- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.443
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.421
valla çoğunluğu benle yaşayan eski bir öğretmen olan annemin maaşından alındı .yaşlıları kapıya atılacak gereksiz görenlere kapak olsun muneciğimm.hem o mutlu torunuyla benle yaşamaktan hem de her yerim pırlanta elmas dolu yalan yokkkkOkuma fişiniz de vardı sizin
ceycey pırlanta al, ceycey altın suyu iç, iç ceycey iç
Abla bizim portföyleri ortaya dokseler yazik bunlar gerçekten yatırımdan anlamıyor derlerHerkesin yatırım portföyünü dökmesinler de
Valla ben meyve sebzeden başka bir şey almadım, hal borsasına tabiiyim
hala altında zarardayım düşün.bizden yatırımcı olsa nolacak?mihailden umutluyum amaAbla bizim portföyleri ortaya dokseler yazik bunlar gerçekten yatırımdan anlamıyor derler
Ben de zarardayım karda olduğum yatırım yok zaten geçen halka arzdan kazandım onda bile kardan zarar ettimhala altında zarardayım düşün.bizden yatırımcı olsa nolacak?mihailden umutluyum ama
Mihail feci taklaya geldihala altında zarardayım düşün.bizden yatırımcı olsa nolacak?mihailden umutluyum ama
Turex elime yapıştı satamıyorum naletiBen de zarardayım karda olduğum yatırım yok zaten geçen halka arzdan kazandım onda bile kardan zarar ettim
tl yi unuttun iyice.fırına cent götürüp ekmek alırsın yakındaİlk coinim yeşillendi 0.65 cent ama olsundu
Biz teşekkür ederiz munecimHoşçakalın demeden gitmek istemedim, sohbet için teşekkür ederim, hepinize güzel ve kazançlı bir hafta diliyorum
Gecelik rutin yürüyüşüme çıkayım sonra sitedeki raporlara devam edeyim.
İyi geceler
Topiğin hakkını veriyorlar derler dimiAbla bizim portföyleri ortaya dokseler yazik bunlar gerçekten yatırımdan anlamıyor derler
Ben de sand neyim aldım bibi biraz, öbürlerine de biraz düşüğünden emir verdim belki gece alır diyeİlk coinim yeşillendi 0.65 cent ama olsundu
Kız daha ne kadar düşsun ne olsun istiyorsun 0 mıBen de sand neyim aldım bibi biraz, öbürlerine de biraz düşüğünden emir verdim belki gece alır diye
Yok ya o kadar değil sıfırın bir cent üstü de olumluKız daha ne kadar düşsun ne olsun istiyorsun 0 mı
Yine micoinler hızla düşüyor
yazıktır bırak uyusun elleme360 a sattığım neo 910 ları görmüş vay vay vay şu adamı uyandirayim da pis pis bakayim
Korktum vallacoinler hızla düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?