçek doktordur.
Herkesin yatırım portföyünü dökmesinler deBütün borsacıla coinciler, ekonomi uzmanları, stretejistler burayı okuyor.yakında mb da bizi takip edecek,ona göre karar alacak inanıyorum
gazeteci vardı ya o nerelerde acaba?beni okuma yazmayı yeni sökmüş ev kadını gibi göstermişti gazetesinde alacağı olsunnnBütün borsacılar, coinciler, ekonomi uzmanları, stretejistler burayı okuyor.yakında mb da bizi takip edecek,ona göre karar alacak inanıyorum
O değilde kaçırılan vergileri filan tespit edebilirlerHerkesin yatırım portföyünü dökmesinler de
Valla ben meyve sebzeden başka bir şey almadım, hal borsasına tabiiyim
Okuma fişiniz de vardı sizingazeteci vardı ya o nerelerde acaba?beni okuma yazmayı yeni sökmüş ev kadını gibi göstermişti gazetesinde alacağı olsunnn
allah büyüktür.her an mirasını bana bırakmış zengünnn bir yenice ölmüş akrabam ortaya çıkabilirrrzenginler kulübü etiketimiz hayirli olsun, en kisa sürede hepimiz bu etikete laik olabiliriz
burda kızlar sorunca borsa hakkında ben fazla anlamadığımdan gocamaa sorup geleyimm yazıyordum.adam onu yazmış gazetesineOkuma fişiniz de vardı sizin
ceycey pırlanta al, ceycey altın suyu iç, iç ceycey iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?